- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Eşli okey falan da oynayamıyorsundur sen
Kış değilde yazın çok kere alabiliyorum mesela dışarı çıkmadan alırım terleme süresi uzasın diye eve gelir gelmez de hemen gene duş miss yazın hiç kafam kurumazO değil de günde iki kez duş nasıl ne ara alınıyor kızlar yaben günde iki kez duş alsam cildim aşınır yahu, zaten aşırı hassasiyetten ne süreceğimi şaşırdım sizin cildiniz saçınız kurumuyor mu hiç
Kışın gün aşırı yazın her sabah (ama mutlaka sabah yoksa ayılamıyorum) duş alırım ben
Hergün duş almak,her öğün diş fırçalamak,hergün temiz iç çamaşırı çorap ve temiz kıyafetler giymek bakimli olmak değil temiz olmaktır bence.Yani bir gerekliliktir.
Eşim zaten bunları yapar.
Giyimine aşırı özen göstermek manikür- pedikür yaptırmak en marka saat ve losyonlara yüzlerce lira harcamak,saçlarini herhangi bir berberde değilde işin uzmanı özel berberlerde kestirmek,yüz ve vücut bakımı için kremler maskeler kullanmak vs..gibi durumlardaki erkeklere bakımlı derim ben.)
Vah garibimmmEşli okey falan da oynayamıyorsundur sen
Her gun dus alip, her ogun dis fircalayan biri nasil da luks olmus
Tabi ki öyle yazın toplu taşımaya binince daha iyi anlıyoruzHer gun dus alip, her ogun dis fircalayan biri nasil da luks olmus
Evet değil mi?))Her gun dus alip, her ogun dis fircalayan biri nasil da luks olmus
O değil de günde iki kez duş nasıl ne ara alınıyor kızlar yaben günde iki kez duş alsam cildim aşınır yahu, zaten aşırı hassasiyetten ne süreceğimi şaşırdım sizin cildiniz saçınız kurumuyor mu hiç
Kışın gün aşırı yazın her sabah (ama mutlaka sabah yoksa ayılamıyorum) duş alırım ben
Suda oynaşmayı seven ördeklerden olmama rağmen iki kez alınca buruşuyorum kuruyorum valla benKış değilde yazın çok kere alabiliyorum mesela dışarı çıkmadan alırım terleme süresi uzasın diye eve gelir gelmez de hemen gene duş miss yazın hiç kafam kurumaz
Evet değil mi?))
Alışmışız millet olarak ter ve soğan ve ayak kokusuna aksi olunca bakimli diyoruz:))
Yazın 10 kere dışarı çıksam 10 kere alırımSuda oynaşmayı seven ördeklerden olmama rağmen iki kez alınca buruşuyorum kuruyorum valla ben
Benim bünye kaldırmıyor o kadar duju libi reis 100 dolar verseler günde iki kez almam
Aynen ya..çok fena inşallah en kısa zamanda değişir bu bakış açısı. Yoksa her dişlerini fırçalayan adamı yılın bakimli adamı olan ederiz)Genelde kişisel temizlik ve kişisel bakım olayını karıştırıyoruz biz.
Yazın sabah alıp çıkıyorsun gün içinde insan terliyor gelince nasıl almıyorsun yatamam ben öyleSuda oynaşmayı seven ördeklerden olmama rağmen iki kez alınca buruşuyorum kuruyorum valla ben
Benim bünye kaldırmıyor o kadar duju libi reis 100 dolar verseler günde iki kez almam
Yazın 10 kere dışarı çıksam 10 kere alırım
Aynen ya..çok fena inşallah en kısa zamanda değişir bu bakış açısı. Yoksa her dişlerini fırçalayan adamı yılın bakimli adamı olan ederiz)
Klima hiç kapanmıyor ya o yüzden evde sorun olmuyor bir kere bıcı bıcı yetiyorYazın dışarı çıkmasam da on kere suya giriyorumdur. Pek duş almak denmez ama ona, ıslanıp çıkmak diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?