Eşleriniz ne kadar bakımlı?

Hergün duş almak,her öğün diş fırçalamak,hergün temiz iç çamaşırı çorap ve temiz kıyafetler giymek bakimli olmak değil temiz olmaktır bence.Yani bir gerekliliktir.
Eşim zaten bunları yapar.
Giyimine aşırı özen göstermek manikür- pedikür yaptırmak en marka saat ve losyonlara yüzlerce lira harcamak,saçlarini herhangi bir berberde değilde işin uzmanı özel berberlerde kestirmek,yüz ve vücut bakımı için kremler maskeler kullanmak vs..gibi durumlardaki erkeklere bakımlı derim ben.)

Kış değilde yazın çok kere alabiliyorum mesela dışarı çıkmadan alırım terleme süresi uzasın diye eve gelir gelmez de hemen gene duş miss yazın hiç kafam kurumaz

kaç sene oldu hiç ter koktuğunu görmedim.

çorap ve ayak konusunda da çok hassastır, ayak kokusu da hiç duymadım. o açıdan şanslıyım çünkü burnum tazı gibidir koksa alırdım ve benim için çok zor olurdu.

Her gun dus alip, her ogun dis fircalayan biri nasil da luks olmus

Sabah işe giderken, akşam işten dönünce.
Ben de saçımı yıkamam her gün, iki günde bir yıkarım. Ama vücudumu yıkamak rahatsız etmiyor.

Kış değilde yazın çok kere alabiliyorum mesela dışarı çıkmadan alırım terleme süresi uzasın diye eve gelir gelmez de hemen gene duş miss yazın hiç kafam kurumaz
Suda oynaşmayı seven ördeklerden olmama rağmen iki kez alınca buruşuyorum kuruyorum valla ben

Benim bünye kaldırmıyor o kadar duju libi reis 100 dolar verseler günde iki kez almam

Suda oynaşmayı seven ördeklerden olmama rağmen iki kez alınca buruşuyorum kuruyorum valla ben

Benim bünye kaldırmıyor o kadar duju libi reis 100 dolar verseler günde iki kez almam
Yazın sabah alıp çıkıyorsun gün içinde insan terliyor gelince nasıl almıyorsun yatamam ben öyle

Aynen ya..çok fena inşallah en kısa zamanda değişir bu bakış açısı. Yoksa her dişlerini fırçalayan adamı yılın bakimli adamı olan ederiz)

Diş fırçasına son 20-30 yıldır falan ancak alışmış bir milletten çok şey beklememek gerek. Daha diş ipine, agız bakım suyuna falan gelemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…