eşlerinizle ailelerinizin yanında rahat ediyormusunuz??

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
ilginç bir konu bu gecede de buna çalışalım hanımlar.ben evli değilim bekarım bu konuyu neden açtım sadece aklıma geldi ve kendimi düşündüm ben evli olsam ailemin yannda eşimle nasıl konuşurum nasıl davranırım dedim. yeti,ştirilme tarzımdan dolayı çok zor olacağına, özellikle babam ve erkek kardeşimin yanında benim çok utanacağıma karar verdim.. aaa bibakarsınız hepsi olmaz son derece rahat davranırım .. peki siz nasıl davranıyorsunuz eşlerinize nasıl hitap ediyor nasıl konuşuyorsunuz ailelerinizin yanında..sonra evinizde illaki birçok anlamda rahatsınızdır ne bileyim sarılır öper şakalaşırsınız ailelerinizin yanında nasıl oluyor bu durum...hadi bakalım kk devamı sizden olsun.

valla kızlar ben işi eğlenceye vurdum illaki cevap alacağım sizlerden kk uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende bekarim. Sevgilimle ilk annem ve ablamin yaninda iki yakin ark gibiydik sadece uzak uzak.. ama sonra zamanla sen sevgilinle daha yakin olmaya alistigin, annenlerinde ona alismasindan sebep daha rahat olabiliorsun. Ablamin yaninda elini tutup, sarilabiliorm. annemin yaninda da yanyana oturabilmeye basladim Babamla sevgilimi tanistirmaya evlenmeye karar vermeden once hiiiiiiiiicccc niyetim yok

oh be birallahın kulu gördü sonunca ya hadi diğer bayanlar yağdırım cevaplarınızı :)))

ben de cevap vereyim.. sevgilim az önce bizdeydi mesela :) babamla henüz tanışmıyorlar tanıştıklarında rahat edebileceğimi sanmıyorum. ancak yan yana oturabilirim babam zaten sevmez bu tarz şeyleri. herkesi eleştirir bu konuda ama annem ve kardeşim varken rahatım gayet.hitap ederken konuşurken veya sarılırken falan sorun olmuyor artık zaman geçtikçe alıştık. evlenince ne olur bilmiyorum ama :)

hmm gelen iki yoruma bakılırsa bu konuda bizi kasan en büyük varlık babalarımız..

En bŞLrda kasıyor haliyle insan çekimser oluyor ama sonralarda aile oluyorsun herşeyiyle aramıza giriyor eloğlu :) yapıcak bişi yok saygı çerçevesinde gayet rahat oluyorsun :) annemin yanında ağız alışkanlığndan aşkım dedim oluyor toparlıyorum ama çokta takılıp utanmıyorum :) ailesiyle nasıl olucam nasıl samimi olucam diye düşünür dururdum onlara bile alışıyor insan zamanla oturuyor ilişkiler ve sıradan bir hale giriyor durumlar korkulacak bişi olmadını anladım ben en azından :) tabiki bu ailelerin yaşam tarzıyla kriterleiylede ilgili benim ailem çok anlayışlıdır misal biraz önce kamerada ailemle görüşüyordum kocamla şöyle yaptık böyle yaptık dedim annem güldü babamda içinden geldiği gibi konuş dedi ve hoşuna bile gitti yani ailelerin anlayışıda önemli kayınvalidemlerin yanındada bazen ağzımızdan böle tatlı şeyleri kaçırıyor aşk böcüğü oluyoruz falan kayınvalidem utanma kızım siz birbirnizi hep böyle sevin biz mutlu oluruz diyor bu tamamen dediğim gibi anlayışla ilgilii :)

cevap bekliyorummmmmmm :)

cevap cevap cevap cevap cevap cevap cevapğ

valla kızlar ben işi eğlenceye vurdum illaki cevap alacağım sizlerden kk uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

biraz eğlenelim istiyorum...

yok ya nerde bu kadar bayan dizi saatindemi yazdım ben bunları:)

kızzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kkk ne oldu bugün sana aceba yazdıklarım görünmüyormu?

Biraz saygı lütfen!
Böyle garip mesajlarla topiğinizi canlandırmanız hiç hoş değil...

Konu güzel olmuş ama keşke biraz daha sabırlı olsaydınız sürekli cevap istemeniz konunuzun kalitesini düşürmüş malesef :106:

Konu güzel olmuş ama keşke biraz daha sabırlı olsaydınız sürekli cevap istemeniz konunuzun kalitesini düşürmüş malesef :106:

haklı olabilirsiniz biraz sabredebilirdim bende cevap gelmeyince bayanlar görmedi kimse farketmedi diye yazdım.. kusura bakmayın

bende ailesinin yanında rahat olanlara şaşarım özellikle yeni evlilerde
muhtemelen bende öyle utangaç çekingen olurum

annemin yanında rahatım ben genelde hatta eşimle uğraşırım falan kızdırırm onu bazen şakasına annemin yanında bişey diyemediği için o da ses çıkarmaz garibim...babamın yanında ise tabii biraz daha mesafeliyiz...eşimin ailesinin yanında da tabii o daha rahat oluyo gelir öper yanağımdan makas alır falan...ama dediğim gibi babaların yanında mesafemizi koruruz her zaman...bu arada başkalarının yanında ben aşkım canım falan diye hitap etmeyi sevmiyorum...bana yapmacık geliyo..ailelerimizin yanında da ismimizle hitap ediyoruz birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…