- 6 Aralık 2013
- 49
- 2
- 13
Evett hepsini Nye götürüosun dyor ama lazim olmayan bsey koymadımki :) laazim olursa ordan alırız dyor ama evde hazir aldgm varken Nye alayimki ordan bidaha ugrasayim dimi??şimdi ahcilik yapmio tur operatörü ama mesleki defarmasyon kaldı ahciliktan Varya olay çıkariyor yemeğin tadı güzel goruntusu kötüyse( sen nekadarlik hamilesin cnm bana dua et yarın doguma gdiyorum :)) hem çok heyecanlym hem.çok karmasigim eşim beni seviyor ama yapısı böyle bunu bende biliyorum ama Nekdr istesemde bazı huylarıni kiramiyorum.
Adam soğuk dıye baba dıyememıs cocuguyla ayrılsın mı ...bıraz sabretmek mucadele etmek lazım zamanla ya duzelır yada kopar zaten..Kusura bakma da bu adamla neden hala evli kalıyorsun ?
Adam soğuk dıye baba dıyememıs cocuguyla ayrılsın mı ...bıraz sabretmek mucadele etmek lazım zamanla ya duzelır yada kopar zaten..
Vazgeçmek kolay olmadığı için.sevgi alışkanlık aile ,toplum,doğacak bebegim....kolay değil.Kusura bakma da bu adamla neden hala evli kalıyorsun ?
Benimde savunmam bu lazım olmasa koymam :)) dualarım senınle canım.rabbım sağlıkla sıhhatle kurtarsın senıde bebısıde ... ben 27 haftalıgım. Az sabır doğumu bı yap bakalım neler değişcek görelımmmm.suan bunları dusunme esını bıraz rafa kaldır soğuk nevale :)
Vazgeçmek kolay olmadığı için.sevgi alışkanlık aile ,toplum,doğacak bebegim....kolay değil.
Canım öyle şey olur mu yaa.sorun cinsellik değil.sevgiiii.Ben eşimin uyurken bana sarılmasını,yada elini koluma atmasını hiçbişeye değişmem.bu olayı çözmeye çalış yoksa uzaklaşırsınız.benim eşimde uyuyakalana kadar tv izleyip anca hadi kalk dediğimde gidip yatak odasına yatardık .yatak odasına tv aldık artık öle bi problem yok.ama senin eşinin sorunu tv değil bahanesi bu bence.yoksa bi tv alırsın sorun biter yani
Ne diyeyim,Allah kolaylık versin o zaman.
Aminnn ..yarın doguma giriyorum bebegim sağlıkla dogsunda geri kalan şeyleri insallah sonrasında çözeceğim...konularımin tamamini biliyorsanz Nekdr emek verdiğimi nasıl evlendgmizi benim hatamida biliosunuzdur ...
Saol canım allahrazaolsun sen psikologmuydun ??
Kişisel gelişim uzmanıyım.
Yarın doğumumu yapayim hayırlısıyla da sonra senden başka bir konuda yardım isteyeceğim psikolojiyle alakalı simdi yatiyorum sabahtan suni sanci ile normal doğum olmadi Sezaryeni deneyecek doktorum.hayırlısı herşeyin...inşallah bebegim sağ salim doğar herşey için teşekkürler...
Dualarım seninle Allah kolaylık versin canım inşallah sağ sağlim doğar bebişinn
Aminn canım allahrazaolsun insallah çok heyecanliyim insallah bundan sonra herşey bambaşka COk guzel olur..
Kişisel gelişim uzmanıyım.
o nasıl oluyor? kriterleri neler?
işletme bitirip birkaç sertifika programıyla kendinize bu ünvanı mı layık gördünüz, merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?