valla kocaniz hakli akilli birine benziyor eliniz her zaman bol olmayabilir biriktirmelisiniz tabiiki israf haramdir pintilikte cok kotu arayi bulmak lazim benim gönlum boldur ama israfi hic sevmem esim bana söyler bende esime söylerim calistigim zaman parama karismadi bende harcadim evime biriktirdigimde orta yerde durur evimizin yine ben lazim oldukca alirim esimde beni kimseye muhtac etmez parami verir her zaman geleceg yatirimi sever bence bu akilliliktir esinizin yolundan gidin bencebeni kontrol altında tutmak istıyor sanırım bazen kendimi kaybediyorum alışveriş konusunda ne yazık ki..para konusunda ben oldum olası rahatımdır hep cok kazanıp cok harcadım.ama cokda mantıksz seyler yapmam...o da hep kazandıgını biriktirmiş ve ailesinevermiş. şimdi de bizim için birikim yapmak istiyor..
Bizde herkesin kazancı ayrıdır.Eşim ne kazanmış bilemem , o benim tüm kazancımı bilir o ayrıBizde zaten evlilik boyunca problem oldu bu durum evet karışmıyor harcamalarıma ama ortak bir hesabımız yok.Ortak bir yatırımımız yok.onun yatırımları daha çok ailesine.Babası emekli annesi ev hanımı daha büyük evde otursunlar diye onlara ev aldı.Kızkardeşine araba aldı.Biz onun evlenmeden öncede kullandığı eski arabasını yeni değiştirebildik bu ay taksitleri ödemeye başlayacak.Keşke herşeyimiz ortak olsada bana karışsa senağlama
Bende 4 aylık evliğim. 4 aydır eşim hiç maaşımı sormadı bile. Bende ona sormam. O faturaları öder bende alışverişi yaparım. Hatta o bana tekrar harçlık verir param bittiğinde bu sabahta işe gelirken aldım. Allah razı olsun ne aldın ne verdin demez.. Allah senin paranı bana yedirmesin der... Onuruna yediremem der..
selam ben 3 yıllık evliyim evliliğimin başından beri maaş kartım eşimde ve geri alamıyorum(( Aslında alsam bişey olmaz çoğu brçlara gidiyor ancak eşime kızıyorum bana ben istemezsem ya da ayrı yerlerde olmasak hiç para vermez eşşek gibi çalışıyorum ama hiç para görmedim. İnanın ev hanımların cüzdanın da 100 lira varken ben de 10 lira olur veya olmazdı. Sebebi ben hep onunlaymışım beraber harcama yapıyomuşuz evdeyken paraya ne gerek varmış bu yıla kadar da zaten aynı okullardaydık aynı kuldayız diye de bahanesi vardı.
Deneyimli bayanlara soruyorum ben daha doğrusu biz ne yapmalıyız. Onun maaşı ev kredisine gidiyor ve benim maaşım kalıyo nasıl onu ikna edip her ay 100-200 lira alabilirim?
selam ben 3 yıllık evliyim evliliğimin başından beri maaş kartım eşimde ve geri alamıyorum(( Aslında alsam bişey olmaz çoğu brçlara gidiyor ancak eşime kızıyorum bana ben istemezsem ya da ayrı yerlerde olmasak hiç para vermez eşşek gibi çalışıyorum ama hiç para görmedim. İnanın ev hanımların cüzdanın da 100 lira varken ben de 10 lira olur veya olmazdı. Sebebi ben hep onunlaymışım beraber harcama yapıyomuşuz evdeyken paraya ne gerek varmış bu yıla kadar da zaten aynı okullardaydık aynı kuldayız diye de bahanesi vardı.
Deneyimli bayanlara soruyorum ben daha doğrusu biz ne yapmalıyız. Onun maaşı ev kredisine gidiyor ve benim maaşım kalıyo nasıl onu ikna edip her ay 100-200 lira alabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?