Eşleriniz ne kadar bakımlı?

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
merhaba hanımlar,

2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.

özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?

Sevgiliyken kaç günde bşr duş aldığını bilmiyordum tabiki... şimdi gün aşırı duş alır. Tırnaklar her daim kısa. Saçları ve sakalı çabuk uzar eşimin. Bazen uzattığı olur ama ona da temiz baktığı için dokunmaz bana.
Yani sevgiliyken de temizdi hala da öyle.

Kendini belli eder adam zaten. Ter kokuyorsa tırnakları uzun ve pisse uzak durmalı

İllallah ettirecek kadar bakımlıdır.

Sabah akşam duş alır, iş gereği zaten her gün traş olur, roll-on deodorant yetişmez, kremi ayrı, traş balmı ayrı, göz çevresi zımbırtısı ayrı. Günde 5-6 kez diş fırçalar, bir giydiğini tekrar giymez. Daha saymayayım. Tek derdim kirli sepetinin boş kalmaması.

Benim eşim asker olduğu için sinek kaydı tıraş olur Hergün ama.Kıyafete özen göstermez eskisi kadar :) Evlendikten sonra saldı kendini baya.Alan aldı beni diyor

Hergün duş alır hafta içi her gün tıraş olur .hafta sonu yüzüm dinlensin diye traş olmaz. Ben sakal bıyık sevmediğimden yada kızımızı öperken sakal batmasın diye hafta sonu da tıraş olduğu zamanlar oluyor.
Sevgiliyken de böyleydi.
Pis insan sevgiliyken de evliyken de belli olur.

Benım esım kendıne cok ıyı bakar valla, her gun dusunu alır hatta spora gıttıgı gunler ıkı kere dus alır, spor sonrası da, dısarıya bıle cıkmayacak olsa trasını olur, mutlaka parfum kullanır, 1 gıydıgı seyı bır daha gıymez, tırnaklarını 2-3 gunde bır duzeltır kısaltır, gunde 4-5 kere kahve bıle ıcse dıs fırcalar, benden bıle bakımlı ve temız yanı.

Bilmem ki bakım değil de olması gereken bu sanki. Her sabah duşunu alır, haftasonu dahil traşını olur ,her daim parfümünü sıkar ,dişlerini sürekli fırçalar hatta uyandığındaki ilk işidir. Kremlerini sürer. 4,5 yıllık evliyiz bu rutin hiç bozulmadı. hiçbir zaman ter kokusu almadım eşimden. Yani bana bakımlı değil de olması gereken buymuş gibi geliyor. Bizler nasıl temiz titizsek erkekler de olmalı. Kadını erkeği Yok bu işin insanız yaw...

Benim esim benden daha bakimli diyebilirim. Günlük dusunu alir trasini olur ve günlük kokusunu sürer. 5 yillik evliyim daha bir kere ter koktugunu hatirlamam. Tabii her erkek ayni degil.
Aynen benimkide oyle benden bakimli arada yesil kil maskeleriyle gezdigini gorurum onden haber verir korkma maske yaptim diye..

zBenim kocam o:)

Beline kadar saclari var adamin. Seyreldiler artik kil maskeleri mi denemedi serumlar mi kullanmadi. Sakallari da kesmez ben cok seviyorum zaten sari cocugum benim:)

2 gunde bir dusunu alir, her yemek sonrasi disini fircalar,tirnaklari temiz ve kisadir, gun icinde buldugu her firsatta ayak yikar corap degistirir ( bazen bir makina sadece coraplarini yikarim) bazen ben yuzume siyah nokta maskesi filan yaparken o da yapar hatta, 6 yil sevgililik 2,5 yil evlilik teri nasil kokar hala bilmem esimin.

zBenim kocam o:)

Beline kadar saclari var adamin. Seyreldiler artik kil maskeleri mi denemedi serumlar mi kullanmadi. Sakallari da kesmez ben cok seviyorum zaten sari cocugum benim:)

2 gunde bir dusunu alir, her yemek sonrasi disini fircalar,tirnaklari temiz ve kisadir, gun icinde buldugu her firsatta ayak yikar corap degistirir ( bazen bir makina sadece coraplarini yikarim) bazen ben yuzume siyah nokta maskesi filan yaparken o da yapar hatta, 6 yil sevgililik 2,5 yil evlilik teri nasil kokar hala bilmem esimin.

Olmasi gerektigi kdr dikkat eder asirisini sevmem zaten erkek de itici geliyor bana gun asiri dus almak parfum deodarant kullanmak agiz sagligina dikkat etmek bunlar yeterli kadin erkek iki tarafda da onemli olan seyler zaten

Aman sanki benim kocamı anlattınız. Birde ek olarak sürekli ütülü gömlek yetiştirme derdine düşüyorum. Adam ögle arasında bile eve gelip gömlej degiştiriyor cuma namazına gitmeden duş alır.

Konu tam benlik
Şöyle söyleyeyim
Benim eşim sabah 9 da evden cıkar iş içim
Sabah 6 da kalkar
Çünkü ancak hazırlanır
Kendine inanılmaz bakar
Yaz parfümü kış parfümü ayrıdır
Çeşit ceşit dus jelleri vardır
Sacı biraz uzasa hemen kendisi keser
Daha dişini fırcAlamadan yattiği bir geceyi hatırlamam
Cildi için özel nemlendiricileri vardır
Ayak kremleri vardır:)
Hergün camasırıni muhakkak değişir
Hergün dus alır bazen iki kere
Ve bir giydiğini asla ikinciye giymez
Saati kolunda olmadan asla cıkmaz
Her ayakkabısına ayrı kemeri
Her gömleğine ayrı pantolunu vardır
İş için kullandıgı ajandası
Tükenmez kalemi
Laptop cantası bile farklidır
Özenlidir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…