Eşlerinize/Sevgililerinize Regl zamani kötü davraniyor musunuz? :((

ßende çekilmez aksi lanet bişi oluyorum :90: Nazımdan kaprisimden geçilmiyo regl dönemimde.. Sinir,stres,alınganlık, ağlama krizleri bunların hepsi mevcut..:52::50:

olmazmııı olmazmıı...duygusall alıngan oluyorum ve sınırlı...sevgılımde anlıyo ama bahane yapıyorum fln sanıyo :63::63: gıcık :63: anlays ne gezeeer :27:

benim aşkımcım hemen anlıyo sen yine özel günündesin hiç çekilmiyosun bu süre içinde görüşmeyelm die takılıyo:) çok gergin agresif oluyorum zaman zamanda duyygusal ve çok hassasss.....

Ben de çok saçmalıyorum. Bir şey diyorum. Ondan sonra bir ara ağzımdan çıkanı kulağım duyuyor.:1shok: İçimden "yahu ne saçma bişey dedin kızım." diyorum. Sonra bir de içimdeki sese cevap veriyorum. "Ya boşver çaktırma. Şimdi tükürdüğünü yalamak olmaz." diyorum. :roflol:Ben bile kendime şaşarken adam nasıl şaşırmasın.-tatlicadiarzu- Ama o da anlıyordur. Çaktırmıyordur...

ayy sen çok yaşa güldürdün beni :60::60::60:

Al işte büyük bi kavga daha sırf bu yüzden:43:
Onun sınav dönemi, benim regl zamanım iyice karıştı olayı saptırdıkta saptırdık:43:
Yarın sabah sınavın olduğu okula mı gitsem sürpriz diye:78:
Ya ama onun sınav döneminde olması bana olan sevgisini göstermesine engel mi Allah aşkına?! Her seferinde ben diyorum seni seviyorum diye, sürekli onu teselli etmeye çalışan mesajlar atıyorum ama beni kim teselli edicekkk:50:

sormayın sormayın bende çok sinirli oluyorum benim odunda başta anlamaz kavga eder benimle çen çen çen soonra jeton düşer özür diler :)))görüşmeyelim bu günlerde diye dalgasınıda geçer

ohooo hem de nasılll :52:
acıyorum valla çocukcağıza :26:
o da anlıyo ''tamam benim susma haftam gelmiş'' diyo :1:

olmazmııı olmazmıı...duygusall alıngan oluyorum ve sınırlı...sevgılımde anlıyo ama bahane yapıyorum fln sanıyo :63::63: gıcık :63: anlays ne gezeeer :27:

Ben de içimden hepsinin eşleri de ne kadar anlayışlılarmış maşaallah diye imreniyordum tam ki, sizin yorumu gördüm. arada gıcıklar da var demek ki.

asırı derecede sınırlı oluyorum .. pişt dese patlıcak derecede eşim ozamanlarda amannnn bi olda kurtulayım senın su hallerınden diyee benden cok ısyan eder :))) regli oluncada eger yanımdayda kocem tepesınden asagıda ınmem nazlıyımdır beeeeennn :52:

kötü davranmam asla. azıcık suratım asık olabiliyor ama o da çok ağrı çektiğim için. ama o kıyamaz bana hiç. yorulmamam için elinden geleni yapar sağolsun

ruh halım tamamen degısıyor valla...aglak bisey oluyorum...sınırlıı oluyorumm yanıma yaklasmıo...=))

:20:Kötümü davranıyorum?
Hyr, çok daha kötü oluyorum.
İlk iki gün, Hatta iğrenç diyebilirim.
Sinirli, agresif, alıngan vs.
Ben bile kendimi tanıyamıyorum.
Ama o an için yapabileceğim birşey yok.
İstemeden oluyor ne yapayım.
Koçişte bunu bildiği ve anladığı için,
hep uzak ve sessiz kalıyor.
Hatta mümkünse iyi ya da kötü yorum dahi yapmıyor.
Çünkü biliyor sonuçta o zararlı çıkacak...............
:20::20::20: :19::19::19:

Ben fena huysuz oluyorum.:1: Ah bir'de bir kullanıyorum bu durumu hiçte sesini çıkartamıyor.:51::32: canımıniçiii:69::69::70:

Tek ona değil evde ki herkese terör estiriyorum resmen. :37: Her şeye hemen kızıp,sinirleniyorum.:20: Sonra bu kadar sinirliyim diye birde kendime kızıyorum. :19: Bazen anlayışlı davranıyor yaklaşmış zamanı anlaşılan diye.Bazende başlarım senin özel zamanına diye kızıyor. :4: Bu bir kez oldu gerçi. Ama genel olarak anlayışlıdır sağolsun.Ama suçlu ben değilim hormonlarım diyorum.Hormonlarını severim senin diyo. :1:Birde regl zamanım değilde öncesinde sinir yapıyor bende olunca rahatlıyorum. :1:

Son düzenleme:
Back
X