Eşlerinizle, sevgililerinizle benziyor musunuz?

Siz ve eşiniz aynı erkek arkadaşımla ben ama bende aşk yok sevgi var ama böyle içim heyecan kıpır kıpır değil evliliğe taşımalı mıyım beş senelik ilişkim :)
Evli değiliz biz de. İş durumlarım kesinleşince düşünüyoruz, bir 3-5 yılı daha var gibi duruyor. Ben bu şekilde mutluyum, eksik bir şey yok diyorsanız elbette ki evliliğe taşımaya değer. Yeni tanışma heyecanı, o ilk kıpır kıpırlık elbette ki azalıyor. Yerini biraz alışkanlık alıyor ama bence tamamen bitmiyor. Ben hâlâ göz göze gelince heyecan yapıyorum .

Bende hiç heyecan yok göz göze de öyle bakışmıyoruz :) 5 sene oldu sanki evli gibiyiz zaten konuşacak bişeyde bulamıyoruz artık :) havadan sudan rutin şeyler üstünden dönüyor

Ben eşimden çok kaynanama benziyorum eşim bazen dalga geçiyor merhaba anneeee diyor
Ama gercekten kaynanamla huyum resmen aynı laf sokmalarimiz bile aynı. Eşim de babama benziyor. Aynı huy. 30 sene babamı idare ettim aynısından bi tane daha geldi

kitap yok, sinema-tiyatro, konser yok, bu adam vaktini ne ile geçiriyor yahu? anasının dizinin dibinde bilgisayar oyunu mu oynuyor sürekli?

eğer öyleyse bu modelden ben de almıştım bir ara, hiç memnun kalmadım kimselere tavsiye etmiyorum

Bende hiç heyecan yok göz göze de öyle bakışmıyoruz :) 5 sene oldu sanki evli gibiyiz zaten konuşacak bişeyde bulamıyoruz artık :) havadan sudan rutin şeyler üstünden dönüyor
yanlış anlamazsanız yani ayrılmamak için tutan şey ne gerçekten merak ediyorum alışkanlık mı yoksa hala sevgi mi çünkü dışarıdan bakınca can sıkıcı bir durum acaba tutan şey ne çok merak ettim

Eski eşimle zıttık, ayrıldıktan sonra ve tam kafama uyan bir erkek arkadaş edindikten sonra ne kadar sıkıldığımı anladım eski eşle.

Cimrilik dışında adamın özellikler bnm kocam sinema tiyatro dışında bende siz
10 yıldır beraberiz

Kesinlik le katılıyorum yorumunuza bi erkekte bunlar mevcutsa evlenince çok sorun oluyor özelliklede anneye düşkünse

Sevgi bağlılık tamamen benim ikizim gibi kafa dengi Bi insan olması dürüst güvenilir namuslu biri olması vssss aynı zevk ve değerlere sahip olmamız aile yapılarının benzer olması kültürlü Zeki olması daha uzar

bence azalarak bitsin böyleleri. ortak şeyler olmadıktan sonra ne anlamı var? ben bir şeylerden birlikte zevk alan çiftlere bayılıyorum. zıt olmak çok hoş bişey değil. elbette tamamen aynı olamaz ama çok da farklı olmamalı

Ortak şeylerden zevk alıyoruz. Beraber spor yaparız, ps oyunu oynarız, bisiklete bineriz, kitap okuruz. Ortak noktamız olmasa beraber vakit geçiremeyiz ki. Bana göre mantıklı bir evlilik olmaz. Bu tabi sizin evlilikten ne istediğinize bağlı.

Sadece sofrada bir tabak daha olsun, kendime ait evim barkım yuvam çocuklarım olsun derseniz evlenin. Ama eşinizle bir paylaşımda bulunmak isterseniz ortak noktalarınız olmalı.

o zaman bir sürü şey daha varmış arada maşallah diyelim
Tabi siz sanırım hiç bişey yok gibi algıladınız ciddi bağlanacak şeyler var zaten ama işte heyecan gitti ona bende üzülüyorum

İletişim bittiğinde bitiyor her şey ya. Biz uzakta da aynı evde de olduğumuzda haftada 1-2 kere minimum sabahlara kadar konuşuyoruz. Konuşacak şey asla bitmiyor bizde. Biz de evli gibiyiz diyoruz da ne bileyim, heyecan da var hâlâ. Evin içinde sürekli birbirimizi mıncıklıyoruz, öpüşüp sarılıyoruz sıkça. Birlikte yemek yaparız, sarılıp öpe öpe. Ben bir şey yaparken o gelip arkamdan sarılır öper. 5 yılda çok uzun süreler aynı evde bulunduk ama hep aynı, ilk kez aynı eve girmiş sevgililer gibi ponçik ponçik yapıyoruz işleri. Konuşacak bir şey bulamıyoruz demenize üzgünüm bıraktım yukarıda.

Kitap okumazlar internette sohbet sitesinde tozu dumana katarlar
Tek bildikleri o zaten
Adam üniversite mezunu iyi bir mesleği var dışardan baktığınızda saygın bir tip
Ama ne kitap okurlar ne konuşmayı bilirler
Garip bir millet gerçekten

Cimri adamdan hayatta haz etmem evliliği düşünmem bile zira ben alışveriş vs para gömen insanım bunun lafını edecek adamla evlenmem. Nişanlımda bu yönümü bilir öncesinde söylemiştim bakım ürünlerine bakımıma çok para harcarım diye çok şükür onunda hoşuna gidiyor. Aile düşkünlüğü normal seviyede o benim çizgimi geçemez bende onun çizgisini geçmem. Müzik zevklerimiz uyuşmuyor ama önemli değil kafa yapımızın uyuşması daha önemlidir. Ortak zevklerin fazla olması beni sıkardı. O benim sevdiğim şeyleri yapar bende onun böyle daha eğlenceli ve monoton olmuyor. Ama bu adamdan kimseye cacık olmaz benden demesi senin ki hiçbir kadınla anlaşamaz

O yaptığınız şeyleri bizde yapıyoruz öpme mıncırma herşey var oda bana gelir sarılır bende öperim benim bahsettiğim heyecan o değil ki karşında görünce güm güm etmeme kalbin titreme filan olmaması bun diyorum konuşacak bişey bulamıyoruz derken ben evdeyim o işte hayatımızda değişik hiç bişey yok ben işsizim her günüm aynı geçiyor o da doktor Onun da her günü aynı ızdırapla yoğunlukla geçiyor bizde aynı evde öyle ponçik ponçik takılırız yani herkes bi köşeye geçip susmaz herşey de yardım eder hatta bana yemek hazırlar önüme koyar kaldırır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…