- 21 Eylül 2018
- 213
- 277
- 53
- Konu Sahibi duruhelva1414
-
AminnnnŞimdi sosyal medya kötü uzak dur mesajımı vereyim önce herkes şanslı olamıyır bu konuda annem beni gerçekten kadir gecesi dogurmuş. Instagramdan tanıştım kör kütük aşık oldum evlendik hiç te pişman değilim eşimden yine olsa yine kocamla evlenirim manyak aşıgım ona herifim işsizdi bide eevlendiğimde şimdi memur oldu ve çok mutluyum Allah agzımızın tadını bozmasaın amin
Oooo bunu dinlemek isterimKısmet bu işler. Hiç beklemedigin bir anda karşına çıkabilir.
Ben eski erkek arkadaşımla ayrılık konuşması yapmak için buluşacağımız yerde beklerken eşimle tanıştım
Anlatin lütfen ben de cok merak ettimKısmet bu işler. Hiç beklemedigin bir anda karşına çıkabilir.
Ben eski erkek arkadaşımla ayrılık konuşması yapmak için buluşacağımız yerde beklerken eşimle tanıştım
Gonulden sevenler evlilik sitesinden buldum cok iyi bir site kaydolun benceKızlar ben de evlenemeyenlerdenim. Yaşım 30 küsür. Benim kısmetim mi kapalı yoksa ne bileyim. Yıllardır karşıma tanışabileceğim biri de çıkmıyor. Öyle yalnız başıma yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sizler nasıl tanıştınız? 30 yaş üstü evlilik yapanlarınız var mı? Lütfen bana akıl verin.
Anlatin lütfen ben de cok merak ettim
Tiyatroda nasıl buldunuz çok merak ettimTiyatrodasosyallesin gercekten.
Hehe ben söylemiyim nerde buldugumuKızlar ben de evlenemeyenlerdenim. Yaşım 30 küsür. Benim kısmetim mi kapalı yoksa ne bileyim. Yıllardır karşıma tanışabileceğim biri de çıkmıyor. Öyle yalnız başıma yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sizler nasıl tanıştınız? 30 yaş üstü evlilik yapanlarınız var mı? Lütfen bana akıl verin.
Biliyormusun Senin yerinde olmayı isterdim.
Küçük yaşta severek evlendim, evlendimde ne oldu, 16 yılım gençliğim gitti...
Hele şu son 3 ayım... hayatımın şoku...
böyle olmaktansa hiç evlenmemeyi tercih ederdim
Nasil flörtöz olunur peki? Ben utaniyorum erkeklerle konusurken konuscak bir sey bulamiyorum33 yaşımda evlendim,işyerinde tanıştık.Bence kendinize yönelin,ilgi alanlarınızı bulun,en önemlisi kendinizi bulun ve geliştirin. DeYaşadığınız hayat ile inançlarımız birbiriyle ortussun bir de.Disardan gorundugunuz kişi ile içerdeki kişi aynı olsun.Bunu kötü niyetle söylemiyorum ,bazı arkadaşlarim var dışardan sekuler içinde dindar ,haliyle bazı seçimler yapılmamış oluyor ve karşılarına çıkan insanlar, dışarı yansıttıkları insan gibi oldukları için yakiniyorlar.
Bir de arkadaş çevreniz ile konuşurken yolları yıkamayın.İliskiye açık olun.Ben bekle sözüne inanmıyorum,peri masalı değil ki bu ,hem erkek hem kadın birşeyler yapıyor ve güzel şeyler öyle yaşanıyor.Tabi ki her gördüğüne yazılmaz ama arada flörtoz olmanın da kimseye zararı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?