• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşleriniz hafta sonu sizi bırakıp gider mi?

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
ya arkadaşlar mrb benim sorunum şu:hafta sonları eşim beni kızımla yalnız bırakıp arkadaşlarıyla yok maça yok yemeğe yok bilmem nereye gidiyor,giderken de bana şuraya gidiyorum haberin olsun diyor.bu normalle mi ben mi arıza çıkarıyorum önceleri gideyim mi diyodu şimdi söyleyip gidiyor ve saatlerce gelmiyor.geçen gitti gece 12de sarhoş bi halde geldi.abartıyor mu ben?

valla canımcım şu an benim eşimde kardeşi ve bir arkadaşıyla dısarıya çıktı ayda bir çıkarlar sıkıldıkça.arada bir değişiklik onlara ii gelir bence fazla üstüne düşme sorun çıkartma ama tabi sizide ihmal etmiyorsa.benim eşim ilk günden beri bana hiç demez gidebilrmiyim diye.ama bende demem hiç yapabilirmiyim diye yani aradaki güven ve olgunluk meselesi bence.ben tabiikide gece dısarı çıkmıyorum ama mesela gündüzleri bi arkadaşımla dısarıda bulusacaksam yada ne bileyim kendimce bir planım varsa ben yarın surdayım ben suraya gideceğim haberin olsun der gecerim.

ya arkadaşlar mrb benim sorunum şu:hafta sonları eşim beni kızımla yalnız bırakıp arkadaşlarıyla yok maça yok yemeğe yok bilmem nereye gidiyor,giderken de bana şuraya gidiyorum haberin olsun diyor.bu normalle mi ben mi arıza çıkarıyorum önceleri gideyim mi diyodu şimdi söyleyip gidiyor ve saatlerce gelmiyor.geçen gitti gece 12de sarhoş bi halde geldi.abartıyor mu ben?

ha bu arada eşimin kardeşide evli ben çok bilirim eltimle beraber geceleri kadın kadına biz otururuz onlar ilki kardeş çıkarlar sıkıldıkça içmeye giderler :) haa normalde hep beraber gideriz ama arada bir kendi aralarında dertleşmek isterler konusmak isterler farklı bişey yapmak isterler bizde hiç ses etmeyiz hakları bence :)

sürekli gidemez öyle,başbaşa kalacağımız bir h.sonumuz var onu da benimle geçirir ama arada bir de ayrı takıldığımız olur.o kadar da yapışık ikiz gibi dolaşmıyoruz...hayır abartmıyorsun,yine iyi sabırlısın.bence yarın aynısını sen yap ona.ben şuraya gidiyorum de ve çık evden bakalım ne yapacak? bana göre en iyi öğretim yöntemi yaparak-yaşayarak öğrenmedir:24:

Son düzenleme:
arada nefes almallari iyidir ama her hafta olmaz ariza tabikide cikaririz
hafta sonuna planlar yap misafirlik olmadi piknik olmadi yürüyüs aklima gelen onlar
sende kendine spor prorami ayarla yanliz kalma arkadalarini cagir
esinin aradada canini oku yanliz kaldigini felan anlat

arada nefes almallari iyidir ama her hafta olmaz ariza tabikide cikaririz
hafta sonuna planlar yap misafirlik olmadi piknik olmadi yürüyüs aklima gelen onlar
sende kendine spor prorami ayarla yanliz kalma arkadalarini cagir
esinin aradada canini oku yanliz kaldigini felan anlat

konuyu bastan okmadım baslığa göre cevap vereyim değil hafta sonu ep bi biyere gider olmadı millet bunu assılıp sündürüp durur don lastiği gibi :47:

benim eşimde hafta içi maça gider bazen de 2 ye çıkıyor
onun dışında özellikle hafta sonu beraber çıkıyoruz arkadaşlarla plan yaparız
tek başına da çıktığı oluyor ama sürekli değil
konunuzda haklısınız bunu alışkanlık haline getirmiş eşiniz size fikrini bile sormadan çıkması,geç gelmesi ve sizle vakit geçirmemesi sorun
arkadaşlarının eşleri varsa sizde gidin
yada hafta sonu için siz plan yapın uymak zorunda kalır

benimki daha çok kahveye takılır ama izin gününde mutlaka bizi de çıkarır gezdirir alışveriş yada herhangi bir işimiz varsa hallederiz.eğer eşin her haftasonu bunu yapıyorsa evini ihmal ediyorsa itiraz et önüne geç canım ama ara sıra yapıyorsa üstüne gitme bunaltma derim:31:

Her hafta sonu olmasa da arkadaşlarıyla takılması normal. Ama alışkanlık haline getirmesi sorun olurdu. Sonuçta artık evli barklı çocuklu çoluklu adamın her hafta karısını kızını bırakıp gitmesi doğru değil. Senin ki birde sarhoş olup geliyormuş.

Sonuçta insanlar evlenince de bazen kendilerince takılma hakları var. Evlendi diye sosyal ortamından kopacak diye birşey yok. arada ayrı ayrı takılmak evliliğe de iyi gelir. En azından evde konuşulacak bir konu olur. Sizsiz neler yaptığını sorarsınız.

abartmıyorsun canım...

aynısını sen de bir yap bakalım, ne tepki verecek:)

benim eşim hiiiç biryere gitmez ne hafta içi ne hafta sonu.ben de arada bir gitmesini isterim ama huyu değilişte.ama hep gitseydi sinir olurdum

Neden hep bu durumlar erkeklere mahsustur. Bence sizde çocuğu eşinize bırakıp en azından onun kadar olmasa da akşam 7-8 e kadar takılın bakalım ne hissedecek? hemen isyan bayrağını çekecektir. Sosyalleşmek, işten eve gelince ayaklarını uzatıp dinlenmek hep erkeklerin hakkıdır zaten. Kadın da dırdır yapmayıp uymalıdır. :19:

vallaha bu saatten sonra parçalarım hattta saçını başını yolarım bir yumruk atar anasını evıne yolalrım hadi beeeee!!
hadi kaçtım ben nereyee bakalımm hop koçum sordunmu bana bakalımmm? belkı bır planım varr gıdemssın hiç bir yeree..!
benmki sorara aşkım gidelibitmiyim x arkadaşım gelebilrmi hafta sonu maç varmış gitsemmikii? diye mutllaka sorar

Son düzenleme:
vallaha bu saatten sonra parçalarım hattta saçını başını yolarım bir yumruk atar anasını evıne yolalrım hadi beeeee!!
hadi kaçtım ben nereyee bakalımm hop koçum sordunmu bana bakalımmm? belkı bır planım varr gıdemssın hiç bir yeree..!
benmki sorara aşkım gidelibitmiyim x arkadaşım gelebilrmi hafta sonu maç varmış gitsemmikii? diye mutllaka sorar 2 senedir. sıkıyosa yaa azcık yiyosaa O SÜRPÜNTÜ GTÜ BANA SORMADAN GİTSİN VALAAHA KOYARIM AĞZININ ORATSI HADİİ LEYNN DER SİKTR EDERM BE BABANEE!

Kullandığınız kelimelere biraz daha dikkat etseniz, hoş değil...

ben 5 senedir evliyim 1 kere arkadaslariyla sohbetdeydi.2 kere gitmek istedi kiyameti kopardim yoldan geri geldi.ondan sonra pisman oldum.keske yapmasaydim dedim yazik:50::50:.on gunden sonra gitmedi.ama bu gece yok.bir arkadasi tasiniyor bizim sehirden baska sehire.ona yardim ediyor.cok yoruldu kiyamam.....:16::16:

ay nasıl dayanıyorsunuz. benim eşim bu saatte arıza çıktı diye gitti farikaya çıldırcam valla ne zaman gelecek diye. siz nasıl rahat ediyorsunuz?

bence arkadaş çevresi olmalı.bizde evlendiğimiz ilk zamanlar burda yalnızdık.siyam ikizi gibi dolaşıyorduk.hatta sıkılmıştım gitmek istemiyordum.şimdi istesemde gidemiyorum:)) hoş ağrım yoksa giderimde:)) ama eşim öle dolanır gelir.zaten evin yakınlarındadır.çağırdığımda 15 dk engeç evde olur.onunda hakkı gezmek.hatta tek dolaşmayıda sever eşim.ama aynı zamanda benide sıkmaz.istediğim yere giderim.tek sorun o beni alıp bıraktığı için ikide bir arar gelmiyormusun die:)) bi doğurim varya talan edicem memleketi:) adam çıksın gezsin tozsun.sizde bi çevre edinin.hayata bikere geliyoruz.ve onlarla gelmedik dünyaya.(abartmasına izin vermeyin o ayrı konu) sizinlede ilgilensin kendide gezsin.valla eşim mayıs sonu bi piknik org.varmış şimdiden izin aldı ben 40 lı olcam gidemicem.ne yani onudamı yollamiiim zaten eşlerde gelmiomuş.

Back
X