Eşlerinize/Sevgililerinize Regl zamani kötü davraniyor musunuz? :((

herkesin eşi sevgilisi anlayıslı :nazar: benimki neden degil yaa :( ben ne kadar sinirlenrsem oda 2 katı sinirleniyor :( :D :52: artık naz yapasım geliyosada sinirleniyosamda hiç bişey demiyorum susuyorum teli kapatnca aglıyorum geciyo :D yalnızım yani bu dönemde :2:

bende ayniym gergin huysuz sinirli alingan hersey var yani.. neyseki anlayis gösteriyor bazen kirilsada belli etmiyor cnm ya :1:

off ben çok kötü oluyorum ya adetim yaklaşıncada ilk olduğum güne kadar bi sinir bi naz bi aksilik bende
a dese ağlıcak durumuna geliyorum herşeye alınıyorum sinir küpü oluyorum patlıcak bomba gibi
eski sevgilim anlardı sen adet mi olcaksın falan derdi:27:

Her Zaman ki Gibi Çok Geniş ve Rahat Gezerim..:1:
Her Şeye Gülerim.. :1:
Bende Hiç Bir Değişiklik Olmuyor.. :1:

herkesin eşi sevgilisi anlayıslı :nazar: Benimki neden degil yaa :( ben ne kadar sinirlenrsem oda 2 katı sinirleniyor :( :d :52: Artık naz yapasım geliyosada sinirleniyosamda hiç bişey demiyorum susuyorum teli kapatnca aglıyorum geciyo :d yalnızım yani bu dönemde :2:

aynen canım benimkide öyle

kötü davranmak istemiyorum ama kendimi kontrol edemiyorum :52:

bende pek değişiklik olmuyor.. yani bazen sinirli oluyorum..özel gününde misin ne bu sinir diye dalga geçer.. ama halbuki normal günümdür.. aksine özel günümde rahatım..sorun yok. ama bazen alıngan olabiliyorum.. öyle olsamda alttan alır kuzum :38:

özellikle adet olmama yakın çok gergin oluyorum ve tüm şiddetiyle erkek arkadaşıma yansıtıyorum :)
insanın elinde olan bişey değil o da çekiyor mecburen başka şansı yok :)

ben de öncesinde değil de reglimin ilk günü pedin verdiği rahatsızlıktan
karın ağrısından ve yoğunluktan dolayı hiç çekilmez oluyorum
genelde anlayış gösterir ama bazen o da gerginse ikimiz de patlıyoruz
dün akşamki gibi mesela ilk günümdü ben sinirli,o gergin bi patladık:1:
neyseki ben daha ileri gitmesin diye hemen yattım
sabah kalktığımda sanki akşam patlayan biz değildik:16:

Ben regl zamanlarımda herkese kötü davranıyorum :57:
Çünkü o zamanlar ciddi ciddi delirmiş gibi oluyorum
Ve geçen ay sevgilimle ilk kavgamızda regl dönemime denk geldi
Ayy ne bağırdım ne kızdım bide oturdum surat astım
O da zavallım altan aldı , süt dökmüş kedi gibiydi halbuki suçluda bendim :27:

Ayy hem de nasıl!!
Benim huysuzluğum reglimin 1 hafta öncesinde başlıyor.
Ayda şöyle bi 10 gün falan aşırı hassas aşırı duygusal ve çok sinirli oluyorum.
Ufacık şeylere kızıyorum,ağlamak için yer arıyorum.
Çok çekilmez oluyorum yani ama sevgilim de çekiyo napsın:1:
Alıştı artık bu halime,kızmayayım ağlamayayım diye hiç ses çıkarmaz çok uysal olur:1:

aslında bence bi değişim yok ama sevgilime bu aralar olucam dediğimde oof gene çekicez yani diyo :1: sadece hep benimle ilgilensin istiyorum o kadar sinirli olmuyorum :1: alıngan oluyorum bide 'olmadan önce' deli gibi tatlı çekiyo canım oldukdan sonra normale dönüyorum anormal miyim neyim :44:

Sadece aşkım değil herkese kötü davranıyorum maleseffff:26:
Aşkıma açık açık söylüyorum ama hormonlarım tepişmekte iyi davran
bana diyorum, alttan alıyor hep:1::1::1:

Bende acayip alıngan oluyorum en ufak şeylerde ağlayasım geliyo.canım benim bitanecik sevgilimde hep alttan alıyo beni mutlu etmeye çalışıyo :16::16::16::16:

hastalanmadan bi kaç gün önce daha tahammülsüz ve sinirlli oluyorum.
sözlüm askerde... ve dün kavga ettik. beni eleştirdi. bendede ipler koptu. bağırdım çağırdım. telefonu kapattık. şimdide üzülüyorum. aramadı çünkü bi daha. yani biliyor olması lazımdı sinirli olduğumu. hep alttan alırdı ama bu sefer sona doğru o da sinirlendi.
sıkıntıdan regl de olamıyorum şimdi.

Back
X