Eşlerinize/Sevgililerinize Regl zamani kötü davraniyor musunuz? :((

ağrı olanlarda stres, stres olanlarda ağrı olmuyor genelde. seç beğen al kırk katır mı kırk satır mı :))

bende hem stres hem ağrı oluyor en çarklısı da bana vurmuş :)
düşünün halimiii yazık valla sevgilime acıdım
benden iyi biliyor artık o yüzden tarihlerimi ve hazırda çikolatam bulundurulur her daim hehehe :D

ben hiç sinirlenmem normalde nasılsam öyleyimdir öyle canım bi şeyler de çekmez... rahatız yanikaydirigubbakcemile3

Bende hem ağrı, hem stres...
Kendimi bildiğimden regl olur olmaz mesaj atıyorum dikkat et diye:))

benim kadar rezil yaşayanınız yoktur... ağrıyı krampları bırak sinirlerim gergin ve altüst oluyor biri hafif sesini yükseltse gözlerimden damlalar düşüyor elimden kahve ve çikolata düşmüyorr:52::52::52:

benim aşkım zaten her ay olmadan önce senin kriz dönemin geliyor diye uyarıyor :D:D:D çok asabi oluyorum özellikle olmadan 2 3 gün önce ve olduğum süreçte.. yerli yersiz tersliyorum çocuğu bana seninkiler yine geliyor hazırlıklı ol diyo eve geliyorum benimkiler geliyor o akşam:66::66::66:

benimki alarm gibi kuruyorum sanki ağrılarım olmasaydı bile bir alarmım olacaktı :33::33::33:
zaten evinde bana özel sıcak su torbası var ben gelince su ısıtyor yer yapıyor tv karşısında inşallah kocam olduğunda da böyle olur :D

Eskiden çok tartışma çıkardı ben regl zamanlarımdayken o da anlardı zaten fakat bayadır sorunsuz geçiriyoruz.:8:

ben davranıyorum galiba:)ben söylemeden o anlıyor regl mi oldun/olucaksın hayatım diyor.daha da sinir oluyorum hemen kabahatini ona yükle diyip iyice kızıyorum ama iyi katlanıyo yine:)çok dengesiz oluyorum bi ağlarım snra bağırırım gülerim yine ağlarım falan:)

eşim artık alıştı gelmiş seninkiler diyo delikafadulden tabi o dönemde bütün dengemiz bozulduğu için normal bu tür davranışlar:)) bide bi yazı okumuştum boşanmaların ayrılıkların çoğu o dönemde oluyomuş

Bu yazıyı ben de duymuştum. Hatta bu sebepten ötürü uzmanlar kadınların regl öncesi dönemlerde hayatlarına dair bu tarz önemli kararlar almamalarını öneriyor.

İlginçtir ama ben regl öncesi dönemi oldukça sakin atlatıyorum aslında, öyle alınganlığım, sinirim vs. olmaz, olsa da erkek arkadaşımın anlayışla karşılayacağına şüphem yok. :9: Ama benim reglimin hemen hemen bitmesi sıralarında bir sinirlilik halim oluyor, hepten ters işliyor bende sistem hee. :9: :9:

ben sadece biraz hassaslaşıyorum galiba. ama öyle belirgin bir asabiyet olmuyor. tatlı krizine falan da girmiyorum. normal zamanda da kapris yapan bir insan değilim zaten. of ben süpermişim yea :33:

bende çok sinirli oluyorum ama bildigi icin alttan alıyor zaten ilk gün geçince ikinci gün normale dönüyorum :21:

Bazen oluyor oda anlıyor zaten sen gene özel gününde misin diye soruyor. O zamanlar fazla polemiğe girmiyor aldırmıyormuş gibi yapıyor ben daha çok sinirleniyorum bu sefer zıvanadan çıkıyorum. Güya sakinleştirmeye çalışıyor aklınca. :36:

olmadan 3gn önce başlar bende hertürlü yanlış anlama abartma üzerine gitme faazlasıyla yaparıım.sonuç tabii iyi deil..
kii şu gnlerdede aynı şey oldu atlatmaya calışıyoruz:91:

ohooo hem de nasılll :52:
acıyorum valla çocukcağıza :26:
o da anlıyo ''tamam benim susma haftam gelmiş'' diyo :1:

Back
X