- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi bilgeliguness
Benim eşimde ilk 2-3 ay yapmadı sonra 2-3 gün aç kaldı ipariş verelim yorgunum dedim pazar günü kahvaltı bile hazırlamadım simit al gel dedim temizlik bulaşık çamaşır ooo hiç bişeye dokunmadım. sonra dedim ben yetişemiyorum evde çok kirlendi birisini tutalım. yaa ne gerek var 2 kişinin işinden nolucak hayatım dedi. o gün anladı sanırım.
Şimdi eve geliriz ben yemek yaparım o sofrayı kurar salata yapar. sofrayı o toplar çayı ben demler servis ederim. pazar günü ben kahvaltıyı hazırlarken o süpürge yapar ben kahvaltıdan sonra yerleri silerim toz alırım.
Ama ekstradan bişey istersem illa belirtmem gerekiyor o konuda çocuk gibiler.
Sofraya tabakları çıkart dediğimde sadece tabak çıkartıp bırakabilir mesela çatal kaşık bardak diye belirtmem yada direk sofrayı hazırla demem gerekiyor.
Şurayı toparla dediğimde sadece gösterdiğim bölgeyi toparlar.
Bide enteresandır ki eşimin toplama mantığı yerdeki koltuktaki eşyaları sehpanın altına sıkıştırma kitaplığın üzerine bırakmaktan ibaretdir. Ortalıkta duran bi ilaç kutusunu alıpta yerine koymaz onu kaldır dediğimde sehpada yada kitaplıkta bulurum.
Şimdi eve geliriz ben yemek yaparım o sofrayı kurar salata yapar. sofrayı o toplar çayı ben demler servis ederim. pazar günü ben kahvaltıyı hazırlarken o süpürge yapar ben kahvaltıdan sonra yerleri silerim toz alırım.
Ama ekstradan bişey istersem illa belirtmem gerekiyor o konuda çocuk gibiler.
Sofraya tabakları çıkart dediğimde sadece tabak çıkartıp bırakabilir mesela çatal kaşık bardak diye belirtmem yada direk sofrayı hazırla demem gerekiyor.
Şurayı toparla dediğimde sadece gösterdiğim bölgeyi toparlar.
Bide enteresandır ki eşimin toplama mantığı yerdeki koltuktaki eşyaları sehpanın altına sıkıştırma kitaplığın üzerine bırakmaktan ibaretdir. Ortalıkta duran bi ilaç kutusunu alıpta yerine koymaz onu kaldır dediğimde sehpada yada kitaplıkta bulurum.