Bilmem ki bakım değil de olması gereken bu sanki. Her sabah duşunu alır, haftasonu dahil traşını olur ,her daim parfümünü sıkar ,dişlerini sürekli fırçalar hatta uyandığındaki ilk işidir. Kremlerini sürer. 4,5 yıllık evliyiz bu rutin hiç bozulmadı. hiçbir zaman ter kokusu almadım eşimden. Yani bana bakımlı değil de olması gereken buymuş gibi geliyor. Bizler nasıl temiz titizsek erkekler de olmalı. Kadını erkeği Yok bu işin insanız yaw...merhaba hanımlar,
2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.
özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
Aynen benimkide oyle benden bakimli arada yesil kil maskeleriyle gezdigini gorurum onden haber verir korkma maske yaptim diye..Benim esim benden daha bakimli diyebilirim. Günlük dusunu alir trasini olur ve günlük kokusunu sürer. 5 yillik evliyim daha bir kere ter koktugunu hatirlamam. Tabii her erkek ayni degil.
Duş bakım değil bence. Her gün duş şart yoksa insan kokuşur. Her gün yıkanmazsam fenalara geliyorum.
Aman sanki benim kocamı anlattınız. Birde ek olarak sürekli ütülü gömlek yetiştirme derdine düşüyorum. Adam ögle arasında bile eve gelip gömlej degiştiriyor cuma namazına gitmeden duş alır.İllallah ettirecek kadar bakımlıdır.
Sabah akşam duş alır, iş gereği zaten her gün traş olur, roll-on deodorant yetişmez, kremi ayrı, traş balmı ayrı, göz çevresi zımbırtısı ayrı. Günde 5-6 kez diş fırçalar, bir giydiğini tekrar giymez. Daha saymayayım. Tek derdim kirli sepetinin boş kalmaması.
Konu tam benlikmerhaba hanımlar,
2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.
özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?