- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Benim sorum bu
-
Ömrüm boyunca aralıksız çalışmış insanım zaten.Çalışmazsam ben ben değilim.Onu bildiği halde beni ezikleyen insana koz verir miyim bir daha.Allah korusun.Dıkkat et sakın işten cıkma ve ıplerı kcanın elıne verme unutmamakla ıyı edyrsn
Maalesef zaten bu haltı yiyerek çoktan vazgeçtim demiş..senden vazgeçemem deseymiş keşke..............
Bn kendim eyer bosanirsam ki oda biliyor söyledim ne cocuk icin nede baska birsey icin asla birdaha bir araya gelmem. Hata cocunu herzaman görebilirsin birakirim aileden birine görüs gününde gider görürsn ama bnim icin ölmüssündür dedim bn kagidi imzalayip onun önüne koydumda söylemistim yani kisaca yüzümü sesimi duyamasin dedim bn yapamazdm cunki bni yari yolda birakan insana dahada bidaha sans vermem ama o kadi imzaladi ve yolamadi bir hafta bekleti bnde secimini yap yarin yola deyince yolamaktan vaz gecti birbirimize bir sans daha verdik. O bna söz verdi bnde ona ama nekdar dogru nekadar yanlis zaman göstericek galbaaynen öle..
başka kadinla evleniyor 1 sene olmadan boşaniyor sorada yeniden kuzenimle evleniyor. iyi mi sence.
çocuk için bariştilar.
Dimi keske önümüzü biraz göre bilseydik ilerisini hangi secenek daha dorudur diye iste ozaman bukadar zorlanmasdinZor soru bacim.
En cok neyden pisman olacagini dusun, ona gore karar ver.
Bilmiyorum sildim herseyi dedi bnde cok merak ediyorum yaaa onun dedigi bna havadan sudan konustuk ama tabi gelde inan....Ne yazışmışlar
Yakalayıp okumadın mı?Bilmiyorum sildim herseyi dedi bnde cok merak ediyorum yaaa onun dedigi bna havadan sudan konustuk ama tabi gelde inan....
Yok hayir zaten eyer öyle birsey varsa siliceni tahmin etim icin hic telini elime almadim ve zaten sifresinide deyismis. Faturadan detayli bilgi istetim gelen aranan smsler aramalar hepsi yazili orda sati dakasi falan o sekilde orendmYakalayıp okumadın mı?
Nasıl öğrendin o zaman?
Yani deysmiyor öylemi ?150. şansı vereni gördüm
Para sorun deyil sonucta burda konumuz yuvamiz. Herseyden önemli. Zaten bnde onala beraber olmadi bir uzmana gidip yardim almayi düsünüyorum cünki ikimiz tek yada ailedende biri olsa konusamiyoruz belki o sekilde biraz ilerleriz yada kararimi daha kolay vere bilirim gibibunu en iyi bir iki ilişki uzmanıyla tartışsan sağlıklı sonuç alırsın. öyle yeni mezun hayatı bilmeyen tipler değil kelli felli yaşlı 70 e gelen .... kıy paraya senden kıymetli mi ?
Bnimde korkularim tam bu iste ya bu sekilde devam edersepişmanım cnku verdiğim şansı değerlendiremedi.hala ilgisiz hala soğuk hala insan yerine konmuyorum..benım çocukta yok aslında eşimden kaynaklı olmuyor..bunlara rağmen salak ben devam ediyorum evliliğime..
senın durumun için bir şey diyemeyeceğim cnm..keşke böyle sıkıntılar olmasa
Yani deysmiyor öylemi ?
Birkere hata yaptim birdaha pisman olup toparlim demezmi insan ??
5aylik bir oglum var suan calismiyorumya kusura bakmayın ama siz ikinci şans derken neyden bahsediyosunuz ki? adam istemiyor siz zorla mı vericeksiniz o şansı.
çalışıyor musunuz? çocuk var m?
Evt severek hata bnim ailem karsiydi baya urastik gerce ailemlede aram bozulmustu ve konta kestiler bu olaylar olana kadar ama simdi arada annemle görüsüyorum. Bu arada onlar karari bna biraktiklarini söylüyorlar ama tahmin ediceniz gibi biz biliyorduk ta dediler yani böyle olucaniSeverek evlenmediniz mi?
Evt severek hata bnim ailem karsiydi baya urastik gerce ailemlede aram bozulmustu ve konta kestiler bu olaylar olana kadar ama simdi arada annemle görüsüyorum. Bu arada onlar karari bna biraktiklarini söylüyorlar ama tahmin ediceniz gibi biz biliyorduk ta dediler yani böyle olucani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?