Yapıcı olmamakla alakası yok, diğer konularına göz gezdirirseniz eşinin bu evlilikteki tavrını görürsünüz.
pnr zorla bir şeyleri oldurmaya çalışıyor, sonra çıkmaza giren kendisi oluyor.
canım seni anlıyorumMerhaba kızlar ,
Esim evlenmeden önce evlerinde televizyonlu odada uyurmus yani televizyonsuz uyuyamam diye benden hep ayrı uyuyor iki senelik evliyiz toplasanız sadece benim zorlamamla balayı ve tatille beraber 30-40 kere sabaha kadar beraber uyumusuzdur..yatak odamızda televizyon yok uyuyamiyorum diyor ama ben tv li odada uyuyakaldigimda mecbur burda yatıyor hemde deliksiz uyuyor ...yanlış anlamayın cinsellik için sormuyorum bunu yani sevgi ve sarılmak benim için daha on planda ki cinselligin evlilik için nekadar önemli olduğunuda biliyorum..ama ben suan zaten besgun sonra doğum için hastaneye yaticam nebilym bu son gergin günlerimde başımı oksasa bana.sarilsa belki daha pozitif olurdum.içinizden besgun sonra dogum yapacaksin bunumu düşünuyorsun şimdi bebeğine konsantre ol dediğinizi duyar gibiyim dert değil belki ama merak ettim aynı durumda olan varmi diye...zaten sohbet etmeyi sevmiyor elinde telefon o sürekli iddia bende isim yoksa kadınlar kulübüne girerim tv izlerim..karnıma iki dakika dokun bebegi hisset diorm hemen sklyor anında tepki vermiyor bebek bazen anında veriyor vermeyince sklyor sevmem bole seyler abartı diyor ama insan hamilelignde farklı şeyler bekliyor sanirim.buarada ben annemlerde kalınca kardeşleriyle annesine gdiip pes oynamayı çok seviyor bayılıyor hatta kendi annende kal diyor ama gece ewe geliyor kendisi yemek yiyip maç falan izleyip.ağzını yokladim pc de birseyler gordum oda ne dedi solemem dedim video mu dedi evet dedim Nevar zaten iliskye gremioz dedi bende iyi bişey demedim dedim kiskandimmi cok değil aslında ama bununda etkisi olabilrmi benle uyumak istememesinn..he bide gobegine carparim ondan senle Uyumuorm dyo oncedende bahanesi tv idi ışte.he buarada birlikte nasıl oluyorsunuz diyeceksiniz suan olmuyoruz zTende oldugumuz zMan işi bitip dus alınca ben yatak odasına o gene tv li odaya.teklif ettim buraya tv almaya ama yanaşmadı pek..izlese laptopdanda izler benim için bu odaya koyuyor bişey izle dye kendi içerde maç izlicekse sorun yalnızlığı sevmesi aslında...sarılıp uyumak ,sohbet etmek ona göre deil .zaten aileden sevgi pek görmemiş cocuklugunu duyduğum kadarıyla ..çocuklarimizi sevelim yoksa ilerde böyle oluyor ailesi dede Babanne yanında çocuk sevilmez diye hiç sevmemisler onu
İstemio laptopdan acio bana istedgm kanalı bende içerde izleyim diyor maç izlio genelde.geceleride d smartta sinema kanallarından bişey ..benim Orda uyumami istemior oradaki yatağı cekyati açalım beraber uyuyalm diorm yok burası salon diyor kendi acmadan uyuyor orda...ben sksip yanına yatsam bian önce gtmemi bekliorgtmiceksen ben gidip yatayim dio.sorun ne acaba ?
Çok düşündüm acaba beni sevmiyormu diye ama seviyor telefonunu bilgsyrni facebookunun şifreleri hep açık ki sanal dünya ile pek alakası yok varsa yoksa iddia si para kazaninca seviniyor kaybedince keyifisz ki genelde keyifsiz kaybediyorseni sevdiğini nerden anladın diyeceksin aradan geçen 6sene var tanışıklığımiz bukadari yalan olamaz ama yapısı böyle mizacı soguk sevgiliyken kaybetme korkusuna böyle deildi ama şimdi ona bicok şey sacma geliyor gereksiz geliyor malesef aynı babasının rolmodeli...tamamen ilgisz deil aslında bebek konusunda Besigini kendi kurdu taktı süsledi uğrasiyor ama belli etmeyi sevmiyor bebegide yalnız kaldgnda sever benimleyken seveceginden şüpheliyim hele ailesinin yanında hiç ( ailesinin yetişme tarzı çok tuhaf.mesela ilk torunları o heyecan yok hediye merakı yok annesi onların evi için komşudan eski beşik bulmuş küçük oraya gttgnde onda yatsın diye yastık almaya bile gerek duymamış benim nevresim takımındaki yedek yastığı istedi daha doğrusu kılıfını hani ben torunum olsa annemden biliorum ki annemde Oyle zengin deil ekmek parasindan artirip şunu torunuma alayım derdinde...aile yapıları farklı olunca insan çok şasiriyor.bebegi kaynanamlr severlermi dersen evet eminim severler komşu çocuklarina bile hastalar çocuk seviyorlar ama nebileyim insan hiç mi ödenmeZ ?? Esim çok yalnız büyümus kardeşleriyle sadece arkadaş edinme huyu yok iş dışında kimseyle görüşmez benim çok arkadasim olmasi ona saçma gelir suan evdeyim gorusemiyorum bende ama. Amannn ne konusuyosun modundadir..insallah oğlum sosyal biri olur esim ve kardeşleri gibi tv başından kalkmayan hiç arkadasi olmayan maç hastası birisi olmaz iş dışında hiç dışarı çıkmıyor kayinlarim yatıp tv izliolar haftasonları esimide çağırıyorlar çok skci ben gtmiyorum sürekli maç o btncede pes sohbet muhabbet yok ben konuşsam banada kısa cevaplar verrler konuşma uzamasin diye..esim beni kaybetcegini anlayinca COk iyi biri ama normalde çok kaba ,uzak birisi evlenmeden tahmin ettiğimden çok farklı...yanında ben tv li odada yatinca cekyati acmayinca çok dar oluyor rahat edilmio ama enaZindan ordayken yanında Yatiorm dye tv ye bakarken duruyorum. Hiç ses ckarmiyorum şimdilik bakalım neZamana kadar devam edecek buarada kendine bak falan demiş arkadaşlar benim arkadan hamile olduğumu anlayan kimse yok :) sadece sivri bir gobegim var çok kilo almadım hareketliyim hemde aile hekimine asi için gttgm doktor beni yılın hamilesi seçti en enerjik en geç en güzel hamile sensin bu yıl merdivenleri.nasuk cikiosun falan diye :) karşılaşmıştık onla yürürkende..çirkin biri deilim uzun boyluyum kilolu deilim hafif balık etliyim sadece hamilelik gobegim var suan .hergün dus alırım makyaj fazla yapamiorm esim zaten dio artık ise gtmiosun evde yapma ne gerek var diye yani kötü göründügumu düşünmuyorum bi saçımı boyatamiorm oda bebekten sonra insallah :) sorun benden çok onun yapısı saniyrum çünkü çok dusunuyorm ama sonuç bu Netten ..... izledigini kendi soledi ama evde sen yokken annendeyken dedi...tel da falan yok eminim çünkü ben onun tel faturali hergün annemleri arıyorum tel u ortada olsa görürdüm .bilmiyorum aklıma babasının tarzından başka bişey5 gelmiyor esime kalsa evliligimiz mükemmel hiçbir sorun da yok hatta hamileyken ben daha uysalim diye hamilelik sana yaradı falan diyor..
Malesef bana da esin seni sevmiyormus gibi geldi. Evlendiginizden beri rica minnet bir arada yatmaniz cok garip. Cocuklugunda ne yasarsa yasasin, sevgi her insanin kalbinde bulunabilen dogal birsey. Insan sevdigi kadinin yaninda yatmak, ona sarilmak istemez mi? Seninki kaciyor...
Birlikte bile uyumadiginiz, evin icinde kose kapmaca oynadiginiz boylesi bir evlilige cocuk getirmek iyi cesaret. Size gelecekte huzurlar dilerim. Cocuk olunca hic degilse cocuguna sevgisini gosterir diye umuyorum. Sen de adamdan hayir yoksa cocuguna odaklan bence.
Yapıcı olmamakla alakası yok, diğer konularına göz gezdirirseniz eşinin bu evlilikteki tavrını görürsünüz.
pnr zorla bir şeyleri oldurmaya çalışıyor, sonra çıkmaza giren kendisi oluyor.
Bunun kendine bakmakla alakası yok.Hamilesin,e gerekeni yapıyorsundur zaten.Bu eşinin ailesinden gördüğüyle alakalı.Yalnız büyümüş,yalnızlıktan hoşlanan/asosyal bir mizacı oluşmuş.Yumurta kapıya gelince romantik oluyorlar :) Ben o tür videolar izlemesinde sakınca görmedim,alışkanlık haline getirmemiş zaten. Sen oğlunu onlar gibi sevgisiz yetiştirmezsin olur biter. "Ben bencil miyim,belki ilerde babasıyla yapamam" demişsin ya öbür konuda,bebek ortak karar olduğuna göre değilsin.Tut ki yapamadın,çocuktan da boşanamaz ya.Sen kendini üzme
Aslında çok dert etmiyorum inanki alıştım diyebilirim ama suandogum yaklaştı heyecanimi paylasicak elimi tutacak bir el istiorm elimde aksam uyumaya calisirken merak ettim benim durumda olan varmi diye konuyu açtım ama sanirim yok( iddia ve maç ta aklı fikri sürekli tel dan iddia takibi yapio hastalık gbi hem boşa para veriyor hemde zaman kaybı..Benide yalnız ve muhabbetsiz brakmasi cabası..buarada mesela maaşını hiç Cekmio 2500 e yakın maaşı var faturalar kira otomatik talimat direk maaşından kesiliyor o nakit para cekmior nasıl bitio anlamiorm elinde olan para iddiaya 150-200den fazla para vermiom dyor ama inanmiorum ( benim aldığım işsizlik maaşı var suan 516 tl sürekli nakit benden istior hastaneye gdilcek taksiye binilcek bakkal vs nakit tasimior çünkü bankadan cekmior aldığım üç kurusa göz dikiyor demek istemiorm ama öyle ( ama bende bebeğe ne gerekiosa aldım bide otel satışi yapip tanıdıklara komisyon aldim elime güzel bi para geçti ve bebek için hazrlklr tamam :)) nasolsa sürekli para gdio brktremioruz.hamileyim dye işten cikarldm tazminat almstm onunla evlenirkenki banka kredimiz vardı onu kapattık snra gecici sözleşmeli ucay biyerde çalıştım oda yalan oldu tabi yok fon aldim yok taşınma parası dye ( aileside çok tuhaf bize gözleme yap dedi annesine un ve yağ getirin dio yani herşeye maddi bakıyorlar .ailesinden dolayı böyle bence ama onlara gelince çok cömert .ben bu evlilik için en basindan beri fedakarlık yaptım sevgiliyken benimde onu uzdugum zmnlar oldu çok ayrılmak istedim ama olmadi hiç brakmadi nisanli iken o kan muhabbeti ayrılmak istedim tabi o durumu solemeden ama yine olmadı kısmetimde vardı demeli.seviyorum ama mutlu deilim bebegim dogsun artık herşey deisicek benim için şimdi kendimi güçsüz hissediorm ise de dönmek istiorm bebeğimn geleceği kendi eskiozguvenm icin ve saçma sapan geçmişi düşünmemek için .ama ise başlayıncada kayinvalidem bebegime iyi bakar allah var dovcek hali yok ama nasıl yetiştirir ona ne verebilir ki
Ben de yalnız yatmayı çoooooooooook seviyorum. İiyice uykum gelmeden yatağıma yatmam. Ve ayaklarıma dokunulmasını hiç sevmem niye bilmiyorum. Eşimde sarılıp uyumayı çok sever, bir bakarım kolları boynumun altından girmiş diğer kolu üzerimde bacağının biri üzerimde nefes alamayacak gibi olurum kalkarım yanından. Ama çocuklarıma sarılıp uyumayı çok severim küçücükler mis gibi kokuyorlar -anneciğim korkuyorum deyip kucağıma kıvrılıveriyorlar hoşuma gidiyor.Merhaba kızlar ,
Esim evlenmeden önce evlerinde televizyonlu odada uyurmus yani televizyonsuz uyuyamam diye benden hep ayrı uyuyor iki senelik evliyiz toplasanız sadece benim zorlamamla balayı ve tatille beraber 30-40 kere sabaha kadar beraber uyumusuzdur..yatak odamızda televizyon yok uyuyamiyorum diyor ama ben tv li odada uyuyakaldigimda mecbur burda yatıyor hemde deliksiz uyuyor ...yanlış anlamayın cinsellik için sormuyorum bunu yani sevgi ve sarılmak benim için daha on planda ki cinselligin evlilik için nekadar önemli olduğunuda biliyorum..ama ben suan zaten besgun sonra doğum için hastaneye yaticam nebilym bu son gergin günlerimde başımı oksasa bana.sarilsa belki daha pozitif olurdum.içinizden besgun sonra dogum yapacaksin bunumu düşünuyorsun şimdi bebeğine konsantre ol dediğinizi duyar gibiyim dert değil belki ama merak ettim aynı durumda olan varmi diye...zaten sohbet etmeyi sevmiyor elinde telefon o sürekli iddia bende isim yoksa kadınlar kulübüne girerim tv izlerim..karnıma iki dakika dokun bebegi hisset diorm hemen sklyor anında tepki vermiyor bebek bazen anında veriyor vermeyince sklyor sevmem bole seyler abartı diyor ama insan hamilelignde farklı şeyler bekliyor sanirim.buarada ben annemlerde kalınca kardeşleriyle annesine gdiip pes oynamayı çok seviyor bayılıyor hatta kendi annende kal diyor ama gece ewe geliyor kendisi yemek yiyip maç falan izleyip.ağzını yokladim pc de birseyler gordum oda ne dedi solemem dedim video mu dedi evet dedim Nevar zaten iliskye gremioz dedi bende iyi bişey demedim dedim kiskandimmi cok değil aslında ama bununda etkisi olabilrmi benle uyumak istememesinn..he bide gobegine carparim ondan senle Uyumuorm dyo oncedende bahanesi tv idi ışte.he buarada birlikte nasıl oluyorsunuz diyeceksiniz suan olmuyoruz zTende oldugumuz zMan işi bitip dus alınca ben yatak odasına o gene tv li odaya.teklif ettim buraya tv almaya ama yanaşmadı pek..izlese laptopdanda izler benim için bu odaya koyuyor bişey izle dye kendi içerde maç izlicekse sorun yalnızlığı sevmesi aslında...sarılıp uyumak ,sohbet etmek ona göre deil .zaten aileden sevgi pek görmemiş cocuklugunu duyduğum kadarıyla ..çocuklarimizi sevelim yoksa ilerde böyle oluyor ailesi dede Babanne yanında çocuk sevilmez diye hiç sevmemisler onu
Canım bence de maalesef tv falan değil problem ...
Eşini gözlem altında tut canım ,pc ye falan program kurmanı tavsiye ederim
Telefonu da kontrol edebiliyorsan etmelisin
Üzgünüm ama eşin senden gizli bi işler karıştırıyor
Gobegine çarparim falan diyor korkuyorum diyor ama hamileykende bahanesi tv sesi olmadan uyuyamiyorumdu..Benim eşimde sever tv karşısında uyumayı ama seninki daha kötüymüş bazen ben eşimden erken yatarım oda 1 saat filan televizyonun karşısında kestirir ama sonra yanıma gelir bence eşini karşına al ve konuş yani bu durum normal değil bide daha yemi evli sayılırsınız
Ben de yalnız yatmayı çoooooooooook seviyorum. İiyice uykum gelmeden yatağıma yatmam. Ve ayaklarıma dokunulmasını hiç sevmem niye bilmiyorum. Eşimde sarılıp uyumayı çok sever, bir bakarım kolları boynumun altından girmiş diğer kolu üzerimde bacağının biri üzerimde nefes alamayacak gibi olurum kalkarım yanından. Ama çocuklarıma sarılıp uyumayı çok severim küçücükler mis gibi kokuyorlar -anneciğim korkuyorum deyip kucağıma kıvrılıveriyorlar hoşuma gidiyor.
Hatta yatağımızı değiştirdiğimizde 2 ayrı baza aldık. Baktım eşim uyurken kendini kaybedip kollarını bacaklarını üzerime atmaya başlıyor hemen kalkıp bazayı ayırıyordum ohhhhh mis gibi rahat rahat yatıyordum. Şimdi bazı nedenlerden dolayı odamızı ayırdım ama onun haricinde de yalnız yatmak hoşuma gidiyor daha rahat uyuyorum ve bu eşimi sevmediğimden değil öyle rahat ettiğimden.
Mesela eşimim çocuklarla yatmasına da izin vermem çünkü öyle derin ve dağınık uyur ki kızım 5-6 aylıkken yanına uzanmıştı eşim uyuyup kalmış bir geldim odaya kızımın ağzının burnunun üzerinde eşimin kolu var kızım nefes alabilmek için tepiniyor ama eşimde tık yok. Böyle bir iki olay daha olunca bir daha çocukların yanında uyumasına izin vermedim. Bence sende yanlış anlama öyle daha rahat ediyordur.
kıyamam sana ya. bencede eşin seni seviyo bunun sevgiyle bi alakası yok inan bana içini ferah tut sadece biraz bencil gibi. çocuğun doğana kadar sen buna kafa yorma bebeğini düşün hem bebek evin neşesidir derler belki o zaman herşey yoluna girer. iddia konusuna gelince o huyundan vazgeçmesi biraz zor gibi görünüyor ama sizi maddi olarak çok zorlamıyosa sende ilgileniyomuş gibi yap sor mesela nasıl gidiyo maçlar de, tuttu mu de ya da bugün güzel maçlar var mı de. bunu neden söylüyorum biliyo musun bu huyundan vazgeçmesi zor o yüzden sen bunu güzel hale çevir kendi isteklerinden de kısma bırak onunda eğlencesi o olsun. bazen evlilikte mutlu olmak için bi şeylere göz yummak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?