esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

Bence esin seni sevmiyor istemiyor diye birsey yok, iki kisilik hayata alisamamis. Pes oynamalar, tv karsisinda eskisi uyumalar bunlar hep bekarliktan kalma aliskanliklar, ozellikle size kasitli yapilmis birsey degil. Annesiyle, kardesleriyle olan muhabbeti de bekarliktan kalma oldugundan devam ediyor. Iki kisi yatmak zor oluyor baslarda, rahat hissetmemistir. Bir de siz hamile olunca iyice kopmustur. Bircogumuz evliligin sorumluluk oldugunu bilmeden evleniyoruz, esiniz de kendisini size karsi sorumlu hissetmiyor, sanki es degil de ev arkadasi gibi davraniyor size. Ama dedim ya aliskanlik, bir sekilde zar zor da olsa beraber yatmaya calisin, siz gidin onun yaninda yatin, onu yaniniza cagirin, ne bileyim biraz cekici olun, istekli olun, kavga eder gibi degil de -yanlis anlamayin ama- ben senin kokunu duymadan uyuyamiyorum, basimi omuzuna koymadan uyku tutmuyor, madem tek yatacaktim, niye evlendim ki gibisinden sozler soyleyin, biraz narin, biraz nazli, eninde sonunda alisacaktir, acilacaktir size karsi, ama dedigim gibi acmak sizin elinizde. cok muhim bir sorun degil bu durum, yeter ki alissin, bu sefer de o sizden ayri uyuyamaz. Ayrica hassas doneminizdesiniz, biraz duygusuz davranmasi iyice zorunuza gider, duygusuz degildir de iste yetisme tarzindan hep. Ne gorduyse onu yapiyor bu erkekler.

Çok düşündüm acaba beni sevmiyormu diye ama seviyor telefonunu bilgsyrni facebookunun şifreleri hep açık ki sanal dünya ile pek alakası yok varsa yoksa iddia si para kazaninca seviniyor kaybedince keyifisz ki genelde keyifsiz kaybediyor seni sevdiğini nerden anladın diyeceksin aradan geçen 6sene var tanışıklığımiz bukadari yalan olamaz ama yapısı böyle mizacı soguk sevgiliyken kaybetme korkusuna böyle deildi ama şimdi ona bicok şey sacma geliyor gereksiz geliyor malesef aynı babasının rolmodeli...tamamen ilgisz deil aslında bebek konusunda Besigini kendi kurdu taktı süsledi uğrasiyor ama belli etmeyi sevmiyor bebegide yalnız kaldgnda sever benimleyken seveceginden şüpheliyim hele ailesinin yanında hiç ( ailesinin yetişme tarzı çok tuhaf.mesela ilk torunları o heyecan yok hediye merakı yok annesi onların evi için komşudan eski beşik bulmuş küçük oraya gttgnde onda yatsın diye yastık almaya bile gerek duymamış benim nevresim takımındaki yedek yastığı istedi daha doğrusu kılıfını hani ben torunum olsa annemden biliorum ki annemde Oyle zengin deil ekmek parasindan artirip şunu torunuma alayım derdinde...aile yapıları farklı olunca insan çok şasiriyor.bebegi kaynanamlr severlermi dersen evet eminim severler komşu çocuklarina bile hastalar çocuk seviyorlar ama nebileyim insan hiç mi ödenmeZ ?? Esim çok yalnız büyümus kardeşleriyle sadece arkadaş edinme huyu yok iş dışında kimseyle görüşmez benim çok arkadasim olmasi ona saçma gelir suan evdeyim gorusemiyorum bende ama. Amannn ne konusuyosun modundadir..insallah oğlum sosyal biri olur esim ve kardeşleri gibi tv başından kalkmayan hiç arkadasi olmayan maç hastası birisi olmaz iş dışında hiç dışarı çıkmıyor kayinlarim yatıp tv izliolar haftasonları esimide çağırıyorlar çok skci ben gtmiyorum sürekli maç o btncede pes sohbet muhabbet yok ben konuşsam banada kısa cevaplar verrler konuşma uzamasin diye..esim beni kaybetcegini anlayinca COk iyi biri ama normalde çok kaba ,uzak birisi evlenmeden tahmin ettiğimden çok farklı...yanında ben tv li odada yatinca cekyati acmayinca çok dar oluyor rahat edilmio ama enaZindan ordayken yanında Yatiorm dye tv ye bakarken duruyorum. Hiç ses ckarmiyorum şimdilik bakalım neZamana kadar devam edecek buarada kendine bak falan demiş arkadaşlar benim arkadan hamile olduğumu anlayan kimse yok :) sadece sivri bir gobegim var çok kilo almadım hareketliyim hemde aile hekimine asi için gttgm doktor beni yılın hamilesi seçti en enerjik en geç en güzel hamile sensin bu yıl merdivenleri.nasuk cikiosun falan diye :) karşılaşmıştık onla yürürkende..çirkin biri deilim uzun boyluyum kilolu deilim hafif balık etliyim sadece hamilelik gobegim var suan .hergün dus alırım makyaj fazla yapamiorm esim zaten dio artık ise gtmiosun evde yapma ne gerek var diye yani kötü göründügumu düşünmuyorum bi saçımı boyatamiorm oda bebekten sonra insallah :) sorun benden çok onun yapısı saniyrum çünkü çok dusunuyorm ama sonuç bu Netten ..... izledigini kendi soledi ama evde sen yokken annendeyken dedi...tel da falan yok eminim çünkü ben onun tel faturali hergün annemleri arıyorum tel u ortada olsa görürdüm .bilmiyorum aklıma babasının tarzından başka bişey gelmiyor esime kalsa evliligimiz mükemmel hiçbir sorun da yok hatta hamileyken ben daha uysalim diye hamilelik sana yaradı falan diyor..

Harika bir hanim oldugun cok belli esinin duzelecegini hic dusunme bu hareketleri yillar sonra sende buyuk duygusal bosluk yaratabilir , sen ilgi sevkat istiyorsun esinin dunya umurunda degil, benzer dugulari 23 yildir yasayan biri olarak sana tavsiyem cok gec olmadan, ileryi gormelisin ve cekip gitmek icin gec kalmamalisin bazen sifirdan baslamak gerekiyo.Gec alinmis kararlarin bedelini yine kendin odersin nacizane abla tavsiyesi.:44:

eşinizin bahaneleri çok saçma,hamilelik de dahil eşimden hiç ayrı uyumadım ben.hele bu gnleriniz en sıkıntılı dönemler,her gece yanınızda olup size destek olmalı..neyse belki hamileliğinizden dolayı biraz böyle davranıyordur.doğum sonrası değişmezse güzel bi uyarıyı hakeder bence

Pek olgunlasamamis. Evlilik hayatina uyum saglaysmamis. Sanki sen annesisin ya. Ne bicim tavirlar.. sasirdim. Benim annemle babam da ayri uyur ama 20 sene snra basladi bu huylari sonucta.. bebek dogunca iyice kacicak bebek agliyo diye..

Alakası yok aileden sevgi görmemekle.Ne insanlar tanıyorum aileden sevgi görmeyip mükemmel aile babası olan.

Çok acımasız olacak ama bu adam sizi zerre kadar sevmiyor.Tek derdi bi yerleri...

Keşke hamile kalmasaydınız...

bence gece senin hoşuna gitmeyecek şeyler izliyo olabilir
ya da yalnız kalmaya alışmış ve daha rahat ediyo olabilir
böyle devam ederse alışır iyice bi çözüm bulun odaya tv alın bence

Eşinize sert bir dille bu durumdan hoslanmadiginizi tekrarı halinde bu işin hayra gitmediğini söyleyin. Bir kadını bu kadar yalnızlaştiran erkeği ben adam yerine koymam şahsen. Hatta ben yatak odasında tv fikrine bile çok karşıyım. Orası yatak odası özel bir yer sıradanlastirmaya ne gerek var. Sizden bu kadar mi cok sıkılıyor acaba yaptığı bencillik.

Son düzenleme:
Ailesinden sevgi görmediyse, ailesinde çocuklar ulu orta sevilmiyorsa o da aynı şeyleri size de yaşatmak zorunda mı? Bunlar bana biraz bahane gibi geldi.. Sonuçta evinizde yalnızsınız, yatağınızda beraberce sarılıp uyumanız, karnınızı okşasa bebeğinizi sevse garip şeyler değil ki, neden saklı gizli yapma gereği duysun? Özeliniz sonuçta, bunları sizden başka kimse bilmez. Ayrıca yatak odası eşlerin sadece sevişmek için bir araya geldiği bir ortam olmamalı bence, çok istiyorsa tv izlemek alsın kocaman bir tv assın yatağın karşısına, doya doya da izlesin, hem de karısının yanında olsun, sadece varlığıyla bile olsa ! Eğer odanıza tv almaya da yanaşmıyorsa demek ki malesef ki sorun gerçekten tv izlemek istemesi değil. hatta korkarım ki çocuk olduktan sonra da, onunla seni başbaşa bırakmak isteyecek, bebeği bahane edecek ve daha da uzaklaşacak. Eşiniz kusursuz biri olsa bile, bu davranışı bütün büyüyü bozmaya yetebilir.. Çünkü siz aynı yatağı paylaşmadığınız zaman, malesef ki karı-koca değil, ev arkadaşı oluyorsunuz.

Yazdıklarınızı ilk okumaya başladığımda eşinizin problemini şefkatsizlik olarak düşündüm. Zira bende şefkatsiz biriyim ne yazık ki. Cana yakın ve korumacı biri değilim. Ama şefkatsiz insanlar sevgisiz demek değildir bu. Sevgisini belli edememe ve koruyup kollama güdüsü olmayan bir durumudur sadece. Karnı burnunda bir bayansınız şimdi nasıl söylenir bilmem ama bence eşinizin problemi sevgisizlik. Evlilik hayatı ona göre değil anlaşılan. Kendisi hala bekarlık günlerinde ve tek kişilik düşünüp yaşamaya alıştığı günlerinde kalmış. Oysa ki üç kişilik düşünmesi gerekir. Problemin tv olduğunu düşünmedim ben. Doğumdan sonra tekrar yazın bize. Belki çocuğunu kucağına aldığında her şey değişir.

yanlış anlamayın ama bana da eşiniz sizi pek seviyormuş gibi gelmedi.

seven erkek karısından böyle kaçar mı?

anlattığınız kadarıyla sizden kaçıyormuş gibi bir izlenim oluştu bende.

her ne kadar ailesinden sevgi görmese de insan kendisi aile kurunca öyle davranır diye bir şey yok.

ne yaparsınız düzelir mi bilmiyorum ama normal değil evli gibi bile değilsiniz bence.

bence siz şimdi çocuğunuza odaklanın zamana bırakın.

Uykusu çok hafif bende çok dağınık yatıyorum sebebi buda olablr rahat uyuyamiyorum diyor...tabi haber veririm cuma hastaneye yatıyorum arada sancim tutmazsa cuma ya kadar evdeyim...yani ailesi eşlerin başkalarının yanında samimi konuşmasina yolda elele yürümesine bile karşı ..üç aile bi arada yetişmiş dede ,baba ve amca hepsinin ailesi.esim onbeş yaşına kadar babasıyla aynı sofrada yemek yiyememis siz düşünün ki babası dövüp soven biride deilmis ama bakışı yetermis..ama çocuklarini yıllarca köyde bırakip karı kızla para yemiş şehir şehir gezip...esimde büyük konuşmym ama babasından çektigi için aldatma potansiyeli yok çocugunada sahip çıkar babası karı kızla gezerken iflas edip bunlari perişan etmiş zor bi çocukluk geçirmiş...oyuzdnde sert bi mizacı var.

Aynen öyle yaptım canım cuma hastNeye yatıyorum sancim ve acilmam yok günüm geçiyor muhtemelen sezaryen olacağım bana dua edin...biraz onun gerginligi var doğum kolay bi hadise deil tamam bi mucize gerceklesecek ama bi okadarda Geriliyorum bu süreci yalnız gecirmek çok acı.esim beni sevmiyorsa neden evlendi hadi evlendi kimi seviyor ozaman hayatında arkadasi bile yok iş dışında tek maç ve iddia bağımlısı.

Babası annesine çok kaba ki eşime bazen kilibik bile diyorlar cagiriolar gtmedignde karinmi yollamadi dye oysa kilibik deıl hiçte...ama annesi gbi olamam ben annesi kendi halinde bir evhanimi sohbet etmeye kalksa kocası sus ta yemeği getir diye azarlar hemen

canım yatak odanıza tv almayı niye düşünmüyorsunuz
Herkesin iyi kötü bir cok huyu var canım.
Belki horlama sorunu ya da gaz sorunu var senin yanında rahat edemiyordur.
Olumlu yönlerine bakmaya çalış.
Hepimiz ayrı ayri konulardan sıkıntılar yaşıyoruz maalesef.

Sorun tv falan değil, sensin. İstemiyor seni.

Face, net şifrelerinin hepsinin açık olması, mizacının soğuk olması seni sevdiğinin göstergersi değil.

Zorla oldurmaya çalışıyorsun bir şeyleri ama zorla güzellik te sevgi de olmuyor.

Üzüldüm kv için.. Olmamalısın da zaten, doğrusunu yapıyorsun.. Neyse zaten 2 yıldır böyleymiş eşin,biraz daha sabret, şuan için bebeğini düşün o doğduktan sonra bakarsın bir hal çaresine..

Hamileliliğin son günlerinde üzülme artık daha fazla.
Bu sorunu çözmekte geç kalmışsın bence. İlk ayrı yattığında tavrını koyacaktın o zaman ya o yola gelecekti ya da sen.
Şimdi ne yapsan boş.
Kabullenip hayatına devam etmekten başka çaren yok maalesef.

nede böyle bişey diyorsunuz :26:,yapıcı olun lütfen biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…