Eslerine 2 ci bir sans verenler ???

sen eski erkek arkadaşınla "havadan sudan" muhabbet etseydin kocan ne yapardı bunu düşün
bana kalırssa saçından sürükler adını çıkarır babanın evine yollardı

sence napardı sineye çeker miydi öyle bi insansa şans verebilirsin

bunu en iyi bir iki ilişki uzmanıyla tartışsan sağlıklı sonuç alırsın. öyle yeni mezun hayatı bilmeyen tipler değil kelli felli yaşlı 70 e gelen .... kıy paraya senden kıymetli mi ?

aynen öle..
başka kadinla evleniyor 1 sene olmadan boşaniyor sorada yeniden kuzenimle evleniyor. iyi mi sence.
çocuk için bariştilar.
Bn kendim eyer bosanirsam ki oda biliyor söyledim ne cocuk icin nede baska birsey icin asla birdaha bir araya gelmem. Hata cocunu herzaman görebilirsin birakirim aileden birine görüs gününde gider görürsn ama bnim icin ölmüssündür dedim bn kagidi imzalayip onun önüne koydumda söylemistim yani kisaca yüzümü sesimi duyamasin dedim bn yapamazdm cunki bni yari yolda birakan insana dahada bidaha sans vermem ama o kadi imzaladi ve yolamadi bir hafta bekleti bnde secimini yap yarin yola deyince yolamaktan vaz gecti birbirimize bir sans daha verdik. O bna söz verdi bnde ona ama nekdar dogru nekadar yanlis zaman göstericek galba

Yakalayıp okumadın mı?
Nasıl öğrendin o zaman?
Yok hayir zaten eyer öyle birsey varsa siliceni tahmin etim icin hic telini elime almadim ve zaten sifresinide deyismis. Faturadan detayli bilgi istetim gelen aranan smsler aramalar hepsi yazili orda sati dakasi falan o sekilde orendm

bunu en iyi bir iki ilişki uzmanıyla tartışsan sağlıklı sonuç alırsın. öyle yeni mezun hayatı bilmeyen tipler değil kelli felli yaşlı 70 e gelen .... kıy paraya senden kıymetli mi ?
Para sorun deyil sonucta burda konumuz yuvamiz. Herseyden önemli. Zaten bnde onala beraber olmadi bir uzmana gidip yardim almayi düsünüyorum cünki ikimiz tek yada ailedende biri olsa konusamiyoruz belki o sekilde biraz ilerleriz yada kararimi daha kolay vere bilirim gibi

Bnimde korkularim tam bu iste ya bu sekilde devam ederse

Severek evlenmediniz mi?
Evt severek hata bnim ailem karsiydi baya urastik gerce ailemlede aram bozulmustu ve konta kestiler bu olaylar olana kadar ama simdi arada annemle görüsüyorum. Bu arada onlar karari bna biraktiklarini söylüyorlar ama tahmin ediceniz gibi biz biliyorduk ta dediler yani böyle olucani

Çocuk var ..
Çalışmıyorsunuz. .
İşiniz zor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…