Eşlerinizi nerde buldunuz? 30 yaş üstü evlenme olasılığı???

Eşim beni okulda buldu. Çünkü ben aramıyordum iyi ki de aramış bulmuş valla. Sende arama. Umut et bekle. Herkese acaba bu o mudur diye bakma, düşünme.. Ayrıca yaş 28 buçuktu.

Otuzuma bu kadar yakınken ve evliyken üstelik mutluyken söyleyebileceklerim şunlar.
1)30 yaş ve sonrası bir kadının olgunlaştığı ve ne istediğini en iyi bildiği yaşlar bence. Bu nedenle erken yaşlarda alacağınız kararlara göre daha sağlam kararlar alacaksınız.
2)Arkadaşlarınız muhtemelen teker teker evleniyor ve evlilik muhabbeti zehirlenmesini yaşıyorsunuz, aynı şeyi çocuksuz bir kadın olarak ben de çocuk konusunda yaşıyorum ama sırf herkesin çocuğu oluyor diye acele edip ani şekilde hamile kalmam. Bunu istediğim zaman, istediğim için yaparım. Siz kendinize bir sorun evliliği gerçekten istiyor musunuz ve buna hazır mısınız?
3)Muhtemelen herkes size ne zaman evleneceksiniz diye soruyordur, bana da çocuğu soruyorlar. Rica ediyorum sırf bu yüzden baskı hissetmeyin. Böyle soruları çok hadsiz buluyorum. Kendinizi bu sorular ve baskılar yüzünden değersiz, seçilmeyen vb. hissetmeyin.
4)Hayattaki tek başarısı evlenmek olan bazı buldumcuk hemcinslerimiz evliliği ballandıra ballandıra anlatsa da o ballandıranlar da dahil olmak üzere günümüzde evlilikler çok problemli bu nedenle seçimlerinizi dikkatli yapın.
5)SOSYALLEŞİN ama aradığınız kriterlere uyacağını düşündüğünüz beyefendilerin geleceği yerlerde lütfen.

:) Mutluluklar, iyi akşamlar

Aminnnn

Kısmet bu işler. Hiç beklemedigin bir anda karşına çıkabilir.
Ben eski erkek arkadaşımla ayrılık konuşması yapmak için buluşacağımız yerde beklerken eşimle tanıştım
Anlatin lütfen ben de cok merak ettim

Çok çaresizseniz arkadaşlarınıza diyin birileriyle tanışmanıza vesile olsun. Genelde görücü usulü biraz kasar insanlar ama belli mi olur.

Gonulden sevenler evlilik sitesinden buldum cok iyi bir site kaydolun bence

Anlatin lütfen ben de cok merak ettim

Kötü giden bir ilişkim vardı. Bitirmek için hep buluştuğumuz kafeye çağırdım. Hemen önümdeki masada da eşim oturuyordu. Ben kitap okuyordum beklerken.
Eşim kalkarken bana bakıp ne okuduğumu sordu. Ayaküstü kitaplarla ilgili biraz sohbet ettik. Kendisi de edebiyattan hoşlanır. Tabi o an uzun konuşamadık eski erkek arkadaşımı beklediğim için. İlişkim bittikten sonraki hafta tekrar karşılaştık. İkimiz de yalnızdık, oturup sohbet ettik. Sonra hemşeri olduğumuzu hatta aynı mahallede oturdugumuzu öğrendik. Bir müddet arkadaşlık ettik. Sonra sevgili olduk bir yıl içinde evlendik.

Ben kocamı İnternette buldum ama birbirimizi tanıyacak bol vaktimiz oldu. 8 sene flört ettik sonra evlendik. Ama internette bulun diyemem. Kimin ne olduğu belli olmaz. Ailenize haber salın. Akrabalar bu konularda iyidir aslında. Bir kaç aday bulurlar size. Gönlünüze göre biri denk gelebilir.

Hehe ben söylemiyim nerde buldugumu

33 yaşımda evlendim,işyerinde tanıştık.Bence kendinize yönelin,ilgi alanlarınızı bulun,en önemlisi kendinizi bulun ve geliştirin. DeYaşadığınız hayat ile inançlarımız birbiriyle ortussun bir de.Disardan gorundugunuz kişi ile içerdeki kişi aynı olsun.Bunu kötü niyetle söylemiyorum ,bazı arkadaşlarim var dışardan sekuler içinde dindar ,haliyle bazı seçimler yapılmamış oluyor ve karşılarına çıkan insanlar, dışarı yansıttıkları insan gibi oldukları için yakiniyorlar.
Bir de arkadaş çevreniz ile konuşurken yolları yıkamayın.İliskiye açık olun.Ben bekle sözüne inanmıyorum,peri masalı değil ki bu ,hem erkek hem kadın birşeyler yapıyor ve güzel şeyler öyle yaşanıyor.Tabi ki her gördüğüne yazılmaz ama arada flörtoz olmanın da kimseye zararı yok.

oyle dusunme. eger bunlari yasamamis olsaydin simdiki sen olmayacaktin. hayatta hepimizin inisleri cikislari var. belli ki inistesin ama bunun cikisi da olacak. yasadigin hersey seni gelistirdi, ama iyi hissettirdi ama kotu, sonuçta seni bugunku haline getirdi. bundan sonra daha guzellikler diliyorum.

Nasil flörtöz olunur peki? Ben utaniyorum erkeklerle konusurken konuscak bir sey bulamiyorum

Bir sürü iş yeri değiştirdim,farklı ortamlara girdim,arkadaslarım tarafından pek cok kişi ile tanıştırıldım ama olmayınca olmuyor.33 yaşındayım,29,30 gibi aşırı kafama takmıştım bu işi,internetten bile 3 kişi ile tanıştım,hepsi başka kızlarla da görüşüyormuş,niyetleri ciddi değilmiş,neyseki çabuk anladım.Son 2 yıldır dogru düzgün görüşmedim bile kimseyle.Saldım çayıra durumunu yaşıyorum artık.Bende temel sorun şu,beni beğeneni ben beğenmiyorum,azcık ısındıgım şans verdiğim adamlarınsa herşey yolunda giderken,tamam ya bunla evlenirim derken çat diye sesi kesiliyor.Aynı şeyleri yaşarken evlenen varsa naptılar,nasıl oldu,tavsiye verirlerse süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…