Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence bu sorularla eşimizi gerçekten tanıdığımız anlaşılamaz. Bu daha farklı birşey. Bu sorular çok yüzeysel. Ben eşimle 10 senedir beraberim. Mesela en sevdiği rengi bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum ama gözünden ne söyleyeceğini ne isteyeceğini bilirim. Neye kızdığını neye sevindiğini hayatta en çok kime değer verdiğini bilirim. Yalan söyleyip söylemediğini anlarım. Her türlü duruşundan ruh halini anlarım. Sıkıntılımı streslimi mutlumu mutsuzmu bilirim. Daha bir sürü şey. Tanımak deyince bu şekil düşünüyorum ben.
benim eşimŞeniz
1-sevdiği şarkı:hepsi sırnaşık şey ruh haline göre değişiyorda
2-pantolan bedeni30/32 :sm_cool:aynı giyiyoruz da
3-sevdiği renk:mavi siyah beyaz
4-sevgi sevgi sevgi
ben eşimi biliyorum çözdüm onu çözdüm sengözlerimebaksanab
Bence bu sorularla eşimizi gerçekten tanıdığımız anlaşılamaz. Bu daha farklı birşey. Bu sorular çok yüzeysel. Ben eşimle 10 senedir beraberim. Mesela en sevdiği rengi bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum ama gözünden ne söyleyeceğini ne isteyeceğini bilirim. Neye kızdığını neye sevindiğini hayatta en çok kime değer verdiğini bilirim. Yalan söyleyip söylemediğini anlarım. Her türlü duruşundan ruh halini anlarım. Sıkıntılımı streslimi mutlumu mutsuzmu bilirim. Daha bir sürü şey. Tanımak deyince bu şekil düşünüyorum ben.
evet arkadaşım bunlarda çok önemli birde karşılıklı olması geçerli mesela ben gözüne bakınca ne demek istediğini anlıyorum ama oda anlıyor klava::1hug:Şeniz sevgi işi sevgi