Eşleriniz ne kadar bakımlı?

Aman sanki benim kocamı anlattınız. Birde ek olarak sürekli ütülü gömlek yetiştirme derdine düşüyorum. Adam ögle arasında bile eve gelip gömlej degiştiriyor cuma namazına gitmeden duş alır.

Evet bi de gömlek derdi var. Ama genelde kendi ütüler. Bi kıyak yapmak istersem ütülerim arada.

Burcu ne ?
Benim eşim de aynen bu şekilde

Aslan.
Şimdi okudum senin mesajını da hah dedim bi tane daha varmış bendekinden.
Benimki de boğa:)
Ben de seninkini okuyunca sevindim ama sen gömlek ütülemiyormussun :)))
Benimki bazen iş arası eve gelir gömleğini değişir
İşi dolayısı ile hergün takım elbise giymek zorunda
Erkeklerin asırı bakımlısı da pek çekilmiyor
Biz biryere gideceğimiz zaman kapıda bekleyen hep ben oluyorum.
Bir kere de eşimin beni beklediğini bilmem:)

Bana maske alır güyaaa benden çok kendisi kullanir.
Elinden cımbızı düşürmez yuzunun istemedigi yerlerde tüy cikarsa hemen alır. Kıl dönmesi oluyor sakallarında oyup yara yapana kadar o siyah noktamsı görüntüden kurtulmaya calisiyor. Bebegimiz dogduktan sonra işten her geldiginde üstünü cıkartip duş almadan asla kızımızı kucagına almadı.
Şuan askerde orda bile sürekli duş alıyor. Ne zaman arasam duşta.
3 ayda 3 tane deo. Rall on parfum bitirmiş.
Geldi yine stokladı gitti.
Gün icerisinde de canı sıkılınca kiraz kolonyası falan surer ellerine.
Gider farklı farklı kokular alır.

Her gün duş alır doğal olarak kıyafetlerini de değiştirir dişlerini fırçlar sakalsız sevmiyorum o yüzden düzeltme traşı olur hafta da 1 tuvaletini ayakda yapmaz bu sigara içmez benim için önemli konulardan bu ikisi
Zaten başka türlüsüyle ben birlikte olamazdım
He deodur rollondur yazmaya gerek yok

hanimlar msjlarınızı okudum, hepinize tşk ederim:) alt tarafi krem sürecek bide özendiğim için göz cevresi serum (yag gibi) almıstim cildi hemen kuruyuveriyor, adam ona bile üşeniyor agzimla söylüyorum bide ben söylemesem hic sursurmeyek.
bu huyu biz bekarkende vardi, hep derdim isteme fasli olacak bak yasindan olgun gosterirsin ya insan hicmi özenmez hoff evlendik yok yine aynib

Amanim tek bahsiz bedevi ben miyim

Her gun dus almaz. Hatta ben sabah aksam aldigim icin bana anormal olan sensin der.

Dislerini fircalaman bakmaz.

Ben sinek kaydi tras severi, o sevmez.

Esyalarini saga sola atar kirisik kirisik tekrar alir giymez.

Dahada yazamayacagi...

Ahaha aynen valla.
Ama hasbelkader 30 saniye bekletirsem de söylenmeye başlar bu kadınlar hep böyle diye

Evet bi de gömlek derdi var. Ama genelde kendi ütüler. Bi kıyak yapmak istersem ütülerim arada.
Eşimde dogumdan sonra kendisi ütüledi ben herseye yetisemedigim icin. Vallahi rahat etmistim. Ama ben genelde hafta bası hepsini yıkayıp utüleyip asıyorum. Hafta sonuna kadar tüketiyor
Benim eşimde boğa :)
Ben bebegi hazırlıyorum kendim hazırlanıyorum iniyorum o hala hangi ayakkabıyı giyecegini seçiyor.
Galiba bunların özelliği bu

Eh içinde yoktur.
Benim sorunlu bir cildim olmasa hiç yüz temizlemekle kremlemekle falan uğraşmazdım valla. Ama salınca kendinden geçiyor, mecbur bakıyoruz.

Esim bu konudaki beklentilerime uyuyor. Ter kokmasin, vucudu temiz olsun benim icin kafi... Surekli parfumler deodorantlar joleler kullanmasina gerek yok. Mis gibi sabun kokmasi benim icin daha iyi.

Ahaha, ben kendim hazırlanıyorum, 2 de çocuk, 3ümüz kapıda beyfendiyi bekliyoruz.

Benim eşim benden bakımlı :) Her gün duş almak gerekli değil tabi gün aşırı olsa yetiyor terleyen bir insan da değil ama mutlaka tıraşını olur, deodorant parfüm vs. ben hep unuturum o unutmaz. Hiç öyle perişan bir halde görmedim diyebilirim. (Ameliyat olduğu zaman hariç)
Evet öyle tıraşsız olsa, saçları yağlı yağlı olsa, koksa falan ben de arkadaşınız gibi yanına da yaklaşamaz dışarı da çıkmak istemezdim. Ama bir şey de diyemezdim büyük ihtimal bilemiyorum

O değil de günde iki kez duş nasıl ne ara alınıyor kızlar ya ben günde iki kez duş alsam cildim aşınır yahu, zaten aşırı hassasiyetten ne süreceğimi şaşırdım sizin cildiniz saçınız kurumuyor mu hiç

Kışın gün aşırı yazın her sabah (ama mutlaka sabah yoksa ayılamıyorum) duş alırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…