Eşlerinizi nerde buldunuz? 30 yaş üstü evlenme olasılığı???

kementle avlayanlar da varmış diye duyduk ama serengeti düzlüklerinde :confused:
düzlüktekiler çabuk avlıyolar bak teknik biliceksin, düzlüktekiler kolay adamlar.esas sırtını serengeti'den tanzanya'ya doğru vericeksin orda tepelik yerdeki çalılıkların arasına dalıcaksın anadan üryan bağıra bağıra.

Bizim bi alamancı akraba vardı her yaz oğluşuna kız arardı kapı kapı, millet ordan oraya yollardı bu aileyi. Bize geleceklerini söylediğinde babam dayıma yollamışmış beni, ben entrikayı sonradan öğrendim 😁 Onlar kendilerine kurbanlık bakıyorlar, alıp götürecekler mutlu musun değil misin onu bile bilemiycem demişti 🤓

Yaş otuzu aştıysa ben internetten bakardım valla oturup evde kısmet filan bekleyemezdim🥳,evlilik olayını seviyorum çünkü 💜

Sanırım bu durumu bir biz kadınlar problem ediyoruz:)) Abim 30 yaşında ve kendisine evlilik ne zaman diye sorduğumuzda ne zaman olursa deyip geçiştiriyor.:)) Nasip bu işler biraz sanırım

sosyal medyadan tanışmanın yargılanmasını anlamıyorum. küçük yaşlar için bence sakıncalı evet ama belli bir yaşa gelmiş ve aklı başında insanlar için bence sıkıntılı değil.
çooook eskiden aynı iş ortamından bir erkek arkadaşım olmuştu, görseniz tüm elemanları, amirleri bayılırdı. herkes aman ne iyi biri diyip kefil olmuştu ama dünyanın en dandik herifiydi.
şu anki sevgilimle sosyal medyadan tanıştık, zaten tanışmamızın 3. günü buluştuk, sonra neredeyse her gün buluşmaya görüşmeye devam ettik.
3 sene oldu.. sanırım bunca toplam görüşmediğimiz gün sayısı 2 ayı bulmaz..
biraz kişinin gözlemi biraz da şans.
nereden ne çıkacağı belli olmaz.

Sosyal medyadan kız arayan biriyle evlenen kadınmı benim yorumuma cvb yazmış. Keşke tenezzül edip cvb vermeseydim
Kız aradığını nerden biliyorsunuz? Nasıl tanıştıklarından haberiniz var mı?
Ben mesela eşimle sosyal medyada bi konu üzerinde konuşurken tanıştım 1seneden fazla arkadaş olduk (ki hala da en yakın arkadaşımdır), tanıdıkça ikimiz de kesinlikle evleneceğim insan bu dedik. Yani evlenmek için tanışmadık.

Ailemle halamın düğününe gelmiştik bende kansızlık var bayıldım hastaneye gittik çıkışta babam yiyecek birşeyler alıp parkta açık havada piknik yapıp yiyelim dedi eşim beni ailemle parkta gördü hemen yengesini getirdi dedemleri tanıyorlar miş dahada peşimi bırakmadı eşimi uzun süre boyunca ailesi evlen demiş evlenmek istemiyorum demiş beni görünce aşık olduğunu söylüyor seni görmeseydim asla evlilik düşünmüyordum diyor şimdide bebegimizi bekliyoruz 🥰🤗

sosyal medyadan tanışmanın yargılanmasını anlamıyorum. küçük yaşlar için bence sakıncalı evet ama belli bir yaşa gelmiş ve aklı başında insanlar için bence sıkıntılı değil.
çooook eskiden aynı iş ortamından bir erkek arkadaşım olmuştu, görseniz tüm elemanları, amirleri bayılırdı. herkes aman ne iyi biri diyip kefil olmuştu ama dünyanın en dandik herifiydi.
şu anki sevgilimle sosyal medyadan tanıştık, zaten tanışmamızın 3. günü buluştuk, sonra neredeyse her gün buluşmaya görüşmeye devam ettik.
3 sene oldu.. sanırım bunca toplam görüşmediğimiz gün sayısı 2 ayı bulmaz..
biraz kişinin gözlemi biraz da şans.
nereden ne çıkacağı belli olmaz.
O kadar haklısın ki 👍

Güzel motive edici sözlerin için çok teşekkür ederim, Allah senin gibi kişilerin sayısını arttırsın 🤲🏻 İyiki varsın ❤
Evet maalesef şuan kötü zor bir süreçten geçiyorum, hayal kırıklığım çok derin, yüküm çok ağır ama inşAllah en kısa zamanda Düzelecek buna inanıyor ve Rabbimden diliyorum 🤲🏻
O zaman size bır hıkaye anlatıyım da nesenız yerıne gelsın.Hikaye cok sevdıgım kuzenimin.11 yıllık evlılıkten aldatıldıgını öğrendıkten sonra ayrıldı.Bu arada o esnada yası 35-36 cıvarında olmalı.Kendisi belediyede özel kale muduru yardımcısı ve belediyede tek ıngılızce bılen kısıydı.Bosanmadan once şimdiki damadımızı (Hollandada yasaıyorlar ve ermeni kökenli hollandalı) iş yerı Türkıyeye gönderiyor .Damadımız da ben gitmem deyip basıyor istifayı.Tabı kabul edilmiyor paşa paşa geliyor.
Kuzenım ıcın ilk gordugumde çok begendım aşık oldum ama elınde yuzuk vardı,keşke benım eşim olsa da benim yuzugumu taksa dıye gecirdim derdi.Ki o esnada kuzenım hayatının en zorlu surecını yasıyordu.Bosanma asamasında iken.Sonra bağlantıları kopuyor aradan birkac ay geciyor kuzenım bosanıyor ve şimdiki damadımızın yakın kadın bir arkadası kuzenımın çalıştıgı belediye ile iş yapmaya başlıyorlar.Fakat kuzenim arkadaş olduklarını bilmiyor.Gel zaman git zaman damadımız kuzenimin boşandığını oğreniyor arkadasından ve veriyor çoşkuyu:) Tabi bu arada biz Türk olduğumuz için ilk başka istemiyorlar kuzenimi şimdi kendi kızlarından cok seviyorlar:)
Bu arada kuzenim babamın karakterini cok begenir ve keske olsa yesmiko'nun babası gibi olsa derdi.Allah kabul etti.Babamın başka cografyada baska bedende vucut bulmus hali.Şimdi 11 yıllık evliler 7 yaşında dünya pamuğu kızları var:)
Demem o ki kısmetın nereden ne zaman geleceği asla belli olmaz.Allahtan umıt kesılmez. Bazen su an olmaması şartların olgunlaşması gerekli olduğundan olabilir.İçinizi gönlünüzü ferah tutun Allah izin verirse sizin için en uygun zamanda en hayırlısı olsun inşallah.
Buraya kadar okuyan da hakkını helal etsın.Biraz karısık olmus olabilir.Heycanlandım yazarken.:)

O zaman size bır hıkaye anlatıyım da nesenız yerıne gelsın.Hikaye cok sevdıgım kuzenimin.11 yıllık evlılıkten aldatıldıgını öğrendıkten sonra ayrıldı.Bu arada o esnada yası 35-36 cıvarında olmalı.Kendisi belediyede özel kale muduru yardımcısı ve belediyede tek ıngılızce bılen kısıydı.Bosanmadan once şimdiki damadımızı (Hollandada yasaıyorlar ve ermeni kökenli hollandalı) iş yerı Türkıyeye gönderiyor .Damadımız da ben gitmem deyip basıyor istifayı.Tabı kabul edilmiyor paşa paşa geliyor.
Kuzenım ıcın ilk gordugumde çok begendım aşık oldum ama elınde yuzuk vardı,keşke benım eşim olsa da benim yuzugumu taksa dıye gecirdim derdi.Ki o esnada kuzenım hayatının en zorlu surecını yasıyordu.Bosanma asamasında iken.Sonra bağlantıları kopuyor aradan birkac ay geciyor kuzenım bosanıyor ve şimdiki damadımızın yakın kadın bir arkadası kuzenımın çalıştıgı belediye ile iş yapmaya başlıyorlar.Fakat kuzenim arkadaş olduklarını bilmiyor.Gel zaman git zaman damadımız kuzenimin boşandığını oğreniyor arkadasından ve veriyor çoşkuyu:) Tabi bu arada biz Türk olduğumuz için ilk başka istemiyorlar kuzenimi şimdi kendi kızlarından cok seviyorlar:)
Bu arada kuzenim babamın karakterini cok begenir ve keske olsa yesmiko'nun babası gibi olsa derdi.Allah kabul etti.Babamın başka cografyada baska bedende vucut bulmus hali.Şimdi 11 yıllık evliler 7 yaşında dünya pamuğu kızları var:)
Demem o ki kısmetın nereden ne zaman geleceği asla belli olmaz.Allahtan umıt kesılmez. Bazen su an olmaması şartların olgunlaşması gerekli olduğundan olabilir.İçinizi gönlünüzü ferah tutun Allah izin verirse sizin için en uygun zamanda en hayırlısı olsun inşallah.
Buraya kadar okuyan da hakkını helal etsın.Biraz karısık olmus olabilir.Heycanlandım yazarken.:)

Teşekkür ederim yazın için 😊
Allahin mucizesine su son 3 -4 ayda fazlasiyla inandim. hiç öğrenmem mümkün olmayacak şeyi öğrendim Üstelik zamanlamasıda süperdi, bu korona virüsü benim çok işime yaradı...
kuzeninin büyük ihtimal ilk eşinden çocuğu yoktu, benim üç tane çocuğum var. İnsanın çocuğu çocukları olunca herşey çok daha zor oluyor ince eliyip sık dokuyorsun, ilerde vicdan azabı pişmanlık yaşamamak için on Kere düşünüp bir tane adım atıyorsun...
İnşAllah ben ve benim durumumda olanlarda mutlu olur 🤲🏻

Teşekkür ederim yazın için 😊
Allahin mucizesine su son 3 -4 ayda fazlasiyla inandim. hiç öğrenmem mümkün olmayacak şeyi öğrendim Üstelik zamanlamasıda süperdi, bu korona virüsü benim çok işime yaradı...
kuzeninin büyük ihtimal ilk eşinden çocuğu yoktu, benim üç tane çocuğum var. İnsanın çocuğu çocukları olunca herşey çok daha zor oluyor ince eliyip sık dokuyorsun, ilerde vicdan azabı pişmanlık yaşamamak için on Kere düşünüp bir tane adım atıyorsun...
İnşAllah ben ve benim durumumda olanlarda mutlu olur 🤲🏻
Bence mutluluk biri olunca olucak diye bir kavram değil.Allah bağışlasın 3 tane evladınız var bundan daha buyuk mutluluk olabılır mı:)
Ailem baska sehirde ben istanbulda 32 yasında bekar ev iş iş ev hayatım var.Pandemide çalışıyorum ama mutluyum.Çünkü gelebileek bir işim var.Bence mutluluk sahip olamadıklarımızda değil sahip olabildiklerimizdedir.
Düşünün 3 evladınızdan 1ine birsey olduğunu Allah korusun yada evlatlarınızın olmadığını.İşte şimdi Allahın size verdiklerine şükredin.Şükredin ki şükredecek daha fazla şeyiniz olsun.Mutluluk gelip gecici..Yuruyor kosuyor yemek yıyıyor dıye mutlu olabılır ınsan.Sadece sosyal medyada yada tv'de mutluluk kavramı cok abartılıyor.

Bende aynısını dusunuyorum 30 kusur yasındayım hıc boylr konu acmayı dusunmedım tabıkı ınsan bunalır uzulur amahep aynı terane kısmete cıkıyor
Evet yanlis hatirlamamisim konu sahibinin 10 Haziranda da böyle bir konusu varmis.
Bu kadar cok kafaya takinca olacaği varsa da olmuyor bence. Akisina birakmak surekli bunu düşünmemek gerek.

Selam herkese,
ben eşimle sosyal medya üzeri tanıştım ve 1.5 sene içerisinde evlendik ve çok mutluyuz. Bu arada ben de 33 yaşında evlendim (eşim 37 yaşında) ikimizin de ilk evliliği.

O söylenmez. Söylersem kendimi ifşa ederim.

Bunu her soruşunda söylüyorum ilk görüşmede değil ilk randevuda. İkisi arasında dağlar kadar fark var.
Kız sen cok fenasın
İlk görüşme sayılır işte
Görüştükten sonra kahve içmeye çağırmış sende kabul etmişsin
Bana özelden yazsana hobini noğluuurr

Kız sen cok fenasın
İlk görüşme sayılır işte
Görüştükten sonra kahve içmeye çağırmış sende kabul etmişsin
Bana özelden yazsana hobini noğluuurr

Umutsuz insanlar arkadaş olabiliyor biliyorsun değil mi? İlk kez randevulaştığın birini ilk kez görüyor olmayabiliyorsun.

Ne meraklısın ha, ne o başlayacan mı? Çoğu emekli dede ama ordan sana kısmet çıkmaz. Bir tür modelcilik işte.

Umutsuz insanlar arkadaş olabiliyor biliyorsun değil mi? İlk kez randevulaştığın birini ilk kez görüyor olmayabiliyorsun.

Ne meraklısın ha, ne o başlayacan mı? Çoğu emekli dede ama ordan sana kısmet çıkmaz. Bir tür modelcilik işte.
Yahu sen her konuyu niye benim birini bulmama getiriyosun
Hayattaki tek gayem koca bulmak mı sanıyorsun:sinirli:

Back
X