kizimda onun gbi oldu 2 yasinda ayni babasi gibi yapiyor.birken iki oldular .(O
o zaman boş verin kendi zevkinize göre pişirin isterse yer istemezse yemez.aç kala kala yemeyi öğreniyorlar,eşimden biliyorum.
gülünür mü ağlanır mı bilemedim.sen de hergün patatesi haşla,kızart koy önüne yapacak bişey yok..iki kucuk cocukla 3 cest yapiorm ne gerek var diyo .(. o sadece patates seviyor ./
aynen cnm oyle yapiorm ama bn bktm artk ypmaktan .d .tiksinmiyo fln.)gülünür mü ağlanır mı bilemedim.sen de hergün patatesi haşla,kızart koy önüne yapacak bişey yok..
bıktırana kadar öğğk yeter artık diyene kadar
azimli sıçan taşı delermişaynen cnm oyle yapiorm ama bn bktm artk ypmaktan .d .tiksinmiyo fln.)
aynen aynisi bnde kahvaltiya girmedim.yoksa yagda yumurta falan nefret eder.ne yapci sasirdm artk.haftada iki gun dsardan kesin yiyoruz ama nereye kadar boyle gitckAyni dert bende de var.. 3 yildir surekli ayni yemekleri yapiyorum.. Cok ozenirim istahla yemek yiyip secmeyen eslere..
Benimki yemegi gectim kahvaltiyi bile seciyor.Peynir,zeytin,reçel asla yemez..
Yemekleri hic saymayayim bitmez, yeşillik asla yemez mesela..maydanoz,dere otu vb.
Bazen haftada bir yemegi iki defa yaptigim oluyor yine mi ayni yemek diyince cinlerim tepeme geliyo
hahahh .))). ondanda olursak ne yicez ki biz onuda dusunmek lazim.d.dazimli sıçan taşı delermiş
durmak yok sabret bıkacak
yine kendi söyleyecek sevdiği herşeyden tiksinince senin yaptıklarına kalacakhahahh .))). ondanda olursak ne yicez ki biz onuda dusunmek lazim.d.d
ins yaa .))yine kendi söyleyecek sevdiği herşeyden tiksinince senin yaptıklarına kalacak
bende eti sevmezdim simdi yiyorum ama ben ona ot yedirmeyi basaramadim.cok zor boyleEşim brokoli ve karnıbaharı yer ama doymadım der mutlaka yanına extra bir şey pişirmem gerekiyor zaten insanlar ya et oburdur yada ot oburdur ,
benim eşimde et sevmez ot yeşilik sever evde et pişirmez içersi kokuyor diye acaip midesi bulanır
ve et pişiren evdede acaip koku oluşuyor , hiç daha önce yemediğim otları sayesinde öğrendim bende oysaki eti çok severim
Evlenmeden önce yemek yapmakla da çok ilgilenmezdim,aç kalmamak için atıştırmalık yapardım sadece.bende aileden oyle gordum ama cok farkli hicbisey bilmiyor .ne kadar guzel karsilikli yemek yemek ah ah .(
oyle canim severek yiyen birisi olunca hersey yapiliyor iste cok sanslisin valla benimkininde huyu kurur insEvlenmeden önce yemek yapmakla da çok ilgilenmezdim,aç kalmamak için atıştırmalık yapardım sadece.
Eşim böyle iyi huylu çıkınca biraz düşkündür de boğazına,pizza bile yapmayı öğrendim bile diyorum basit ama benim için zordu.
Beğenmese bile eline sağlık dedikçe ,şimdi reçeller vs baya baya alıştım yemek yapmaya.Sürekli internetten yeni tarifler deniyorum.
İnsanın şevkin kırıyor sizin gibi eşler.
Çok şükür Rabbime.
babandan dolayı canım aileden geliyor iste yemek aliskanligi biraz allah sabirlar versin baban icin bi tuhaf oldm hemen .(. bende sevmem hamurisi cok gereksiz kilo.Et yediğim zaman acaip rahatlıyorum ruh halim daha mutlu oluyor evlenmeden önce her yemekte etli olurdu hafta bir gün babam ciğer kebabı yada adana kebabı mutlaka pişirirdi oysaki eşim ateş yakmayı sevmez yaksada etleri yakar hiç beceremez et işini rahmetli babam oysaki nekadar marifetli bir adammış şimdi değerini daha iyi anlıyorum annemle sadece tabakları ve salatayı hazırlardık ,
ayrıca hamur işindende nefret ediyorum yemek değil zaten ancak kadının bedenini iyi şişiriyor
ve hasta ediyor , bence bu hamur işleride kanseri tetikliyor
Eşin heralde bütün yemekleri sevmiyor benim çevremde gördüğüm erkekler makarna-kısır-mercimek köftesi vs çok severler.Tavuk soteyide sevmiyormuş şaşırdım.Yumurta sevilmez ya :) sadece patates mi yiyor.Birgün kızart o zaman.2.gün haşla küp küp doğra sumakla .3.gün patatesi kavur.4 gün salatasını yap.5.gün patatesli börek.6.gün patatesi haşla yoğurtla 7.gün mantısını yap patatesli madem sadece patatesi seviyor.aynen aynisi bnde kahvaltiya girmedim.yoksa yagda yumurta falan nefret eder.ne yapci sasirdm artk.haftada iki gun dsardan kesin yiyoruz ama nereye kadar boyle gitck
patats kavurmayi sevmez ama yapnca yer yinede.boreginden nefret eder.patates salatasini o kadar garip yerki zeytin flan atar icine..)).Eşin heralde bütün yemekleri sevmiyor benim çevremde gördüğüm erkekler makarna-kısır-mercimek köftesi vs çok severler.Tavuk soteyide sevmiyormuş şaşırdım.Yumurta sevilmez ya :) sadece patates mi yiyor.Birgün kızart o zaman.2.gün haşla küp küp doğra sumakla .3.gün patatesi kavur.4 gün salatasını yap.5.gün patatesli börek.6.gün patatesi haşla yoğurtla 7.gün mantısını yap patatesli madem sadece patatesi seviyor.
çocuklar için de iyi değil onlarda babalarını örnek alır.ve zamanla eşinde sağlık sorunları ortaya çıkar tek tip beslenmeden.Vitaminsizlik,kansızlık,diyabet gibi.patateste şeker oranı çok yüksektir.
Bu adam ne yiyiyor Allah askina geriye bisi kalmamis ki. Kucukken biz yemegi begenmedigimizde annem bize ananin pisirdigini ye derdi. Oda anasinin pisirdigini yesin o zaman. Insan yemek yapmaktan sogur yaa. Bence her aksam yarin ki menuyu ona sorun. O zaman sorun cikartamaz size.kizlar aksam esleriinize ne yemegi yapiyorsunuz ?.artk sinirleniyorum 3.5 yillik evliyim esim hic bseyi sevmiyor.ben mi cok sebzeciyim o mu cok etci akil verin.(kabak,patlican,karnabahar,brokoli,bulgur,barbunya,taze fasulye,bamya,kisir,mercimek kofte,tarhana corbasi,makarna,ispanak,pirasa en nefret ettikleri arasinda. ben yiyorum diye balik yiyor pek mutlu olmadan yine mecburlktan tavuk sote yiyor ama sevmeden.sz ne pisiriyorsunz yksa sinirden catlicam artk
birsey soylemiyorki canm sevdigin bisey soyle diyorum yokki ne soylesin.disardan yemek istiyor oda ben istemiyorum tum kazandigini disariya vercek braksamBu adam ne yiyiyor Allah askina geriye bisi kalmamis ki. Kucukken biz yemegi begenmedigimizde annem bize ananin pisirdigini ye derdi. Oda anasinin pisirdigini yesin o zaman. Insan yemek yapmaktan sogur yaa. Bence her aksam yarin ki menuyu ona sorun. O zaman sorun cikartamaz size.
Cok zor Allah sabir versin size. Insan hazir yemektende bikar.birsey soylemiyorki canm sevdigin bisey soyle diyorum yokki ne soylesin.disardan yemek istiyor oda ben istemiyorum tum kazandigini disariya vercek braksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?