Merhaba kızlar ,
Esim evlenmeden önce evlerinde televizyonlu odada uyurmus yani televizyonsuz uyuyamam diye benden hep ayrı uyuyor iki senelik evliyiz toplasanız sadece benim zorlamamla balayı ve tatille beraber 30-40 kere sabaha kadar beraber uyumusuzdur..yatak odamızda televizyon yok uyuyamiyorum diyor ama ben tv li odada uyuyakaldigimda mecbur burda yatıyor hemde deliksiz uyuyor ...yanlış anlamayın cinsellik için sormuyorum bunu yani sevgi ve sarılmak benim için daha on planda ki cinselligin evlilik için nekadar önemli olduğunuda biliyorum..ama ben suan zaten besgun sonra doğum için hastaneye yaticam nebilym bu son gergin günlerimde başımı oksasa bana.sarilsa belki daha pozitif olurdum.içinizden besgun sonra dogum yapacaksin bunumu düşünuyorsun şimdi bebeğine konsantre ol dediğinizi duyar gibiyim dert değil belki ama merak ettim aynı durumda olan varmi diye...zaten sohbet etmeyi sevmiyor elinde telefon o sürekli iddia bende isim yoksa kadınlar kulübüne girerim tv izlerim..karnıma iki dakika dokun bebegi hisset diorm hemen sklyor anında tepki vermiyor bebek bazen anında veriyor vermeyince sklyor sevmem bole seyler abartı diyor ama insan hamilelignde farklı şeyler bekliyor sanirim.buarada ben annemlerde kalınca kardeşleriyle annesine gdiip pes oynamayı çok seviyor bayılıyor hatta kendi annende kal diyor ama gece ewe geliyor kendisi yemek yiyip maç falan izleyip.ağzını yokladim pc de birseyler gordum oda ne dedi solemem dedim video mu dedi evet dedim Nevar zaten iliskye gremioz dedi bende iyi bişey demedim dedim kiskandimmi cok değil aslında ama bununda etkisi olabilrmi benle uyumak istememesinn..he bide gobegine carparim ondan senle Uyumuorm dyo oncedende bahanesi tv idi ışte.
canım yatak odanıza tv almayı niye düşünmüyorsunuz
çok kötü rüyalar gördüğünü ve yalnız yatmaktan korktuğunu falan söylesen.. hamilelikte olurmuş ya öyle sıkıntı basmalar vs..
p....grafik yayınlar izlio olabilir mi acaba?
ben de tv karşısında uyuklamayı severim ama sırf tv izlicem diye kocamdan ayrı hayatta yatmam.
ayrıca çok değişik bir eşin var arkadaşım
her açtığın konuda yeni garipliği çıkıyor.
saygısız vurdumduymaz seni önemsemeyen bi tip
bebek doğunca da bebeği bahane edecek
Bilmiorm şüpheleniyorum aslında ama bseyde yakalayamdm genelde ertesi sbaah açtığımda maç kanalı oluyor enson izlenen.evet çok enteresan birisicoçok değişik( bebek dogunca kendnn çok rahat edeceğini hayal edior ona sarılıp opmemden skmamdan kurtulacagini..
ya saçma olucak belki ama burcu yay mı??
Bizde çok kez ayrı uyuduk ama ben yanına sokulsam git falan da demez,bence doğum edince zamanla geçer ya takma,geçmezse de rahatına bak o senin arkana gelir diye düşünüyorum
Hamile deilkende böyleydi küçücük cekyatta sksyor acmadan orda uyukluo ince battaniye ile ama hayatından çok memnun busekilde :) biraz ısrar etmym solemeym benle uyu diye belki o gelir dimi
nasıl yani?İstemio laptopdan acio bana istedgm kanalı bende içerde izleyim diyor maç izlio genelde.geceleride d smartta sinema kanallarından bişey ..benim Orda uyumami istemior oradaki yatağı cekyati açalım beraber uyuyalm diorm yok burası salon diyor kendi acmadan uyuyor orda...ben sksip yanına yatsam bian önce gtmemi bekliorgtmiceksen ben gidip yatayim dio.sorun ne acaba ?
Merhaba kızlar ,
Esim evlenmeden önce evlerinde televizyonlu odada uyurmus yani televizyonsuz uyuyamam diye benden hep ayrı uyuyor iki senelik evliyiz toplasanız sadece benim zorlamamla balayı ve tatille beraber 30-40 kere sabaha kadar beraber uyumusuzdur..yatak odamızda televizyon yok uyuyamiyorum diyor ama ben tv li odada uyuyakaldigimda mecbur burda yatıyor hemde deliksiz uyuyor ...yanlış anlamayın cinsellik için sormuyorum bunu yani sevgi ve sarılmak benim için daha on planda ki cinselligin evlilik için nekadar önemli olduğunuda biliyorum..ama ben suan zaten besgun sonra doğum için hastaneye yaticam nebilym bu son gergin günlerimde başımı oksasa bana.sarilsa belki daha pozitif olurdum.içinizden besgun sonra dogum yapacaksin bunumu düşünuyorsun şimdi bebeğine konsantre ol dediğinizi duyar gibiyim dert değil belki ama merak ettim aynı durumda olan varmi diye...zaten sohbet etmeyi sevmiyor elinde telefon o sürekli iddia bende isim yoksa kadınlar kulübüne girerim tv izlerim..karnıma iki dakika dokun bebegi hisset diorm hemen sklyor anında tepki vermiyor bebek bazen anında veriyor vermeyince sklyor sevmem bole seyler abartı diyor ama insan hamilelignde farklı şeyler bekliyor sanirim.buarada ben annemlerde kalınca kardeşleriyle annesine gdiip pes oynamayı çok seviyor bayılıyor hatta kendi annende kal diyor ama gece ewe geliyor kendisi yemek yiyip maç falan izleyip.ağzını yokladim pc de birseyler gordum oda ne dedi solemem dedim video mu dedi evet dedim Nevar zaten iliskye gremioz dedi bende iyi bişey demedim dedim kiskandimmi cok değil aslında ama bununda etkisi olabilrmi benle uyumak istememesinn..he bide gobegine carparim ondan senle Uyumuorm dyo oncedende bahanesi tv idi ışte.he buarada birlikte nasıl oluyorsunuz diyeceksiniz suan olmuyoruz zTende oldugumuz zMan işi bitip dus alınca ben yatak odasına o gene tv li odaya.teklif ettim buraya tv almaya ama yanaşmadı pek..izlese laptopdanda izler benim için bu odaya koyuyor bişey izle dye kendi içerde maç izlicekse sorun yalnızlığı sevmesi aslında...sarılıp uyumak ,sohbet etmek ona göre deil .zaten aileden sevgi pek görmemiş cocuklugunu duyduğum kadarıyla ..çocuklarimizi sevelim yoksa ilerde böyle oluyor ailesi dede Babanne yanında çocuk sevilmez diye hiç sevmemisler onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?