- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Evli değiliz biz de. İş durumlarım kesinleşince düşünüyoruz, bir 3-5 yılı daha var gibi duruyor. Ben bu şekilde mutluyum, eksik bir şey yok diyorsanız elbette ki evliliğe taşımaya değer. Yeni tanışma heyecanı, o ilk kıpır kıpırlık elbette ki azalıyor. Yerini biraz alışkanlık alıyor ama bence tamamen bitmiyor. Ben hâlâ göz göze gelince heyecan yapıyorumSiz ve eşiniz aynı erkek arkadaşımla ben ama bende aşk yok sevgi var ama böyle içim heyecan kıpır kıpır değil evliliğe taşımalı mıyım beş senelik ilişkim :)
Bende hiç heyecan yok göz göze de öyle bakışmıyoruz :) 5 sene oldu sanki evli gibiyiz zaten konuşacak bişeyde bulamıyoruz artık :) havadan sudan rutin şeyler üstünden dönüyorEvli değiliz biz de. İş durumlarım kesinleşince düşünüyoruz, bir 3-5 yılı daha var gibi duruyor. Ben bu şekilde mutluyum, eksik bir şey yok diyorsanız elbette ki evliliğe taşımaya değer. Yeni tanışma heyecanı, o ilk kıpır kıpırlık elbette ki azalıyor. Yerini biraz alışkanlık alıyor ama bence tamamen bitmiyor. Ben hâlâ göz göze gelince heyecan yapıyorum.
Ben eşimden çok kaynanama benziyorumİyi akşamlar :)
1 hafta önce keşke mesaj atmasaydım diye konu açmıştım.
İşyerinden birisiyle flört ediyorum. Adamla en başlarda sohbetimiz iyiydi. Sonra bozuştuk ve konuşmayı kestik. Şimdi yeniden başladık konuşmaya ama ben biraz düşününce konuşmak istemediğimr karar verdim. İkimiz de düşünce yapısı olarak çok ayrıyız. Sohbet yürütemiyorum. Ben müzik dinlemeye bayılırım, çok müzik dinleyen birisi değil. Attığım şarkılar ona hitap etmiyor. Bu olabilir. Konsere tiyatroya, sinemaya gitmeyi severim. Hiç ilgisini çeken şeyler değil. Kitap okumayı çok severim, hiç sevmiyor. Hiç cimri birisi değilimdir. Davranışlarından anladığım kadarıyla ve ortak arkadaşlarımızın dediği kadarıyla cimri denecek kadar eli sıkı. Özgürlüğüme çok düşkün birisiyim, annesine çok düşkün birisi. Bunlar ufak görünen ama korkutan şeyler. Bunların dışında konuşabildiğimiz zaman konuşmayı vakit geçirmeyi seviyorum. Yanında gülebiliyorum. Ama bazı şeyler için bile bile lades demek istemem.
Hayatınızdaki insanlar, eşleriniz, sevgililerinizle zıt mısınız? Yoksa ortak şeylerden mi zevk alıyorsunuz?
Not: Adam komik, eğlenceli birisi başka insanlarla sohbeti güzel. Benle de güzel konuluyor aslında bi kabalığı olmadı.
yanlış anlamazsanız yani ayrılmamak için tutan şey ne gerçekten merak ediyorum alışkanlık mı yoksa hala sevgi mi çünkü dışarıdan bakınca can sıkıcı bir durum acaba tutan şey ne çok merak ettimBende hiç heyecan yok göz göze de öyle bakışmıyoruz :) 5 sene oldu sanki evli gibiyiz zaten konuşacak bişeyde bulamıyoruz artık :) havadan sudan rutin şeyler üstünden dönüyor
Kesinlik le katılıyorum yorumunuza bi erkekte bunlar mevcutsa evlenince çok sorun oluyor özelliklede anneye düşkünse"cimri denecek kadar eli sıkı. Özgürlüğüme çok düşkün birisiyim, annesine çok düşkün birisi."
Şu kisimlar hiçte ufak gorunen şeyler degil ama siz bilirsiniz.
Eşimle birebir ayni değiliz ama zitliklarimiz beraber vakit gecirmemizi zorlaştirmiyor veya devamli kavgaya neden olmuyor diyebilirim.
Ama cimrilik ve anne duskunlugu yeterince kavga sebebi olurdu.
Sevgi bağlılık tamamen benim ikizim gibi kafa dengi Bi insan olması dürüst güvenilir namuslu biri olması vssss aynı zevk ve değerlere sahip olmamız aile yapılarının benzer olması kültürlü Zeki olması daha uzaryanlış anlamazsanız yani ayrılmamak için tutan şey ne gerçekten merak ediyorum alışkanlık mı yoksa hala sevgi mi çünkü dışarıdan bakınca can sıkıcı bir durum acaba tutan şey ne çok merak ettim
o zaman bir sürü şey daha varmış arada maşallah diyelimSevgi bağlılık tamamen benim ikizim gibi kafa dengi Bi insan olması dürüst güvenilir namuslu biri olması vssss aynı zevk ve değerlere sahip olmamız aile yapılarının benzer olması kültürlü Zeki olması daha uzar
Tabi siz sanırım hiç bişey yok gibi algıladınız ciddi bağlanacak şeyler var zaten ama işte heyecan gitti ona bende üzülüyorumo zaman bir sürü şey daha varmış arada maşallah diyelim
İletişim bittiğinde bitiyor her şey ya. Biz uzakta da aynı evde de olduğumuzda haftada 1-2 kere minimum sabahlara kadar konuşuyoruz. Konuşacak şey asla bitmiyor bizde. Biz de evli gibiyiz diyoruz da ne bileyim, heyecan da var hâlâ. Evin içinde sürekli birbirimizi mıncıklıyoruz, öpüşüp sarılıyoruz sıkça. Birlikte yemek yaparız, sarılıp öpe öpe. Ben bir şey yaparken o gelip arkamdan sarılır öper. 5 yılda çok uzun süreler aynı evde bulunduk ama hep aynı, ilk kez aynı eve girmiş sevgililer gibi ponçik ponçik yapıyoruz işleri. Konuşacak bir şey bulamıyoruz demenize üzgünüm bıraktım yukarıda.Bende hiç heyecan yok göz göze de öyle bakışmıyoruz :) 5 sene oldu sanki evli gibiyiz zaten konuşacak bişeyde bulamıyoruz artık :) havadan sudan rutin şeyler üstünden dönüyor
Tek bildikleri o zatenKitap okumazlar internette sohbet sitesinde tozu dumana katarlar
O yaptığınız şeyleri bizde yapıyoruz öpme mıncırma herşey varİletişim bittiğinde bitiyor her şey ya. Biz uzakta da aynı evde de olduğumuzda haftada 1-2 kere minimum sabahlara kadar konuşuyoruz. Konuşacak şey asla bitmiyor bizde. Biz de evli gibiyiz diyoruz da ne bileyim, heyecan da var hâlâ. Evin içinde sürekli birbirimizi mıncıklıyoruz, öpüşüp sarılıyoruz sıkça. Birlikte yemek yaparız, sarılıp öpe öpe. Ben bir şey yaparken o gelip arkamdan sarılır öper. 5 yılda çok uzun süreler aynı evde bulunduk ama hep aynı, ilk kez aynı eve girmiş sevgililer gibi ponçik ponçik yapıyoruz işleri. Konuşacak bir şey bulamıyoruz demenize üzgünüm bıraktım yukarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?