off ne alaka ya... bence senin böyle başkalarına karışman saçmaydı,kullanılmış,kirlenmiş,damgasını vurman saçmaydı baştan bi kere! Bizi rahatsız eden rahatça bunu söyleyip sonra da bişey yapmyorum,sizi düşünüyorum demen..
kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
Zehre bana göre cok haklisin ya bu cagda dikkat etmekde gerekir bana bi ellesmeye kalksin varya onu pisman ederim...
Zehre bana göre cok haklisin ya bu cagda dikkat etmekde gerekir bana bi ellesmeye kalksin varya onu pisman ederim...
olumunekankayizsmile
olumunekankayiz
bu çok güzel bi tanem sen kazançlı çıkarsın en azından iç huzurun tam yaaa
bu güzel mesajlar bana sadece paylastıklarımın genelgecerliliğini ispatlıyo...
çoğunluk olduğumuzu görmekde bana yeter....
bazen pişman olmuyo değilim bi dokundum bin ah işittim diye....
ama basta modaratörlerin sessiz onayı ve sizlerin destekleriyle hala türk müslüman kimliğimizin dipdiri ayakda olusunu gurur ve minnetle özümsüyorum
sende sağol varol
tabiii ellesemezler....o memişler sadece esinin olucak ve esinde bundan sonuna kadar emin olucak....:kedi::kedi:
Aaa yok vallahi olmaz o memeler benimdir benim kalacak...Vallahi elletmem...kaydirigubbakcemile3
Canım alemsin...sempatiksalakcinni
ne zamandır bir şey yazmadan okuyorum bu başığı gerçekten konudan bu kadar sapılmazdı. sadece erkekler nasıl göğüslü kızlardan hoşlanıyor, nasıl beğeniyor gibi konular üzerinde konuşmak için açılmış bir başlık gibi görünse de kişisel ve konu dışı görüşlerinizi buraya yansıtmak, onu da geçtim başkalarını bu fikirlerinizle yargılamak kadar yanlışı yok.herkes kendi fikrini kendine saklasın.
arkadaşlar göğüslerim minimizerda 85 normal sütyende 90 hep büyük olduğu için şikayet ederdim. Erkek arkadaşım büyük değil ki bunlar dedi. yahu şimdi de küçük mü acaba diye komplex oldum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?