Eslerine 2 ci bir sans verenler ???

peki şu an size karşı nasıl? güvensizlik duyduğunuzda anlayışlı mı? ilgili mi alakalı mı?
Suan herseyden geri cekilmis durumunda ise gidiyor ymeni iyor yatiyor hic bir ilgi yada sefkat yada caba göremiyorum sinirimi bozuyor bu haleri msj atiyorum geri yazmiyor eve gelincede basliyoruz tartismaya ilgi caba göremiyorum yani

Suan herseyden geri cekilmis durumunda ise gidiyor ymeni iyor yatiyor hic bir ilgi yada sefkat yada caba göremiyorum sinirimi bozuyor bu haleri msj atiyorum geri yazmiyor eve gelincede basliyoruz tartismaya ilgi caba göremiyorum yani

ay bu ne ya. bu adamın derdini çekmeye mi geldiniz dünyaya? e karşınıza alıp konuşmuyo musunuz? niye böylesin vs diye.

ben burda ikinci şans isteyen birini göremiyorum. İkinci şansı isteyen ve hakeden bir insan en azından bunun için mücadele eder ve o şans verilince de düzgün bir şekilde kullanır. Bu adam ne şans istemiş (En fazla çocuğumdan vazgeçemem demiş) ne de verilen şansı değerlendirebiliyor.

benim kuzenim çocuk için kocasina ikinci sansi verdi yeniden nikah yapıldı.
kocasi aldatmişti.. boşanıp başka kadinla evlenmişti. ondan da boşanip yeniden kuzenimle evleniyor.
çocuk ben babami istiyorum demiş gitmiş evlenmiş.
adam yeniden aldatir dedim buna hoşnut duymadim. sevinende oldu.. ben sevinemedim. bilmiyorum.
yeniden üzülecek pişman olucak öle hissediyorum.

ay bu ne ya. bu adamın derdini çekmeye mi geldiniz dünyaya? e karşınıza alıp konuşmuyo musunuz? niye böylesin vs diye.
Konusamiyoruz yani nezan bn konumak istesem sacmapan mevzular aciliyor ve konu baska yere dönüyor sonrada o cekip gidiyor yada bn yani ana konuda kalamiyoruzki cözüm bulalim

Nasil yani bosandiktan sonra adam baska kadinla nikah yapiyorve kuzenin buna ragmen tekrar kabul mu eti?

Senin doğumundan sonra seni ve çocuğunu düşünmeyen adama ikinci şans nafile. basit bir şey değil yani yaptığı düşün sen doğum sonrası sıkıntılarla boğuşurken o gönül eğlencesindeymiş.
sen yapsan benzer bir şeyi eminim ikinci şansı düşünmüyordu o.

Evet aslinda söylediklerinizi okuyunca daha net göre biliyorum

Aynen bnde o soruyu kendidine sordum kabul etmezdim seni dedi

sizi aldatmış ve siz affetmişseniz tekrar tekrar aklınıza getirmek ve başa kalkmak sadece size zarar verir affetmek ben seni yaptıklarınla tekrar kabul ediyorum demek ,ama bu her yaptığında tekrar affedeceğim anlamına gelmiyor diye biraz gözdağı verseniz ama dediğinizide yapacaksınızki karşı taraf bunun ciddiyetini anlasın, yoksa sürekli başa dörnersiniz.he eşiniz hala eski hal ve hareketlerine devam ediyorsa affetmenizi değerlendirip güveninizi tekrar kazanmak için çaba sarfetmiyorsa tekrar yapacaktır.bunu analiz etmekte sizin için çok zor olmasa gerek

Konusamiyoruz yani nezan bn konumak istesem sacmapan mevzular aciliyor ve konu baska yere dönüyor sonrada o cekip gidiyor yada bn yani ana konuda kalamiyoruzki cözüm bulalim

ya kusura bakmayın ama siz ikinci şans derken neyden bahsediyosunuz ki? adam istemiyor siz zorla mı vericeksiniz o şansı.

çalışıyor musunuz? çocuk var m?

aldatma da 2.şans bence de verilmemeli he sen vermedin mi de verdim maalesef ama ben eşimi seviyorum..ister gurursuz deyin ister çaresiz ama ben şans verdim..pişmanmıyım EVET.....
niye pişmansın canım bende ikinci şansı verdim aynen senin gibi çok seviyordum eşimi bide çocuklar ufaktı çok babacıydılar birde boşanınca babaların gözleri çocuğu görmüyor ikinci sebebimde buydu.

pişmanım cnku verdiğim şansı değerlendiremedi.hala ilgisiz hala soğuk hala insan yerine konmuyorum..benım çocukta yok aslında eşimden kaynaklı olmuyor..bunlara rağmen salak ben devam ediyorum evliliğime..
senın durumun için bir şey diyemeyeceğim cnm..keşke böyle sıkıntılar olmasa

2.şans talebi yok ki ortada ister affet ister affetme diyo adam resmen

Dıkkat et sakın işten cıkma ve ıplerı kcanın elıne verme unutmamakla ıyı edyrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…