Esleriniz kacta eve geliyor?

Benim sevgilim de bazen 5-6 gibi bazen 11de gelir.hatta iş için görüşme yaptığı zaman gece 3-4 gibi de gelebiliyo.görüştüğü insanlara uyum sağlamak,samimiyet kurmak durumunda kalıyo.

4 buçuk 5 te geliyo. O saate kadar ne iş yetiştireceğimi şaşırıyorum. O gelincede ona hizmet çay faslı yemek meyve hiç isteği bitmiyo. Siz daha rahatsınız eşiniz gelene kadar dinlenirsiniz.

Haftasonunuz var, birçoğumuza göre şanslısınız.

Hiç belli değil eşimin ne saati ne günü.
3 ay boyunca tatilsiz çalıştığı oluyor, o yoğun dönemde 8-9 gibi geliyor.
Izin günü yok.
Bu aralar 7 gibi geliyor, bazen işe gitmiyor ama yine belli günü yok.
Plan yapsak bir anda iş çıkıyor falan.

Benimki de kuaför.Gelmesi 9'u buluyor.İzin günü ve bayram tatili de yok.Sadece pazar günleri geç gidip erken kapatıyor 5 gibi.Eve gelmesi 6 yı buluyor :( bende çok sıkılıyorum.Oğlumun ödevleri,bebeğin bakımı derken zaman geçiyor ama bunalıyorum.

Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani:KK43:
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor

benimki 11den önce gelmez..
sabah ben uyurken çıkar..
ama böyle daha iyi..az vaktimizi dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz..
yani bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim..
bide erkek milleti öyle sürekli evde yapış yapış modu sevmez..
sizinki de ideal bence şükredin...

Benımkı 9.30 da işten çıkıyor..spora gıdıp 10.30 da eve geliyor..

Esim muhendis ayni zamanda mimar çizim yapiyor kendi işimiz eve geliş saatleri belli devi 23:00 da bulur ilk zamanlar gelsede evde çizime geçerdi simdi ev değiştirip küçük bir eve geçince ofiste çiziyor insaatlarin çizim ve satis donemin de cook yoğun Burak erken gelmeyi hafta ssonu bilemeyiz ama ben saglik ve huzur olsun da gerisi olur diyenlerdenim zor ama yapacak birşey yok rizkimiz bu yon deymis

7 de evde oluyor bazen isler sikisirsa gece 1 gibi geliyor bebek olmadan once gece calisacaginda bende gelcm diye tutturup gidiyordm simdi bebegim var ama cok zor Bi bebek oldugu icin nezaman aksam oluyor anlamiyorum bile

Son düzenleme:
5 te işten çıkıyor oğlumuzu okuldan alıyor en geç 5.30 da evde
benim içinde kötü yanı gezmeye gidince evde yemek yetiştiremiyorum :KK59:

6 da geliyor ama mesai olursa 10 da. Ve uzun süredir hep Mesai de hep hafta sonları çalışıyor. Yıl sonu 3 ay iptal yani.

Bende sizin gibi sinirleniyorum.
Ama bu sabah elektirik kesilmiş su kaynatıp başıma dökermisin dedi. Bir kalktım hava zifiri karanlık. Giderkende artık akşam 10 da görüşürüz dedi. Bir üzüldüm anlatamam. Ne yapsın elinde olan bişey değil.

Benim hayatım yeni düzene girdi..
Eşim sabah 8 de gider gece gelirdi en erken 11-12 ... Bende işe giderdim çocuğumu alıp eve giderdim..
Ve cumartesi , pazar demeden çalışırdı..
Bazen gece kalkardım eşim gitmiş...:KK14:Sabah uyanırdım yine yokk...
Halinize şükredin bence... Tüm hafta sonu evdeymiş bu bile yeter insana ...

Sabah 7.30 -8 gibi ise gider.aksam yine ayni 7.30 -8 gibi gelir.isi uzarsa dahada gecikebilir. C.tesi isi erken biterse 2 den sonra gelir.pazar gunleri evdedir.
keske benim kocamda daha erken gelebilse.

Biz akşam 6'da aynı anda eve giriyoruz. Hafta sonu da çalışmıyor ama bazen keşke hafta sonları çalışsa dediğimde oluyor, onun yüzünden doğru dürüst iş yapamıyorum.

Yeni evlendigimiz zamanlar gun asiri nobetciydi surekli..
Nobeti yoksa 6-7 arasi o da herhangi bi ameliyat yoksa,,ameliyat varsa gece 12 de falan eve gelir..
Haftasonlari ise yarim gun bos onda da yorgunluktan adamin agzi acik kalirdi...
2 sene bu sekilde gecti..
Simdi nobetler azalsa bile hala bircok kisiye gore cook yogun calisiyor..

Esi her gun gelen insanlar var vay arkadas ne sanslilar diordum hep; ama onlar kiymetini bilmiyor bence...

Sabah 7 de gonderip ertesi aksam 8 e kadar goremeyenler de var benim gibi :(
sukredin halinize....

aynı kurumdayız birlikte girip birlikte çıkıyoruz sabah birlikte öğle birlikte bu durumda akşam da birlikte çıkıyoruz

sıkılmıyormusunuz diyorlar hiç sıkılmadık hiç ayrı takılmadık

bn kurum değiştrcem yakın zamanda o zaman ne yapacam bilmiyorum:110:

Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani:KK43:
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor

Benim eşimde 8 den aşağı gelmez..Çok nadir..Bazen 9-10 da olabiliyor..Evet zor bir durum..Gerçekten anlayabiliyorum sizi..Ben de çalışmama rağmen çok zorlanıyorum.Bulunduğum ilçede gidip geldiğim tek bir insan dahi yok..Çalışsam da iş yerinde muhabbet edeceğim kimse yok..Yine dert yanacak bir yer buldum.. :KK48: Bende bebiş te yok..Allah kolaylık versin.Ama çocuklarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz bence.. :)

Back
X