Eşlerinizi nerde buldunuz? 30 yaş üstü evlenme olasılığı???

Güzel motive edici sözlerin için çok teşekkür ederim, Allah senin gibi kişilerin sayısını arttırsın İyiki varsın
Evet maalesef şuan kötü zor bir süreçten geçiyorum, hayal kırıklığım çok derin, yüküm çok ağır ama inşAllah en kısa zamanda Düzelecek buna inanıyor ve Rabbimden diliyorum

Çikolataveturk kahvesi benzer bir konu açmış. 150 sayfa yorum yapılmıştı. Sayfa sonuna doğru biriyle tanıştığını yazmıştı:)) KIsmet, olmayınca olmuyor. Herkes sosyalleş, kursa git demiş ama benim de kısmetim kapalı. Gittiğim yerlerde de 40-50 yaşlarında evlenememiş hemcinslerimle ya da torun torba sahibi teyzelerle karşılaştım.

Kocani
Kocani internetten nasil buldun kiz
Biraz acar misin konuyu

Ben eşimi cross yarışlarında buldum. Kendisi yarışçıydı görür görmez bu benim olsun dedim. Gittim numarasını aldım görüşelim dedim. Kısmet oldu galiba hiç yapmadığım bir şeydi. İlk defa denedim ilk adımı atmayı. Girdiğiniz ortamlarda kendinizi geri çekmeyin, ilk adımı atmaktan utanmayın

1 haftada nasıl evet dediniz?

Size tek bir tavsiyem sosyal medya batağından uzak durun birisi boşluğunuza gelir falan boşuna kendinize bela açmayın. Gerisini Allah a burakın demekten başka çare gerçekten yok Allah yazmıyorsa olmuyor olucaksa da kimse mani olmuyor.

Croos yarislarinne kiz

Yaa ne güzel vallahi bemim de böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacım var...

İnstadan rahat süresi bol bol

Çok geç değil bence . Arkadaşlarınız akrabalar hiç önermiyor mu

10 gün önceki konunuza yazmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…