- 22 Şubat 2016
- 39
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi Benim sorum bu
-
Suan herseyden geri cekilmis durumunda ise gidiyor ymeni iyor yatiyor hic bir ilgi yada sefkat yada caba göremiyorum sinirimi bozuyor bu haleri msj atiyorum geri yazmiyor eve gelincede basliyoruz tartismaya ilgi caba göremiyorum yanipeki şu an size karşı nasıl? güvensizlik duyduğunuzda anlayışlı mı? ilgili mi alakalı mı?
Suan herseyden geri cekilmis durumunda ise gidiyor ymeni iyor yatiyor hic bir ilgi yada sefkat yada caba göremiyorum sinirimi bozuyor bu haleri msj atiyorum geri yazmiyor eve gelincede basliyoruz tartismaya ilgi caba göremiyorum yani
Suan herseyden geri cekilmis durumunda ise gidiyor ymeni iyor yatiyor hic bir ilgi yada sefkat yada caba göremiyorum sinirimi bozuyor bu haleri msj atiyorum geri yazmiyor eve gelincede basliyoruz tartismaya ilgi caba göremiyorum yani
Konusamiyoruz yani nezan bn konumak istesem sacmapan mevzular aciliyor ve konu baska yere dönüyor sonrada o cekip gidiyor yada bn yani ana konuda kalamiyoruzki cözüm bulalimay bu ne ya. bu adamın derdini çekmeye mi geldiniz dünyaya? e karşınıza alıp konuşmuyo musunuz? niye böylesin vs diye.
Nasil yani bosandiktan sonra adam baska kadinla nikah yapiyorve kuzenin buna ragmen tekrar kabul mu eti?benim kuzenim çocuk için kocasina ikinci sansi verdi yeniden nikah yapıldı.
kocasi aldatmişti.. boşanıp başka kadinla evlenmişti. ondan da boşanip yeniden kuzenimle evleniyor.
çocuk ben babami istiyorum demiş gitmiş evlenmiş.
adam yeniden aldatir dedim buna hoşnut duymadim. sevinende oldu.. ben sevinemedim. bilmiyorum.
yeniden üzülecek pişman olucak öle hissediyorum.
Esim 4 sene sonra eski kiz arkadasiyla yazsimalarini yakaladim bn dogum yaptiktan 1ay sonra o kizla yazismis sordumda ise havadan sudan konutuk dedi ve artik görüsmuyorum dedi ben bosnmaya kadar gitim imzaladim kagidi önüne koydumoda imzaladi dedi sey seni pisman edicek birsey yapmadim bn cocumdan vazgecemem..
Evet aslinda söylediklerinizi okuyunca daha net göre biliyorumben burda ikinci şans isteyen birini göremiyorum. İkinci şansı isteyen ve hakeden bir insan en azından bunun için mücadele eder ve o şans verilince de düzgün bir şekilde kullanır. Bu adam ne şans istemiş (En fazla çocuğumdan vazgeçemem demiş) ne de verilen şansı değerlendirebiliyor.
Aynen bnde o soruyu kendidine sordum kabul etmezdim seni dediSenin doğumundan sonra seni ve çocuğunu düşünmeyen adama ikinci şans nafile. basit bir şey değil yani yaptığı düşün sen doğum sonrası sıkıntılarla boğuşurken o gönül eğlencesindeymiş.
sen yapsan benzer bir şeyi eminim ikinci şansı düşünmüyordu o.
aynen öle..Nasil yani bosandiktan sonra adam baska kadinla nikah yapiyorve kuzenin buna ragmen tekrar kabul mu eti?
Aynen bnde o soruyu kendidine sordum kabul etmezdim seni dedi
Konusamiyoruz yani nezan bn konumak istesem sacmapan mevzular aciliyor ve konu baska yere dönüyor sonrada o cekip gidiyor yada bn yani ana konuda kalamiyoruzki cözüm bulalim
aynen öle..
başka kadinla evleniyor 1 sene olmadan boşaniyor sorada yeniden kuzenimle evleniyor. iyi mi sence.
çocuk için bariştilar.
niye pişmansın canım bende ikinci şansı verdim aynen senin gibi çok seviyordum eşimi bide çocuklar ufaktı çok babacıydılar birde boşanınca babaların gözleri çocuğu görmüyor ikinci sebebimde buydu.aldatma da 2.şans bence de verilmemeli he sen vermedin mi de verdim maalesef ama ben eşimi seviyorum..ister gurursuz deyin ister çaresiz ama ben şans verdim..pişmanmıyım EVET.....
pişmanım cnku verdiğim şansı değerlendiremedi.hala ilgisiz hala soğuk hala insan yerine konmuyorum..benım çocukta yok aslında eşimden kaynaklı olmuyor..bunlara rağmen salak ben devam ediyorum evliliğime..niye pişmansın canım bende ikinci şansı verdim aynen senin gibi çok seviyordum eşimi bide çocuklar ufaktı çok babacıydılar birde boşanınca babaların gözleri çocuğu görmüyor ikinci sebebimde buydu.
Bilmiyorum oyuncak degil ama işte yaptılar ben karişmadim bu durumdan da hoş karşılamadim kendi bilicek işi pişman olucak biliyorum.Olan o 2. kadına olmuş.
Oyuncak mı bu ya evlilik yuva...
Konusamiyoruz yani nezan bn konumak istesem sacmapan mevzular aciliyor ve konu baska yere dönüyor sonrada o cekip gidiyor yada bn yani ana konuda kalamiyoruzki cözüm bulalim
Beennn.
Eşim sağolsun bir süre beni aşağılamakta çığır açmıştı.Maddi sorunlar yüzünden.Sonra ben işe girdim düzeldi sonra da bayaa bayaa düzeldi,ilk haline döndü hala o halinde çok şükür.
Bu aşamayacağım bir sorun değildi, evlilik de yeni sayılırdı,çözme yolunu tercih ettim.Unuttum mu ASLAAA ,kadınım ayol ben unutmam.
Herkesin kaldırabileceği yük ayrıdır,kimi aldatılmayı kaldırabilir,kimi dayağı,kimi sözlü baskıyı vs vs,değişir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?