• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşleriniz yalan söylüyor mu?

bakin ters piskoloji denen bir sey var.benim 7 yasindaki oglum bana yalan soyledi.daha once uyardigim bir konuda.nedenini sordugumda bana dogruyu soylediginde kizacagini düsündüm dedi.anlatabildim mi? kavga etmemek icin dogruyu söylemiyor.durduk yere soylenen bir yalan degil sizden kaynakliyor bir nevi..ayrica kimse siz istediniz diye birden arkadasindan vazgecmez.kendinizi koyun karsidakinin yerine.bir arkadasinin esi sizinle gorusmemesini istese birden iletisimi kesse ne hissedersiniz?ne düsünürsunuz esi ve arkadasiniz hakkinda.zamanla belki gorusmeleri azabilir ama bu esinize bagli.erkekler arasindaki muhabbetleri bilemeyiz esinizin arkdas ortaminda nasil konustugunuda bilemezsiniz.bu kadar emin olmayin hic birseyden..

Yalan soyleyen erkek cok zor ama maalesef cogu bayan gibi erkekler de yalan soyluyor. Ama tek sorun yalan degil maalesef sizde:110:

Butun tantana "okuldaki kizlar cok superdi, guzeldi" dedigi icin mi yani? Adam senin hakli oldugunu bildiginden kufur etmemis, bunalttigin icin etmistir.

Slm bayanlar ...
Sizlere sorum olacak eşleriniz yalan söylüyor mu size ve sizin tepkiniz ne oluyor ?? Eşimle dün bu konudan dolayı tartıştık ve iki gecedir eve gelmiyor ..
Kısaca anlatayım en iyisi , eşimin bi arkadaşı evli bir kızı var ve gözü hep dışarda eşim uzun zaman önce arkadaşını aradı ve mezun olduğu Ünv. Nasıl olduğunu ve bi akrabasının orayı kazandığını söyledi ((arkadaşıda tlf da evet çok güzel bi üniversite orda süper kızlar vardı Deniz yakındı ,nerdeyse okula bikinili geleceklerdi çok güzel kızlar vardı dedi )) bende bunu duydum ve eşime dedim ki ,bu adam nasıl böyle konuşabiliyor !pis sapık! dedim ..eşimde beni ilgilendirmez o öyle biri filan dedi ..bende dedim ki ararsa filan konuş, ama araya mesafe koy ,sen arayıp sorma .. neyse eşim Yen'i firmada işe girdi ve bu arkadaşı da iş arıyor ve eşim ,arkadaşına demiş ki ''bizim firmada da eleman arıyorlar'' arkadaşı da eşimin firmasında işe girmeye çalışıyor eşimde yardımcı oluyor ... bende dün eşime kızdım ben görüşme diyorum sen adama iş ayarlamaya çalışıyorsun... kavga ettik... eşim benim haklı olduğumu bildiği içince üste çıkmak için bağırdı, hakaret etti, küfür etti ve çıktı gitti ...
o kadar kızgınım ki ve hala sinirim geçmedi ,yalan söylemesine mi kızayım, bana hakaret etmesine mi yoksa beni aptal yerine koymasına mi .....sanki kendi haklı gibide 2 gündür eve gelmiyor beyefendi
genelde parasal konularda yalan söyler bızım tek sorunumuz para zaten...
bede bır sekılde yakalarım yalanını ve okkalı bır laf sokarım hatta en son bosanmakla bıle tehdıt ettım o derece...
ama sızın esınız sıze yalan soylememıs ben gorusmeyecegım yada gorusmuyorum dememıs sıze ve adam uckuruna duskun bırı olabılır ama bu esınızın kendısıyle arkadaslık kurmasına engel degıl, benımde yakın bır erkek arkadasım var ıkı lafından bırı kadınlar kızlar capkında bırıdır ama ozel hayatı benı ılgılendırmez ben muhabbetımı ederım.. esınızın kı de aynı durum bence...
yalnız burada asıl takılmanız gereken esınızın ıkı gundur eve gelmeyısı.. nerde kımınle kalıyor vs vs.. esım eve sebepsız degıl ıkı bır gun gelmese bır daha o evden ıcerı gıremez bu kadar net...!!!!

Slm bayanlar ...
Sizlere sorum olacak eşleriniz yalan söylüyor mu size ve sizin tepkiniz ne oluyor ?? Eşimle dün bu konudan dolayı tartıştık ve iki gecedir eve gelmiyor ..
Kısaca anlatayım en iyisi , eşimin bi arkadaşı evli bir kızı var ve gözü hep dışarda eşim uzun zaman önce arkadaşını aradı ve mezun olduğu Ünv. Nasıl olduğunu ve bi akrabasının orayı kazandığını söyledi ((arkadaşıda tlf da evet çok güzel bi üniversite orda süper kızlar vardı Deniz yakındı ,nerdeyse okula bikinili geleceklerdi çok güzel kızlar vardı dedi )) bende bunu duydum ve eşime dedim ki ,bu adam nasıl böyle konuşabiliyor !pis sapık! dedim ..eşimde beni ilgilendirmez o öyle biri filan dedi ..bende dedim ki ararsa filan konuş, ama araya mesafe koy ,sen arayıp sorma .. neyse eşim Yen'i firmada işe girdi ve bu arkadaşı da iş arıyor ve eşim ,arkadaşına demiş ki ''bizim firmada da eleman arıyorlar'' arkadaşı da eşimin firmasında işe girmeye çalışıyor eşimde yardımcı oluyor ... bende dün eşime kızdım ben görüşme diyorum sen adama iş ayarlamaya çalışıyorsun... kavga ettik... eşim benim haklı olduğumu bildiği içince üste çıkmak için bağırdı, hakaret etti, küfür etti ve çıktı gitti ...
o kadar kızgınım ki ve hala sinirim geçmedi ,yalan söylemesine mi kızayım, bana hakaret etmesine mi yoksa beni aptal yerine koymasına mi .....sanki kendi haklı gibide 2 gündür eve gelmiyor beyefendi

ben ortada bir yalan değil manasız kıskançlık yapmış ve sırf kocası diye koskoca adama hangi arkadaşı ile görüşüp hangisi ile görüşmeyeceğini söylemeye çalışan bir kadın görüyorum.
benim eşimin de türlü çeşit arkadaşı var böyle gözü dışarda olanı da var mutaassıbı da var ben kocama güvenmekle mükellefim bi halt yerse de kendi aklı sebebi ile yer sonucunu görür arkadaşına uyacak adamın zaten karakteri oturmamıştır ondan koca da olmaz. kadınların bu kadar kocalarının tepesine binmesine ben daralıyorum allah kocalara sabır versin.

Esının bırsuru capkın arkadası vardır
Bu kısı bıldıgınız mıs dıger bılmedıklerıniz ?
Sızınde belkı esını aldatan akrabanız veya arkadasınız vardır bılmeden bıle gorusuyor olmamalısınız herkesle ıletısımı kesın ozaman

?

Yanı yaptıgınız yanlıs esınız yalan soylememıs kı ayrıca...

Benim herifcanınkini henuz yakalamadım varsa bılmıyorum

Back
X