arkadaşlara katılıyorum saygı sınırları terkedilmediği sürece herşey normal
ben 8 senelik evliyim
kendi ailemin yenında şakalaşırız tabiki eşim el kol şakası yapmaz zaten sözlü şakalarda arada oluyor tabii
canım falan derim ben ama eşim esra hanım demeyi tercih eder
bu durun kayınvalidemler içinde geçerli
tabii insan yalnız olduğu gibi rahat davranamıyor çekiniyor amaçokta rahatsız değilim ben doğrusu
arkadaşlara katılıyorum saygı sınırları terkedilmediği sürece herşey normal
ben 8 senelik evliyim
kendi ailemin yenında şakalaşırız tabiki eşim el kol şakası yapmaz zaten sözlü şakalarda arada oluyor tabii
canım falan derim ben ama eşim esra hanım demeyi tercih eder
bu durun kayınvalidemler içinde geçerli
tabii insan yalnız olduğu gibi rahat davranamıyor çekiniyor amaçokta rahatsız değilim ben doğrusu
eşiniz hanım diye mi hitap ediyor. aileler yanında resmi olunabilirde ne bileyim hanım bey şeklinde konuşmayı tercih etmem doğrusu.. tabikide sizi ve eşinizi eleştirnmiyorum bu konudaki fikrim bu yanlış anlamamanız dileğiyle...
Ben daha ailemle tanıştırmadım sevgilimi sadece ablamla tanıştı.Onun yanında da ilk başlarda pek rahat olamamıştık ama sonra alıştık.Elini tutabiliyorum artık.Hatta ilk tanışmalarında ismiyle hitap edeyim diye çok uğraşmıştım ama bebeğim demiştim ağzımdan kaçırarak sonra da gerisi geldi alıştım.
Kuzenim yeni sözlendi mesela.Geçen gün hep birlikte yemekteydik.Gayet rahatlardı annesinin babasının yanında el ele yürüdüler falan...Ayy bilmem ki ben şimdi çok rahat olduğumu sanıyorum ama annemin bizi el ele gördüğü zamanki yüz ifadesini şimdiden görebiliyorum
kimsenin yanımda canımlı cicimli hayatımlı konuşmayı sevmem zaten bu nedenle ailemin yanında çok normal davranırız yani ne fazla sıcak ne çok resmi olması gerektiği gibi diyebilirim
kazulet gibiyim ben hatta nişanlımın annesi " sen benim oğluma neden aşkım demiyorsun sevmiyor musun yoksa oğlumu ? " demişti.. ben ailelerin yanında öyle vıcık vıcık aşkım bebişim böceğim diyemem.. yeterince baş başa kalıyoruz büyüklerimizin gözüne gözüne sokmaya gerek yok aşkımızı.. akranlarımızın yanında bile birbirimizle fazla ilgilenmeyiz ortamla ilgileniriz.. hele abimin yanında benim elim ayağima dolaşir, diken üstünde olurum, accuk despottur abim, sevmez laubaliliği.. o bana en fazla canım der ben adıyla hitap ederim.. haa kanım çok kaynadıysa aşka geldiysem 2 dakka mutfağa çeker yağlayıp ballarım yiğidim aslanım paşam gülüm diye stok yaparız
ailem böyle şeylere takılmaz biz nişanlımla gayet rahatız kendimizi kasmayız bu konuda ki ailemin yanında vıcık vıcık saygısız hareketler yapmıyoruz nişanlımı çocukluğundan beri tanır annem onun verdiği rahatlık da var aşkım canım vs. bunlar çok alışkanlık yaptığı için kullanırız. Nişanlım geldiği zaman anneme sarılır öper birlikte yemek yaparlar el gibi değil oğlu gibi o yüzden çok çok rahatız.