Öyle görmüş öyle yetişmiş kültür meselesi. Sabırlı olGeri kafalı çoğu konuda evet...geniş düşünmez onun için herşey nettir yani bi insan hata yaprsa kötüdur iyi olma ihtimali asla yoktur iyiysede iyidir gbi.yani şunu kabullenmez iyi insan ama bi hata yapmış gbi asla demez..bende ailesinden kaynaklndgniddüşünyorum yirmi kişilik bi ailede büyümüş amca dede baba üçaile...ama Kalabaligi seviyor daha guzel yemek yiorum kalabalıkta dior ama ailesinden başka ortama grmez sevmez gezmez
Bence eşinden şüphelenmelisin nedemek ayrı yatmak. Ayrıca tavırları davranışları bahaneleri çok komik eşinin.Tvde en son izlenen kanallar silinebiliyor canım silmediğini nasıl anlıyorsunki eşin deli değil heralde otarz şeyler izliyorsa siliyordur.Bence eşini takip et.Yat akşamda uyuyormuş gibi yap gizlice bak naptığına ne izlediğine aniden gece kalk mesela yanına git beklemediği bi anda
Tam bır sosyofobik biri var karsımızda :)Problemlerle basa cıkma yetısı zayıf kargasada çözüm yerıne susmayı tercıh eden yada kargasa olmaması ıcın herkesı ekarte eden bır adam.su sevgılıler gununu bende sevmıyorum sahsen esımede dedım sakın dedım bana hedıye alma bu bana gore bır salaklık 3 cıcege 100 tl verene gıt 1 kılo et al basbasa yıyelım.dedım..Oda mesela gercekten ogun gıtmıs bunu yaptı :))) tatlım esının soğukkanlılığı kendıne korkak demesınler den kaynaklı :) Bellıkı senın arkadas cevren cok bunları anlatıp konusabılcek sevıncını uzuntunu paylşabılecek bırısın esın gıbı ketum değilsin bu yuzden yaptıklarınıda gızlı farklı adlarda sana yapıyor. Ki aklın karıssın anlatama dıye :) ayrıca doğuma gercekten bende bırılerını ıstemıyorum gelıpte basımda kalabalık edıp strese sokmalarından hıc gelemem kendı aılemede dedım bebek doğsun sonra gelın hastahanede ısınız yok dedım..Belkı o an orda bebegını cok sevıp heyecandan aglacak kocan kımse gormesın dıye bır ceper yaratoyorda olabılır. Su ayrı uyum olayına ama cozum bulmak.lazım hersey halledılebılır ama bu konu uzamasjn ıstıyorum.dını konularda nasıl canım ????ınanclımı ,
Hayır önce derdimi anlattım sonra iyi huylarıda var dedim yaptıklarını elbet savunmuyorum doğru gelse buraya yazmazdim ama nasıl diyim artilarida var eksileride ışte...tek tarafli dinlediğiniz için eksiler olmasın diye haksızlık istemediğim objektif yorum istedgm için doğru iyi huylarinida yazıyorum...tamam.kötü huyları var elbette ama bi canavarda deil.Esinizle sorunuz yok o zaman surekli bir mudada etme cabasindasiniz once sikayet ettinjz sonra korudunuz. O zamsn sorun yok gul gibi gecinirsiniz insallah
Dediğin gbi aslında aglayabilir gözleri dolar ama belli etmek istemez.ibadetlerini çok yerine getirmesede inanclidir.oruç tutar namaza sadece bayramlarda gider aras sıra alkol alır dua Bikac tane bilir ...ama haramdan falan korkar borçlu olmayı sevmez kul hakkı olsun istemez.iddia dan para kazanınca haram gormuo ama onlar çok parami yedi kaybediorm dye :)
Artık sende sey dersın.öküz ama ıste benım.öküzüm...Bu adam asosyal,sosyofobık bırı kolay kolay arkadası olmaz,ılerı goruslu değildir.Sureklı önyargıları olabılır ve bu öm yargılarına öfkeyle kılıf uydurabılır yanı yaparda yapar....Klasik anadolu erkeği modeli küçümsemek için demiyorum genelde böyle oluyorlar,sıkışıp kalmışlık bastırılmışlık çevrenın dışa açılımı asla yoktur kendılerı dısındakı herkes kötü pis olabılır kanısı, ve azla yetınme çoğu aramama ....Eşin için evlilik budur belkide..Hanımını aç bırakmıyor,ortada dedıkodu yokkoca calısır eve para getırır hanım ses cıkartmaz susar erkek bırsey yapıyorsa dogrudur yapıyordur kadın anne baba yanında sevılmez sımarmasın sdıye her ostedıgı yapılmaz oyle vıcık vıcık sevılmez felan,kımse kotu demıyor,gorunuste hersey tıkırında bır evlılık,evde yemek pısıyor ee cocukta oluyor daha ne ıste evlılık budur...dıye dusunuyordur.. Duygu katmadan yasıyor ıste. Boşlukları fazla bu beyefendının,hayatında tatmın olamadıgı boynunun bukuldugu ama bunları asla soyleyemedıgı bır kısı ve zırhı ınanılmaz kuvvetlı.. onla konusmaya calıstıgımda sıkılır ,tı ye alır,senı susturmak.ıcın ortaya bısey atar aa sunu yapsana bunu getırsene gıbılerden cunku acıldıkca dıslanacagını,kımsenın onu sevmeyecegını,kötu ve ezık oldugunu dusunuyor.
Bizdede durum tersi :)
Eşim tv karşısında uyumayı sever. ben ise saat sesinde bile yatamam. Tv ile yatamadığım için kendide bu huyundan vazgeçti birlikte uyumak için ama bu seferde gece horlaması yüzünden yok uykuya dalamıyorum. bu seferde bu yüzden benim uyumamı bekleyip uykuya dalmadı ama yok yani beynim uykuya geçmiyor. kıpırdayamıyorum bile, rahatsız edicem diye. televizyonlu odada yatıyorsa ben yatak odasında, yatak odasında yatıyorsa tv li odada yatıyorum. Eşimi yatırdıkdan sonra sessizce öbür odaya geçerim. Hiç hoş bir durum değil biliyorum. eşim ilk başlarda cok kafasına taktı ama şuan oda alıştı. Pek birşey demiyor ama bunun sevgi ile vs. yakından uzaktan alakası yok.Ben eşimi gerçekten çok seviyorum ve birlikte uyumayı çok istiyorum ama nedenini tam olarak bilmesem de yanındayken uyumak için kıvransamda, uykusuzluktan ölsemde, başka bir odaya geçtiğim an hemen uykuya dalabiliyorum.
Canim tvsiz odada uyuyamama konusunu bahane yaptigini sen de farketmissin zaten,sorun bunu neden yaptigi.
Seni sevmedigine kadar getirenler olmus mevzuyu ama ben o kadar buyuk bir sorun olarak gormedim, neticede erkekler duz varliklar senin benim gibi detayci degiller ki adam rshat rahat done done, gaz cikararak horlayarak yatmaya alismis demek ki:) ve yaninda bi kadinla uyumaya alisamamis henuz.
Bu bir sorun mu? Elbette. Ama seni sevmediginin gostergesi degil bence. Adam duz adam, oyle mic mic duygusallik erkek adami bozar kafasinda. Ama boyle olmaz, zor gunlerinde biraz fedakarlik yapicak. Sen 9 ay boyunca saga sola donemeden adam gibi uyku yuzu gormuyorsun eminim, o da bir zahmet seninle kiyisindan kosesinden bu sikintilari yasayacak.
Korkuyorum yalniz uyuyamiyorum filan diyerek bir sekilde birlikte yatmaya zorla esini bi yerden sonra alisacaktir eminim.
Öyle görmüş öyle yetişmiş kültür meselesi. Sabırlı ol
Zamanla düzelir. Sen alıştır onu bağzı şeylere mesela doğum gününde hediye al pasta yap ama kimse olmasın kimseyede deme. Zaman zaman kücük hediyeler al alışsın. Çok sıkıldığını hava almak istediğini söyle 10 15 dakka yürüyün ve böyle ufak ufak alıştır. Zamanla gerisi gelir.
Eşimle aynı burçtanız. Yıllardır ayrı yatıyoruz, çünkü ben yatağın tamamını kullanmak istiyorum! Sanırım bu bazıları için normal.
Kocana eşlerin ılışkılerının dını yorumlarıyla ılgılı bırseyler anlat,mesela ayrı yatmanında guzel ıyı bısey tasvıp edılır bırsey olmadıgını felan ama bunu oturup anlatır gıbı değil laf arasında konusuken sende ılk defa duymus sende sasırmıssın gıbı
İstemio laptopdan acio bana istedgm kanalı bende içerde izleyim diyor maç izlio genelde.geceleride d smartta sinema kanallarından bişey ..benim Orda uyumami istemior oradaki yatağı cekyati açalım beraber uyuyalm diorm yok burası salon diyor kendi acmadan uyuyor orda...ben sksip yanına yatsam bian önce gtmemi bekliorgtmiceksen ben gidip yatayim dio.sorun ne acaba ?
Sende maç ve iddia bak ,pes oynabı doğum yapta bakalım bır yol cızerız ..suan. o kacıs bulmuş kose kapmaca oynuyorsunuz işte ...sınır bozar sen duygusal romantıksın oda odun :)) bende aslında bıraz boyleyım bazen ınsanlarla konusmaya wc ye gıtmeye esımı.öpmeye bıle.userınırım hıc duygusal degılımdır sevmem doğum gunu yılbası anneler gunu sevgılıler gunu .sadece duz bakarım ..herseyde bır duygu aramam duz bakarım genel yasantımda bende boyleyım yanı kı bende okumus yazmıs karıyerlı bırıyım :)) yanı bu huy meselesı canım ..
Size gitmeyeceksen ben gidip yatayım diyorsa, sorun tv olup olmaması değil, sizinle uyumak istemiyor nedense.
Hadi evliliğin ilk zamanları olsa alışamadı diyeceğim ama 2 yılda sadece 30-40 gece beraber uyumak çok garip...
Ben çok dağınık yatan bir insanım, eşimle ilk birkaç gecemizde uyuyamamıştım sabaha kadar. Alıştım zamanla...
Mesela ikimiz de sarınarak yatmayı sevdiğimiz için yorganlarımız ayrıdır üşümeyelim diye, ben buna bile üzülüyorum yabancı gibi iki yorganla yatıyoruz diye. Sizinki çok daha vahim...
Eşinizle konuşup ikna etmeye çalışın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?