esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

Bence eşinden şüphelenmelisin nedemek ayrı yatmak. Ayrıca tavırları davranışları bahaneleri çok komik eşinin.Tvde en son izlenen kanallar silinebiliyor canım silmediğini nasıl anlıyorsunki eşin deli değil heralde otarz şeyler izliyorsa siliyordur.Bence eşini takip et.Yat akşamda uyuyormuş gibi yap gizlice bak naptığına ne izlediğine aniden gece kalk mesela yanına git beklemediği bi anda

Bizdede durum tersi :)

Eşim tv karşısında uyumayı sever. ben ise saat sesinde bile yatamam. Tv ile yatamadığım için kendide bu huyundan vazgeçti birlikte uyumak için ama bu seferde gece horlaması yüzünden yok uykuya dalamıyorum. bu seferde bu yüzden benim uyumamı bekleyip uykuya dalmadı ama yok yani beynim uykuya geçmiyor. kıpırdayamıyorum bile, rahatsız edicem diye. televizyonlu odada yatıyorsa ben yatak odasında, yatak odasında yatıyorsa tv li odada yatıyorum. Eşimi yatırdıkdan sonra sessizce öbür odaya geçerim. Hiç hoş bir durum değil biliyorum. eşim ilk başlarda cok kafasına taktı ama şuan oda alıştı. Pek birşey demiyor ama bunun sevgi ile vs. yakından uzaktan alakası yok.Ben eşimi gerçekten çok seviyorum ve birlikte uyumayı çok istiyorum ama nedenini tam olarak bilmesem de yanındayken uyumak için kıvransamda, uykusuzluktan ölsemde, başka bir odaya geçtiğim an hemen uykuya dalabiliyorum.

Canim tvsiz odada uyuyamama konusunu bahane yaptigini sen de farketmissin zaten,sorun bunu neden yaptigi.

Seni sevmedigine kadar getirenler olmus mevzuyu ama ben o kadar buyuk bir sorun olarak gormedim, neticede erkekler duz varliklar senin benim gibi detayci degiller ki adam rshat rahat done done, gaz cikararak horlayarak yatmaya alismis demek ki:) ve yaninda bi kadinla uyumaya alisamamis henuz.

Bu bir sorun mu? Elbette. Ama seni sevmediginin gostergesi degil bence. Adam duz adam, oyle mic mic duygusallik erkek adami bozar kafasinda. Ama boyle olmaz, zor gunlerinde biraz fedakarlik yapicak. Sen 9 ay boyunca saga sola donemeden adam gibi uyku yuzu gormuyorsun eminim, o da bir zahmet seninle kiyisindan kosesinden bu sikintilari yasayacak.

Korkuyorum yalniz uyuyamiyorum filan diyerek bir sekilde birlikte yatmaya zorla esini bi yerden sonra alisacaktir eminim.

Öyle görmüş öyle yetişmiş kültür meselesi. Sabırlı ol
Zamanla düzelir. Sen alıştır onu bağzı şeylere mesela doğum gününde hediye al pasta yap ama kimse olmasın kimseyede deme. Zaman zaman kücük hediyeler al alışsın. Çok sıkıldığını hava almak istediğini söyle 10 15 dakka yürüyün ve böyle ufak ufak alıştır. Zamanla gerisi gelir.

Eşimle aynı burçtanız. Yıllardır ayrı yatıyoruz, çünkü ben yatağın tamamını kullanmak istiyorum! Sanırım bu bazıları için normal.

Sen kocan sana böyle yaptığında sende o şekilde davranırsan evliliğiniz uzun sürmez bu çözüme giden bir yolda değildir .. Üzerine düştükçe deştikçe insanı paniğe sokar olmayacak şeyi yaptırırsın yapmayacağı varsa bile. ne demek karıştır gizlice izle bilmem ne insan ne yaparsa kendine yapar herkes ister gizli ister açık hanımı bu durumdan sorumlu değil.. Bence bazen insanları kendilerini anlamaya hatalarını görmeye teşvik etmek gerek sherlock holmes olmaya gerek yok .KAdın bulsa İzlese ne faydası var anca öfkeyle hırsla daha çok bağırıp çağırcak???

Dediğin gbi aslında aglayabilir gözleri dolar ama belli etmek istemez.ibadetlerini çok yerine getirmesede inanclidir.oruç tutar namaza sadece bayramlarda gider aras sıra alkol alır dua Bikac tane bilir ...ama haramdan falan korkar borçlu olmayı sevmez kul hakkı olsun istemez.iddia dan para kazanınca haram gormuo ama onlar çok parami yedi kaybediorm dye :)

Esinizle sorunuz yok o zaman surekli bir mudada etme cabasindasiniz once sikayet ettinjz sonra korudunuz. O zamsn sorun yok gul gibi gecinirsiniz insallah
Hayır önce derdimi anlattım sonra iyi huylarıda var dedim yaptıklarını elbet savunmuyorum doğru gelse buraya yazmazdim ama nasıl diyim artilarida var eksileride ışte...tek tarafli dinlediğiniz için eksiler olmasın diye haksızlık istemediğim objektif yorum istedgm için doğru iyi huylarinida yazıyorum...tamam.kötü huyları var elbette ama bi canavarda deil.

Kocana eşlerin ılışkılerının dını yorumlarıyla ılgılı bırseyler anlat,mesela ayrı yatmanında guzel ıyı bısey tasvıp edılır bırsey olmadıgını felan ama bunu oturup anlatır gıbı değil laf arasında konusuken sende ılk defa duymus sende sasırmıssın gıbı

Sanki eşimi tanıyor gibi birebir anlatıyorsunuz ...tam bir anadolu erkeği bazı şeyleri calstgi ortamlarda görmüş hiç görmemiş deil ama düşünce yapısı çok geri ve önyargılı..sürekli şunu getir bunu getir der mutfaktan bseyler ister e varana kadar okadar dogru anlatiyorsunuzki herşey doğru.bende normalde çalışan biriyim suan çalışmıyorum doğum sebebiyle ama onun karısı olacak kişi efendi sessiz ağırbaşlı ev işi temizlik dışında pek fikri olmayacak anne babasına saygıda kusur etmeyecek biri olmalı.iyi yemek yapamamam dışında onun gözünde mükemmel bir evliligimiz var başlarda ufak tefek şeyler oldu ama suan süper diyor ufak tefek dediği benim bosanmayi düşünüp onun sinirle boğazımi skmalari.okdr rahatki kafasına bsey takmak istemez bi konuda yorum yapmak istemez biri hakkında konuşmaz dedikodu deil illa bişey anlatacm arkadaşmla ilgili bugün onla şöyle yaptık vs basit bsey bile olsa bosver Bizene der...kendi ailesinin gelişmeleri ile bile pek ilgilenmez :)

Belkide onun durumuda senin gbi masumca biseydir çünkü ınan tek bseyini yakalayamadm dün benden once uyumstu tv li odada ben gece heyecandan uyuyamdm doguma az kaldı biara kalkti baktım gizlice portakal yedi wc ye grdi geri yattı tv dede normal kanalı acikti beni uyuyor sanıodu akasya duragini açmış.oyle sex ve ..... bağımlısida deil sen annenlerdyken izledim falan dedi ama Hergece izlediğini sanmiorm..buarada yemin edio walla Uyuyamiorm tek yatmayinca başka sebebi yok diye.

Duz adam sami Varya karikatür bende ona diyorum aynı sen diye gülüyor çocuklar duymasindaki halukun üst modeli :)) seviyor ben bunu hissediormama yalnz uyumak istior.

Ben ona iki kere doğumgunu yaptım ilkinde ailesini cagrdim ikincisinde yakın bi aile dostumuz çifti ama yapma bana ben hayatımda hiç doğumgünü kutlamadm beni mutlu etmez bole şeyler saol ama gerek yok dio.okdr usengecki bırak dolaşmayı bazen dio wc ye Gtmek istemiom tualeti gelmiş aksmalari dolastir beni azcik diorm ama yok ikna olmuo

Konuşmayı sevmiyor lafımi kesmeye bayılır bosver canım ya der kesin bişey anlatmya çalışsam ama bunuda denerim ama ailede öyle sohbet yok kardeşler kitlenip maç oynar bi annesi konuşur onuda babası susturur.

Sende maç ve iddia bak ,pes oyna bı doğum yapta bakalım bır yol cızerız ..suan. o kacıs bulmuş kose kapmaca oynuyorsunuz işte ...sınır bozar sen duygusal romantıksın oda odun :)) bende aslında bıraz boyleyım bazen ınsanlarla konusmaya wc ye gıtmeye esımı.öpmeye bıle.userınırım hıc duygusal degılımdır sevmem doğum gunu yılbası anneler gunu sevgılıler gunu .sadece duz bakarım ..herseyde bır duygu aramam duz bakarım genel yasantımda bende boyleyım yanı kı bende okumus yazmıs karıyerlı bırıyım :)) yanı bu huy meselesı canım ..

Size gitmeyeceksen ben gidip yatayım diyorsa, sorun tv olup olmaması değil, sizinle uyumak istemiyor nedense.
Hadi evliliğin ilk zamanları olsa alışamadı diyeceğim ama 2 yılda sadece 30-40 gece beraber uyumak çok garip...

Ben çok dağınık yatan bir insanım, eşimle ilk birkaç gecemizde uyuyamamıştım sabaha kadar. Alıştım zamanla...
Mesela ikimiz de sarınarak yatmayı sevdiğimiz için yorganlarımız ayrıdır üşümeyelim diye, ben buna bile üzülüyorum yabancı gibi iki yorganla yatıyoruz diye. Sizinki çok daha vahim...

Eşinizle konuşup ikna etmeye çalışın...

Benim esimde tv karşısında uyumayı sever,ben ilk başlarda sevmezdim..eşimin bi dönem uyku sorunu oluyordu yani uyuyamiyordu,ozamnlar salona gider tv karşısına geçer uyurdu..benimde uykum kaçtığı zamanlar tv karşısına geç uyursun derdi hakketende mışıl mışıl uyuyordum..şimdi yatakodamizda tv mız var.açarız tv yi ne varsa maç,dizi,film...uyuyup gidiyoruz beraber...sonraları eşim pes oynarken bana da ogretsene bende oyniim dedim beraber pes oynuyoruz:) bazen maçlarda iddia oynardı nasıl oynanıyor soylesene diyorum bende anlamadan iddia oynuyorum:) sırf biseyler paylaşmak için...garibim oda benim dizilerime katlanıyor...Bence evlilikte biseyler paylasilmali...bencil olunmamali..küs olundugunda bile yataklar ayrılmamali..

Ben de asiri romantik değilim ama hiç deilse enaZindan Hamile diye daha az terslese beni ben kendi kurdugum sahte dünyada en çok kendimi mutsuzluga surukledim başka kimseyi değil.beni seviyormusun dedim evet dedi peki neden kötü davranıyorsun dedim oda iş stresi dedi bide canım eski heyecan yok her evli böyle dedi ama bana bazen okadar kötü davraniyorki anlatamm az önce aglatti tersleyip yemekle alakali bsey yzyunden eski ahci eşim bsey sordum bağırdı cagirdi aglayinca off zirlama diyor ben COk yoruldm boşanmak oy deil ailem var dye ilk farkettgmde yapamadım şimdi çocuk var dye yapamicam sonra aliskanlikda cabasi ama eminim arkama dönüp baktgmda yaşanmamış koca bir omurden başkası olmayacak kendimle ilgili.

Su hayatta en zor basardigim şey eşimle konuşmak ve onu biseye ikna etmek hep o haklıdır ve en korktuğum şey ise oğlumunda eşim gbi olmasi kaynnm bakicak ben çalışnca onun gbiolmasi cok canımı yakar ( okadar üzgünüm kırgınımki gecen yıllarıma kendimi zorla mutlu etmeye calisiyorum.teselli arıyorum bisekidle yada sebep ama içinden cikamiorm.hep içimdeki sucluluk duygusundan ezdirdim kendimi ama neolursa olsun allah bi kuluna bunları layık görmez bukadar zulmetmez kaderim dedigim kişi sadece kederim oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…