esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

PNRZNR57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
1.098
42
38
35
Kırıkkale
Merhaba kızlar ,
Esim evlenmeden önce evlerinde televizyonlu odada uyurmus yani televizyonsuz uyuyamam diye benden hep ayrı uyuyor iki senelik evliyiz toplasanız sadece benim zorlamamla balayı ve tatille beraber 30-40 kere sabaha kadar beraber uyumusuzdur..yatak odamızda televizyon yok uyuyamiyorum diyor ama ben tv li odada uyuyakaldigimda mecbur burda yatıyor hemde deliksiz uyuyor ...yanlış anlamayın cinsellik için sormuyorum bunu yani sevgi ve sarılmak benim için daha on planda ki cinselligin evlilik için nekadar önemli olduğunuda biliyorum..ama ben suan zaten besgun sonra doğum için hastaneye yaticam nebilym bu son gergin günlerimde başımı oksasa bana.sarilsa belki daha pozitif olurdum.içinizden besgun sonra dogum yapacaksin bunumu düşünuyorsun şimdi bebeğine konsantre ol dediğinizi duyar gibiyim dert değil belki ama merak ettim aynı durumda olan varmi diye...zaten sohbet etmeyi sevmiyor elinde telefon o sürekli iddia bende isim yoksa kadınlar kulübüne girerim tv izlerim..karnıma iki dakika dokun bebegi hisset diorm hemen sklyor anında tepki vermiyor bebek bazen anında veriyor vermeyince sklyor sevmem bole seyler abartı diyor ama insan hamilelignde farklı şeyler bekliyor sanirim.buarada ben annemlerde kalınca kardeşleriyle annesine gdiip pes oynamayı çok seviyor bayılıyor hatta kendi annende kal diyor ama gece ewe geliyor kendisi yemek yiyip maç falan izleyip.ağzını yokladim pc de birseyler gordum oda ne dedi solemem dedim video mu dedi evet dedim Nevar zaten iliskye gremioz dedi bende iyi bişey demedim dedim kiskandimmi cok değil aslında ama bununda etkisi olabilrmi benle uyumak istememesinn..he bide gobegine carparim ondan senle Uyumuorm dyo oncedende bahanesi tv idi ışte. he buarada birlikte nasıl oluyorsunuz diyeceksiniz suan olmuyoruz zTende oldugumuz zMan işi bitip dus alınca ben yatak odasına o gene tv li odaya.teklif ettim buraya tv almaya ama yanaşmadı pek..izlese laptopdanda izler benim için bu odaya koyuyor bişey izle dye kendi içerde maç izlicekse sorun yalnızlığı sevmesi aslında...sarılıp uyumak ,sohbet etmek ona göre deil .zaten aileden sevgi pek görmemiş cocuklugunu duyduğum kadarıyla ..çocuklarimizi sevelim yoksa ilerde böyle oluyor ailesi dede Babanne yanında çocuk sevilmez diye hiç sevmemisler onu

Son düzenleme:

canım yatak odanıza tv almayı niye düşünmüyorsunuz

canım yatak odanıza tv almayı niye düşünmüyorsunuz

İstemio laptopdan acio bana istedgm kanalı bende içerde izleyim diyor maç izlio genelde.geceleride d smartta sinema kanallarından bişey ..benim Orda uyumami istemior oradaki yatağı cekyati açalım beraber uyuyalm diorm yok burası salon diyor kendi acmadan uyuyor orda...ben sksip yanına yatsam bian önce gtmemi beklior gtmiceksen ben gidip yatayim dio.sorun ne acaba ?

çok kötü rüyalar gördüğünü ve yalnız yatmaktan korktuğunu falan söylesen.. hamilelikte olurmuş ya öyle sıkıntı basmalar vs..

benim annemle babam da beraber yatmaz bu arada.. ama ikisi de memnun bu durumdan rahat etmek istiyorlar ayrı odalarda ayrı kanallar izliyorlar. bence hoş değil ama onlar mutlu... 27 yıllık evliler gerçi siz daha yeni evlisiniz... bence doğumdan sonraki duruma bakın bide.. ne diyim Allah sabır versin..

Son düzenleme:
çok kötü rüyalar gördüğünü ve yalnız yatmaktan korktuğunu falan söylesen.. hamilelikte olurmuş ya öyle sıkıntı basmalar vs..

Denedim biara karabasan görüyordum gerçekten ama ben uyuynca gene gidiyor.korkuyorum deyince çocukmusun sen ddiyor kısacası içinden gelmeyince bahanesi çok .benim merak ettiğim neden aynı durumu yasayan birileri varsa fikir verebilirmi? Buarada aynen benim annem Babamda ayrı yatar ama onlarda otuzalti senelik evli biz çocukken beraber yatarlardi smdi biri kalp biri astım hastası annem tıkanıyor oyuzdn ayrı yatıyorlar ama aynı odada ..doğumdan sonra bsey farkedrmi blmiorm çünkü hamile kalmadanda boyleydi...bazen yanağını skp sarildgmda falan bebek olsada beni rahat braksan dio sevmekten sevilmekten hoşlanmıyor.

Son düzenleme:
p....grafik yayınlar izlio olabilir mi acaba?
ben de tv karşısında uyuklamayı severim ama sırf tv izlicem diye kocamdan ayrı hayatta yatmam.
ayrıca çok değişik bir eşin var arkadaşım
her açtığın konuda yeni garipliği çıkıyor.
saygısız vurdumduymaz seni önemsemeyen bi tip
bebek doğunca da bebeği bahane edecek

Son düzenleme:

Bilmiorm şüpheleniyorum aslında ama bseyde yakalayamdm genelde ertesi sbaah açtığımda maç kanalı oluyor enson izlenen.evet çok enteresan birisicoçok değişik ( bebek dogunca kendnn çok rahat edeceğini hayal edior ona sarılıp opmemden skmamdan kurtulacagini..

ya saçma olucak belki ama burcu yay mı??

Bizde çok kez ayrı uyuduk ama ben yanına sokulsam git falan da demez,bence doğum edince zamanla geçer ya takma,geçmezse de rahatına bak o senin arkana gelir diye düşünüyorum

ya saçma olucak belki ama burcu yay mı??

Hayır canım akrep ..ya aslında böyle deildi evlenmeden espri yapardı simdi çok nadir yapar sohbet etmez surekli maç,iddia,pes turnuvası... Ama annesi ve halası gelince eder.sevmiyor desem ozaman neden evlendi yada ilk evliligmzn başında çok zor zamanlar gecirdik ama bosanmama izin vermedi .amacı ne çözemiyorum ne istiyor evlilikten beklentisi ne? Buarada hiç arkadasi yok arkadaş durumunuda genelde saçma bulur işten ayrılsa mesela eski iş arkadaşıyla gorusmez.tek arkadaşlari pes oynadığı kardeşleri..

Bizde çok kez ayrı uyuduk ama ben yanına sokulsam git falan da demez,bence doğum edince zamanla geçer ya takma,geçmezse de rahatına bak o senin arkana gelir diye düşünüyorum

Hamile deilkende böyleydi küçücük cekyatta sksyor acmadan orda uyukluo ince battaniye ile ama hayatından çok memnun busekilde :) biraz ısrar etmym solemeym benle uyu diye belki o gelir dimi

yanına yattığınızda sen gitmiceksen ben içeri gideyim demesi çok kırıcı demekki sorun tv olmaması değil sizsiniz mağlesef :26: yoksa yatakodanıza tv alırdınız sorun çözülürdü bence tvyi bahane ediyor ben öyle anladım

Hamile deilkende böyleydi küçücük cekyatta sksyor acmadan orda uyukluo ince battaniye ile ama hayatından çok memnun busekilde :) biraz ısrar etmym solemeym benle uyu diye belki o gelir dimi

bence ısrar etme,kendine bak giyin süslen.Hem daha doğum edecen ondan sonra inşallah fazlalıkların gidince daha hoş görünecen o senin arkandan gelsin bana göre

nasıl yani?
siz yanına gidince tv li odadan kalkıp yatak odanızda mı yatıyo

canım bizde ilk aylarda ayrı yatakta yatardık. yani yatak odamızda yatardık ama uyku tutmazdı sonra tv karşısına gelirdi eşim. ben gerçektende çok korkarım tek başıma . o oturma odasına gelince tıntın arkasından gelirdim. sonra baktı böyle olmuyo bende sabah geç kalkıom. hadi kalk odamıza gidelim demeye başladı. şimdi alıştık artık. odamızda yatıoz. bazen ayda 1 kere 2 kere yataktan kalkıp tv karşısına geçip geri gelioz artık beraber. bide sana pc veriyormuş ya sende yatak odasına gidip orda izliyormuşsun. Kabul etme alma pcyi. uykum yok korkuyorum zaten yanında dururum.sesten uykum gelince giderim de gitme. hayır yalnızlık istiyorsa muhabbet etmicekse neden evlenmişki?insan sıkılır bi süre sonra. televizyonla o kadar vakit geçirip onla yatcaksa nikahı ona kıysaymış ozman. bu arada o sapık sapık videolar varya ona telefonundan da giriyor olabilir? ama bence senin şuan yapman gereken tek şey var. hiç bişeye canını sıkma ve doğumuna odaklan. ondan sonra konuşursunuz. inşallah bebeğin hatrına Allah eşinin sohbetini sana olan bağlılığını artırır. belki bebekten sonra herşey çok daha farklı olur bilemeyiz. canını sıkma hiç..

Allah kolay doğum versin öncelikle.. benim bi arkadaşımın eşi var. o da ayrı yattığından bahsetmişti bana..bir yıllk falan evliler onlarda. birde bbekleri oldu.. arkadaşmın eşide değişik, soğukkanlı, aile ortamını sevmeyen içedönük biri..daha çok kendisi pcde takılıyormuş ve genelde ayrı yatıyorlar ve sık sık tartışıyorlar.. onunda çocukluktan sorunları olduğunu söylüyordu arkadaşım.. benzer durumdasınız aslında..

Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten.Sevgisizlik...İlk 6 yaş çocuğa ne verdiysen o kalıyor.Yemek yedirmekle,su içirmekle çocuk büyütülmez.Çok cahil bir ortamda yetişmiş eşin.E haliyle bu hayatının her alanına yansıyacak.İş ilişkileri,arkadaşlık ilişkileri vs.Yalnız yatmasında da bunun etkisi var.Bunu değiştirebilecek tek şey babalık :) Öyle 'Bebek doğsa da beni rahat bıraksan' olmaz,bebeği tek yapmadın.Bebek doğduktan sonra onunla bol bol zaman geçirmesini sağla,zamanla düzeleceğini umuyorum

Son düzenleme:

Alışkanlık olmuş olabilir daha rahat hissediyordur belki başka zamanlarda size karşı nasıl sevgisini gösterir mi?

Kusura bakma boyle pat diye hamile kadina soylenmez ama esin seni sevmiyor.Her turlu sinyali vermis sen salona gidince kendi gelip yatakta yatiyomus.Sorun yanliz kalmak istiyor.Sohbet muhabbet etmiyor, yaninda durmak istemiyor cocugunun gelisimine ilgisiz , sevisince nile dus alip cek cekip gidiyor Kusura bakma ama seni kullaniyor. SADECE ILISKI konusunda sana yaptigini bana yapsa gururum incinir asla oyle bi adami kendime el surdurmem.Kocalik gorevlerini yerine getirmiyor resmen kullanmis. Herhalde hizmetci olarak goruyor seni . Boyle evlilik olmaz kendinu kullanditma.

Allah kolaylik versin size. Inanin biz kadinlarin boyle aci cekmesine, caresiz kalmalarina yuregim dayanmiyor artik. Hele bu cagda cok uzucu: ( Hep egitimsizlikten kaynaklaniyor. Sizde ilgisini cekmek icin ugrsmayin. Simariyorlar cunku. Butun ilgiyi ve sevgiyi bebeginize verin. Kendinize ayri bir dunya kurmaya calisin. Bugune kadar onun sevgisiyle gelmedinizya. Once kendi kendinizi sevmeyi ogrenin. Kendinize deger verin. O kimki size sevgi gostermiyor. O sizi kullaniyorsa sizde onu kullanin ama ne olur kendinizi degmez biri icin uzmeyin. Kendinize iyi bakin 've sevin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…