• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşleriniz uzun çalışma saatlerine nasıl dayanıyo ?

Bende 12 saat çalışmak zorunda kalan biri olarak enerji veren ilaçlar ya da suda eriyen efervesan kullanıyorum.

kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Mecburiyetler her şeye dayandırıyor insanı. Öyle özel bir yöntemi yok yani. Varsa da ben bilmiyorum

kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
benim eşim de 12 saat mesaisi var ama evden çıkış ve eve dönüş saati toplamda 14 saat sürüyor, çok yoruluyor ilk sene neredeyse hiç birşey yapmak istemiyordu simdi daha çok alıştı gibi 3 sene olacak ama psikolojik olarak çöktüğünü ifade ediyor , eğer ilk zamanlarıysa ve size sürekli ilgi göstermesini bekliyorsanız beklemeyin bu konuda anlayışlı olabilirsiniz ben olmamıştım

Kızlar iyi günler konu dışında bir şey solucem bende anksiyete ve panik atak var ilaç kullanıyorum ama aşırı sersem basim böle dönme değil ama sağ sola bakarken basım sarsılıyor gözlerimde ağırlık var sbu durumu yaşayan var mı

Back
X