eşleriniz uzun çalışma saatlerine nasıl dayanıyo ?

Yasal olarak mesai dahiş 11 sate geçemez bulunduğu şirketi şikayet etmenizi öneririm yasal değil ki Allah bilir maaş kısmında da az veriyorlardır 8 saatin üstü resmi tatil değil ise yüzde saatlik çalışma başına alınır resmi tatil ise yüzde yüz bütün günki çalışmasının 2 katını alır.

Sorunuza gelecek olursak min.8 max.10 saat çalışan benim 🥲 eşim sağ olsun keyfi keder çalışıyor işi freelance... Ben ise dayanamıyorum cidden çoğu zaman ev işlerini eşim yapıyor günün 10 saati trip yiyorum ama yapacak bir şey yok 🤷🏻‍♀️ onun mesleği rahat benimki baya ağır tek çözümü istifa etmem ki bunu istiyor zaten onun kazancı ile geçinebiliriz fakat ben evde oturup durabilecek insan değilim 16 yaşımdan beri dönem dönem çalıştığım için evde durmaya alışık değilim bu duruma alışmaya çalışıyoruz. Eşinin en çok ihtiyacı olan şey anlayış elinizden geldiğinde anlayışlı davranıp ilgilenmediği için bir şey söylemeyim bu daha da çok üzer

kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Ben yogun tempolu işte ıkı yıl calıstım. Son 4 ay sürekli gece gunduz mesaılere kaldım. En sonunda işten cıktım cunku işe git eve gel yemek ye uyu dısında bir şey yapmıyorsun. Haftadonu bir gün tatılde bile yorgun oluyordum gezemiyordum . Bir ayda sadece 3 günüm tatıldi. Asla sosyal hayatın olmuyor. Baska iş arasın gercekten cok zor

Sabah 4de kalkip gidiyor aksam 8de geliyor. Yorgun...bitkin. yillardir boyle..ekmek parasi. Bi sure sonra alışkanlık yapyor. Yeme içmesine dikkat etsin. Zayf duşmesin önemlisi o

Benim de nişanlım vardiyalı çalışıyor. Bazen uykusuz kalıyor. Çok üzülüyorum haline. Argiviti bizde deneyelim. Ama aynı içerikte Solgar ürünü olsa keşke.

kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Valla dayanamıyor akşam pert bı şekilde geliyor zar zor yemek yiyip uyuyakaliyor. İzinli olduğu gunlerde yataktan çıkmak istemiyor haftanın yorgunlugu üzerine çöktüğü için. Dışarı çıkıp vakit geçirmek bizim için lüks oldu. Kaldı ki evde bile ayrı dünyaların insanı oluyoruz bazen 🙄

Benim eşim iki iş yapıyor gece güvenlik görevlisi , gündüz elektrik işi yapıyor ama ekmek parası işte 😊

6 aylık hamileyim korkunç yoğun bir işte çalışıyorum ve 24 saat ün en az 16 saati çalışıyorum . Boyum 155 kilom 56 . Ben bu halde dayanıyorsam eşleriniz de dayanır . Bol takviye edici gıda bol bol vitamin . Zamanla alışılıyor

Ben kendim mimarım. Sabah 8de evden çıkıyorum akşam 7 buçukta eve geliyorum. 2 saati yola gidiyor zaten bu sürenin. Evet hep masa başı çalışıyorum ama sonuç olarak 11 buçuk saat dışarıdayım her gün. Eşimse sabah 8 buçukta çıkıp akşam 5 buçukta evde oluyor. Evi ile iş yeri arası 5 dk yürüme mesafesi. Size yemin ederim her gün benden daha yorgun. Her zaman daha çok uyumasına rağmen hep daha uykusuz. Ben servis artı yürüme 10 bin adım atarken günde hep onun bacakları ağrır. Yani bence erkeklerin fıtratı biraz böyle kızlar. Yeni nesil erkeklerin özellikle çok nazlı ve canlarının çok tatlı olduğunu düşünüyorum. Ne yaparsak yapalım kendileri enerjiyi yüksek tutmak istemedikçe hep yorgun bitkin ve uykulu olurlar 😒

Ben kendim mimarım. Sabah 8de evden çıkıyorum akşam 7 buçukta eve geliyorum. 2 saati yola gidiyor zaten bu sürenin. Evet hep masa başı çalışıyorum ama sonuç olarak 11 buçuk saat dışarıdayım her gün. Eşimse sabah 8 buçukta çıkıp akşam 5 buçukta evde oluyor. Evi ile iş yeri arası 5 dk yürüme mesafesi. Size yemin ederim her gün benden daha yorgun. Her zaman daha çok uyumasına rağmen hep daha uykusuz. Ben servis artı yürüme 10 bin adım atarken günde hep onun bacakları ağrır. Yani bence erkeklerin fıtratı biraz böyle kızlar. Yeni nesil erkeklerin özellikle çok nazlı ve canlarının çok tatlı olduğunu düşünüyorum. Ne yaparsak yapalım kendileri enerjiyi yüksek tutmak istemedikçe hep yorgun bitkin ve uykulu olurlar 😒
Aynen öyle ben 5 sene mağaza sorumluluğu yaptım ayakta durmaktan tüm kemiklerim agrirdi eve gelir yemek yer uyurdum şimdide eşime bi laf carpitsam evde oturuosun muhabbeti yapio😃 halbuki kendide 7 saat anca çalışır masa başı yorulmaz haftasonu tatil .şu işin ucunden tut deyince yatan taraf biz oluruz kendide az çalıştığı halde evdeki vakitlerini muhakkak uykuyla geçirdiği olur kalaniylada kızına ayırır erkekler aşırı narin analari öyle yetiştirmiş yapacak bişey yok 😃🙈

Dayanamıyor ki. İşten geldiği gibi yemek yiyor sonra yatıyor hiç ne vakit geçirebiliyoruz ne bişey hep yorgun evdeyken sadece uyuyor bişey de diyemiyorum yazık🥹

dogrudur ben de sabah 9 bucuk aksam 10 bucuk calisiyordum onceki isimde. is cikisindan sonrasini bilmem 😂 uyuyarak giderdim eve

Valla benim de eşim bı süre işsiz di sonra ise başladı o da sabah 7 akşam 6 falan sürekli ayakta çalışıyorlar. İlk zamanlar resmen geldiği gibi uyuyordu yüzünü bile görmüyordum. Şimdide yoruluyor ama eskisine göre daha iyi alisicak zamanla bence. Allah kolaylık versin bütün işcilere

Zaten özel sektörde 12 saatten aşağı çalıştırmiyorlar ben kendimde öyle çalışıyordum. Eğer çok enerjisi düşüyorsa alışana kadar vitamin takviyesi kullanabilirsiniz b12 ve beta glukan ağırlıklı ben bir dönem kullandim çok iyi gelmişti:)

Benim eşim de 12 saat çalışıyor sabah 9 akşam 9 şeklinde. Tek motivasyonumuz fazla mesai saatlerinin de ücretlerini alıyor. Onun dışında yorgunlukla geçiyor tabi ki.

İlk günler cok zorluyor ama alışıyorlar.
Benimki de 12 saat çalışıyor. Sen insan degilsin, insan üstü kuvvatlı adamsın diyorum 🙂
Akşam kanepede erkenden uyukluyor ama olsun, bu erkeklerin hepsi böyle zati.
Yerine yat gel diyom, gidiyo yatiyor.
Her gün gide gele alışıyorlar, fazla merhamet etmeyin, vücutları alışınca sıkıntı kalmaz.
Allah kolay kılsın.

8 saat çalışmama rağmen bazı günler yorgun hissediyorum. Suda eriyen C vitamini kullanıyorum çok iyi geliyor.

Eşim 24 saat nöbetçi olduktan sonra sabah 9 da işten çıkıyor akşama kadar başka bir is için dolanıyor akşam 5-6 gbi geliyor ilginç bir şekilde gezmek istiyor genelde tabi bu surec için de bi kac saat kestirebiliyor bazen

bizde çok çalışan benim 12 - 14 saat arası çalışıyorum , bi şekilde alıştı :)

Back
X