- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi duruhelva1414
-
Yanima oturdu, kendisi de tiyatrocuTiyatroda nasıl buldunuz çok merak ettim
oyle dusunme. eger bunlari yasamamis olsaydin simdiki sen olmayacaktin. hayatta hepimizin inisleri cikislari var. belli ki inistesin ama bunun cikisi da olacak. yasadigin hersey seni gelistirdi, ama iyi hissettirdi ama kotu, sonuçta seni bugunku haline getirdi. bundan sonra daha guzellikler diliyorum.
Kocani internetten nasil buldun kizBi sevgilimi otobüste buldum, birini dershanede, birini tekne turunda, birini arkadaş ortamında, birini konserde, kocamı da internette. Okulda tanıştıklarımı saymıyorum, aklıma gelmeyen başka vardır muhtemelen. Sonuç olarak sosyalleşin.
Ben eşimi cross yarışlarında buldum. Kendisi yarışçıydı görür görmez bu benim olsun dedim. Gittim numarasını aldım görüşelim dedim. Kısmet oldu galiba hiç yapmadığım bir şeydi. İlk defa denedim ilk adımı atmayı. Girdiğiniz ortamlarda kendinizi geri çekmeyin, ilk adımı atmaktan utanmayınKızlar ben de evlenemeyenlerdenim. Yaşım 30 küsür. Benim kısmetim mi kapalı yoksa ne bileyim. Yıllardır karşıma tanışabileceğim biri de çıkmıyor. Öyle yalnız başıma yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sizler nasıl tanıştınız? 30 yaş üstü evlilik yapanlarınız var mı? Lütfen bana akıl verin.
Arkadaşım vesile oldu. Evlenmek için kız arıyormuş arkadaşım beni söylemiş. Tanıştıktan bir hafta sonra evlenme teklif etti bir ay sonra nişan 8 ay sonra düğün. Arkadaşlarınoza esprili şekilde tüüh sizin kalıbınıza millet arkadaşını kuzenini everiyor siz Bi işe yaramıyorsunuz gibi laflar ederek akıllarına sokun
Croos yarislarinne kizBen eşimi cross yarışlarında buldum. Kendisi yarışçıydı görür görmez bu benim olsun dedim. Gittim numarasını aldım görüşelim dedim. Kısmet oldu galiba hiç yapmadığım bir şeydi. İlk defa denedim ilk adımı atmayı. Girdiğiniz ortamlarda kendinizi geri çekmeyin, ilk adımı atmaktan utanmayın
Yaa ne güzel vallahi bemim de böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacım var...Kötü giden bir ilişkim vardı. Bitirmek için hep buluştuğumuz kafeye çağırdım. Hemen önümdeki masada da eşim oturuyordu. Ben kitap okuyordum beklerken.
Eşim kalkarken bana bakıp ne okuduğumu sordu. Ayaküstü kitaplarla ilgili biraz sohbet ettik. Kendisi de edebiyattan hoşlanır. Tabi o an uzun konuşamadık eski erkek arkadaşımı beklediğim için. İlişkim bittikten sonraki hafta tekrar karşılaştık. İkimiz de yalnızdık, oturup sohbet ettik. Sonra hemşeri olduğumuzu hatta aynı mahallede oturdugumuzu öğrendik. Bir müddet arkadaşlık ettik. Sonra sevgili olduk bir yıl içinde evlendik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versinYaa ne güzel vallahi bemim de böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacım var...
İnstadanKızlar ben de evlenemeyenlerdenim. Yaşım 30 küsür. Benim kısmetim mi kapalı yoksa ne bileyim. Yıllardır karşıma tanışabileceğim biri de çıkmıyor. Öyle yalnız başıma yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sizler nasıl tanıştınız? 30 yaş üstü evlilik yapanlarınız var mı? Lütfen bana akıl verin.
Çok geç değil bence . Arkadaşlarınız akrabalar hiç önermiyor muKızlar ben de evlenemeyenlerdenim. Yaşım 30 küsür. Benim kısmetim mi kapalı yoksa ne bileyim. Yıllardır karşıma tanışabileceğim biri de çıkmıyor. Öyle yalnız başıma yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sizler nasıl tanıştınız? 30 yaş üstü evlilik yapanlarınız var mı? Lütfen bana akıl verin.
Arazide kullanın motorCroos yarislarinne kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?