- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
EşlerBen de onu anlamadım
Fikir uyuşmazlıkları arada yaşanır evet ama biz eşimle orta yolu buluruz daha doğrusu bana uyum sağlar.İlk yıllarda bu biraz zordu zamanla oturdu.Aileye düşkün olması ve cimri olması düşündürücü ve taraflardan atıyorum sinema sevmiyor ama sizin için geliyor mu ya da gelir mi?Siz daha çok tanırsınız artı ve eksi yönlerini hayırlısı diyelim.İyi akşamlar :)
1 hafta önce keşke mesaj atmasaydım diye konu açmıştım.
İşyerinden birisiyle flört ediyorum. Adamla en başlarda sohbetimiz iyiydi. Sonra bozuştuk ve konuşmayı kestik. Şimdi yeniden başladık konuşmaya ama ben biraz düşününce konuşmak istemediğimr karar verdim. İkimiz de düşünce yapısı olarak çok ayrıyız. Sohbet yürütemiyorum. Ben müzik dinlemeye bayılırım, çok müzik dinleyen birisi değil. Attığım şarkılar ona hitap etmiyor. Bu olabilir. Konsere tiyatroya, sinemaya gitmeyi severim. Hiç ilgisini çeken şeyler değil. Kitap okumayı çok severim, hiç sevmiyor. Hiç cimri birisi değilimdir. Davranışlarından anladığım kadarıyla ve ortak arkadaşlarımızın dediği kadarıyla cimri denecek kadar eli sıkı. Özgürlüğüme çok düşkün birisiyim, annesine çok düşkün birisi. Bunlar ufak görünen ama korkutan şeyler. Bunların dışında konuşabildiğimiz zaman konuşmayı vakit geçirmeyi seviyorum. Yanında gülebiliyorum. Ama bazı şeyler için bile bile lades demek istemem.
Hayatınızdaki insanlar, eşleriniz, sevgililerinizle zıt mısınız? Yoksa ortak şeylerden mi zevk alıyorsunuz?
Not: Adam komik, eğlenceli birisi başka insanlarla sohbeti güzel. Benle de güzel konuluyor aslında bi kabalığı olmadı.
Siz ve eşiniz aynı erkek arkadaşımla ben ama bende aşk yok sevgi var ama böyle içim heyecan kıpır kıpır değil evliliğe taşımalı mıyım beş senelik ilişkim :)Sorunuza cevap vermek istedim. Biz çok fazla aynıyız erkek arkadaşımla. Zaten bu sayede 5 yılı devirebildik birlikte. İlk kez duyduğumuz ya da birbirimizle ilk kez konuştuğumuz konularda dahi aynı şeyleri söylüyoruz. Düşünme biçimlerimiz çok çok benzer. Çoğu şeye tepkilerimiz aynı. Bugüne kadar hiçbir konuda zıtlaşmadık. Kavgalarımız bir elin parmaklarını geçmez.
Fikir ayrılığı yaşadığımızda sakince mantık çerçevesinde birbirimize anlatıyoruz, uzlaşabiliyoruz. Egolarımız, güç savaşlarımız yok. Haksız olduğumuzda bunu bilerek davranıyoruz. Haklı olduğumuzu düşündüğümüz zaman da illa ki özür beklemeyiz. Küslük asla olmaz, iletişimimiz kendiliğinden her şeyi halleder çünkü her zaman birbirimize karşı dürüstüz.
Birlikte yapamayacağımız hiçbir şey yok. Dinlediğimiz müzik türleri genelde benzer. İzlediğimiz diziler filmler farklı bile olsa orta noktada buluşabiliyoruz. Aynı futbol takımını tutuyoruz ve ilgiliyiz, birlikte maçlar izliyoruz, yorumları özetleri izleyip üzerinde konuşuyoruz. Tv’de denk geldikçe belgesel de izleriz birlikte, bugün kurtlarla ilgili bir belgesel vardı mesela. Anime izleyip manga okuyoruz birlikte. Mesleklerimiz ve branşlarımız aynı. Öğrenciyken de şimdi de okulda veya işte (ki o da yine okul oluyor çünkü öğretmeniz) yaşadıklarımızı anlatabiliyoruz birbirimize. İkimiz de bilgisayar oyunları oynamayı seviyoruz farklı oyunlar da olsa. Onlar üzerinden de çok paylaşımımız oluyor. Birimizin dikkatini çeken şey diğerininkini çekmese de terslemeyiz asla, karşıdakinin anlatmak istediğini dinleriz. İkimiz de kedi insanıyız, kediciyiz. Çok uzattımkısaca sevgili olmanın yanında birbirimizin en iyi arkadaşıyız. Benim hep istediğim aradığım ilişki dinamiği buydu ve böyle olabileceğim birini bulduğum, böyle bir ilişki yaşadığım için çok mutluyum. Eğer aradığınız böyle bir ilişkiyse, kesinlikle aramaya, bu tarz bir ilişkiyi kuramadığınız insanlardan ayrılıp yeni insanlarla denemeye değiyor.
Daha yeni görüştüğüm adam bana şarkı atsa bız gibi olurum.tercih meselesi tabiİyi akşamlar :)
İşyerinden birisiyle flört ediyorum. Adamla en başlarda sohbetimiz iyiydi. Sonra bozuştuk ve konuşmayı kestik. Şimdi yeniden başladık konuşmaya ama ben biraz düşününce konuşmak istemediğimr karar verdim. İkimiz de düşünce yapısı olarak çok ayrıyız. Sohbet yürütemiyorum. Ben müzik dinlemeye bayılırım, çok müzik dinleyen birisi değil. Attığım şarkılar ona hitap etmiyor. Bu olabilir. Konsere tiyatroya, sinemaya gitmeyi severim. Hiç ilgisini çeken şeyler değil. Kitap okumayı çok severim, hiç sevmiyor. Hiç cimri birisi değilimdir. Davranışlarından anladığım kadarıyla ve ortak arkadaşlarımızın dediği kadarıyla cimri denecek kadar eli sıkı. Özgürlüğüme çok düşkün birisiyim, annesine çok düşkün birisi. Bunlar ufak görünen ama korkutan şeyler. Bunların dışında konuşabildiğimiz zaman konuşmayı vakit geçirmeyi seviyorum. Yanında gülebiliyorum. Ama bazı şeyler için bile bile lades demek istemem.
Hayatınızdaki insanlar, eşleriniz, sevgililerinizle zıt mısınız? Yoksa ortak şeylerden mi zevk alıyorsunuz?
Not: Adam komik, eğlenceli birisi başka insanlarla sohbeti güzel. Benle de güzel konuluyor aslında bi kabalığı olmadı.
Devam etmemesi için gayette geçerli sebepler. Keşke çiftler flört döneminde senin kadar gerçekçi olabilsede yanlış evlilikler olmasa düşünce yapını çok sevdim aşktan gözü kör olup hallederiz evlendikten sonra diyenlerden değilsinİyi akşamlar :)
Kitap okumazlar internette sohbet sitesinde tozu dumana katarlarOrtalama Türk erkeği işte
Kitap okumaz
Dünyayı çözdüğünü sanar
Akıl falan da verir en can alıcısı da bu
Kaç arkadaşım, kaç!İyi akşamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?