esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

Benimde savunmam bu lazım olmasa koymam :)) dualarım senınle canım.rabbım sağlıkla sıhhatle kurtarsın senıde bebısıde ... ben 27 haftalıgım. Az sabır doğumu bı yap bakalım neler değişcek görelımmmm.suan bunları dusunme esını bıraz rafa kaldır soğuk nevale :)

Canım öyle şey olur mu yaa.sorun cinsellik değil.sevgiiii.Ben eşimin uyurken bana sarılmasını,yada elini koluma atmasını hiçbişeye değişmem.bu olayı çözmeye çalış yoksa uzaklaşırsınız.benim eşimde uyuyakalana kadar tv izleyip anca hadi kalk dediğimde gidip yatak odasına yatardık .yatak odasına tv aldık artık öle bi problem yok.ama senin eşinin sorunu tv değil bahanesi bu bence.yoksa bi tv alırsın sorun biter yani

Adam soğuk dıye baba dıyememıs cocuguyla ayrılsın mı ...bıraz sabretmek mucadele etmek lazım zamanla ya duzelır yada kopar zaten..

Konularının tamamını bir okuyun. Böyle bir ortama doğsa sanki her şey düzelecek...Karısı doğum yapacak adam eşya taşımanın derdinde... Hamile haliyle boşanan bir çok insan var bu forumda,bu biraz da güçlü durabilmekle alakalı hayata karşı,düzeleceğini beklesin bakalım ama bu adam düzelmez.

Saol canım allahrazaolsun sen psikologmuydun ??

Yapı olarak soğuk evlenmeden böyle deildi enazindan bukadar değildi beni sevmiyor olsa anlarım seviyor ( bugün beni uyuyor sandi öğlen uzanmıştm yorgundum optu yanagimdan öyle mutlu oldumki okdr uzun zmaan olmuski beni uyurken öpmeyeli ...

Aminnn ..yarın doguma giriyorum bebegim sağlıkla dogsunda geri kalan şeyleri insallah sonrasında çözeceğim...konularımin tamamini biliyorsanz Nekdr emek verdiğimi nasıl evlendgmizi benim hatamida biliosunuzdur ...

Herkes hata yapabilir ama böyle bir muameleyi hak ettiğinize ben inanmıyorum. İnşallah çok mutlu olursunuz.

Hayırlı doğumlar.

Kişisel gelişim uzmanıyım.

Yarın doğumumu yapayim hayırlısıyla da sonra senden başka bir konuda yardım isteyeceğim psikolojiyle alakalı simdi yatiyorum sabahtan suni sanci ile normal doğum olmadi Sezaryeni deneyecek doktorum.hayırlısı herşeyin...inşallah bebegim sağ salim doğar herşey için teşekkürler...

Dualarım seninle Allah kolaylık versin canım inşallah sağ sağlim doğar bebişinn

Ay cok heyecanlıyım acaba hangı sancının kacıncı safhasındasın ınsallah sağ salım kucagına alırsın bebısını sende sağlıkla atlatıraın cnm :)))haber beklıyorum.

o nasıl oluyor? kriterleri neler?
işletme bitirip birkaç sertifika programıyla kendinize bu ünvanı mı layık gördünüz, merak ettim.

Hayır psikoloji okudum yuksek lısansımı londrada yaptım bu unvana hıc olmadıgı kadar pıyasadakı sahtelerden daha cok layıgım....Nasıl oldugunu merak edıyorsanız laf sokmaya çalışmak gibi bir gereksiz gırısımde bulunmayıp,gercekten merak edıp sormanız gerekıyordu :) Üzgünüm ben size yardımcı olamayacağım,İşletme okuyup sertifikasyonla ünvan alanları bulup sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…