• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşleriniz ve tercihleri

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
33
Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )

Farklı ırkı beğenebilir. Yoldan geçen kadınlara baktığını cidden görmedim hiç. Ama ben de onu dikizlemiyorum bakıyor mu diye. Yani uzun boy beğenebilir ben de değilimdir ne bar ki bunda. Gidip uzun boyluyla evlensin madem diyebilirsiniz ama diğer özelliklerim sevdiği gibiyse uzun boylu degol sadece diye ayrılacak miydi. Bence abartiyorsunuz

Yani sınırı önemli
Bir kadına uzun uzun bakarsa ağzını kırarım
Onun dışında herkesin beğendiği tarzlar olur
Karşı tarafın davranışı önemli

Çok fazla kıskançlık ilişkiyi çok yıpratıyor
Sürekli ona mı baktın buna mı baktın deyince adamın bakacağı yoksa da artık ilgisini çeker

Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Eski kız arkadaşından kıskanma durumu sadece kız iletişime geçmeye çalışırsa olur onun dışında geçmişe dair şeyleri rahatlıkla konuşuruz kıskanma hissetmem digerlerine gelince güzel bir kız vs görünce ondan çok ben bakarım ne güzel kız vs diye söylerim o zaten bakmaz öyle huyları yoktur olur olmadık şeyleri kıskanmam sonuçta adam benimle evli beni istemese begenmese bunu hissederim sonuçta

Ben esimi cok seviyorum kendiside beni cok sever hissettirir❤️❤️❤️ Sevgiliylen sari saclari begendigini soylerdi ama bakmazdi oyle kizlara. Ben turbanliyim evlendikten sonra benim acik halimi gorunce bayildi😍 simdi ben derim bak kizin ne guzel saclari var diye ama umrunda olmaz😂 yaniii biraz kendinize guvenin hanimlarrrr bunu inaninki esiniz hisseder😁❤️

Hafif görünen biriyle konuştuğunu görürsem kızarım, eski sevgilisiyle görüşmesin mümkünse, bunun dışında çok da takılmadım şimdiye kadar. Güzel kadın görürsem ben bakarım zaten ona gerek yok 😅 öyle bir anlık göz kaymasını falan önemsemem zaten eşinizin bakışından aklından geçeni okuyabilir hale geliyorsunuz. Bana baktığı hararetle 😏 baktığını farkedersem yalnız gönderirim baktığının arkasından 😠

Back
X