Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Hem kendi niyetime hem de arkadaşın niyetine okudum. Allah kabul etsin

A Ada-Anne HeySero niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

A Ada-Anne ve HeySero niyetleri için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

A Ada-Anne , HeySero niyetleriniz için okudum Rabbim kabul eylesin MssPARE

Hanımlar acil bir durum oldu...Bu sebebten dolayı
Bugun de Iki kişi için okuma yapacağız Allah kabul etsin
arkadaşımız MMorsalkimm
Içın okuma yapacağız

Bugün Eşinin Tedavi gördüğü hastalıkla ilgili kontrolü varmış...pet taraması yapılıp nüks var mı yok mu bunun araştırması yapılacakmış ... Arkadaşımız liste sonlarında idi durumundan dolayı bugün arkadaşa okuma yapacağız inşallah herşey çok güzel gelişir ve sonuç çok güzel çıkarRabbim yanınız da olsun ❤❤

Ve sırası olan arkadaşımızın da niyetini okuyup bağışlayacağız

Allah kabul etsin

Birinci duası okunucak arkadaşımız

K KurkmantoluS kuzeni

Allahim sana layık kul peygamber efendimize layık ümmet ailemize hayırlı evlat olmamızı nasip et bizlere evlatlarımızın da öyle olmasını nasip et Allahim. Kıldığımız namazları aldığımız abdestleri ettiğimiz duaları kabul et. Evimizde helal dairede helal paralar kazanmayı nasip et. Evlerimizden huzuru bereketi sağlığı sıhhati eksik etme . Babamgile, abimgile kuzenlerime, arkadaşlarımıza hayırlı bereketli müşteriler nasip et evlerine huzur bereket sağlık sıhhat afiyet ver. Oğluma beril eceye esleme Asya liyaya gulceye aybukeye emreye hatice kubraya erene hayırlı kaderler yaz iyi insanlarla karşılaştır yarabbim . Amin...

Ikinci duası okunucak arkadaşımız

MMorsalkimm

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedîn ve ala ali seyyidina Muhammed

Lâ ilâhe illa ente subhaneke inne küntü minezzalimin.

Bu seferki tek duam eşimin bugün doktor kontrolü var ve pet taramasına uygun görürse girecek Rabbim tertemiz çıkartsın inşallah ,nüks olmasın, onu bana bağışlasın birlikte hayırlısıyla yaşlanalım

dua okuyan bütün dua arkadaşlarım Allah sizden razı olsun ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedîn ve ala ali seyyidina Muhammed

️Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı...
Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...

️Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"

Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru

️Üçüncü Dua 3 defa okunucak "
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı: "İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

mavibaloncuk

nehir1935

nursevdi

dunyadanuzak

MssPARE

papatyamm

oralardamevsimyazmi

H Hazellll

RedGirl

YagmurSendeanlarsn

K kamera

A Ada-Anne

HeySero

K KurkmantoluS kuzeni

dolar milyoneri

penyez83

PiXiEE

MssPARE 2.niyet

littlezelda

Sudansebeplerivar

D u t

sunpineapple

Freddy

C Cittaslow

zeyno genc

ilknurrr22

L lov3y

B begonviil

MMorsalkimm

ordinary

MoonfacedMom

MoonfacedMom arkadaşı

K kamera duan tamamlandı eksiğin kalmadı Rabbim duanı kabul etsin canım

A Ada-Anne ve HeySero arkadaşlarımız için okumayanlar

nehir1935

K KurkmantoluS kuzeni ve MMorsalkimm niyetlerinize okudum canım Allah kabul eylesin
MssPARE bugün hemen bildirimi yapayım ve göndereyim

K KurkmantoluS ve MMorsalkimm okudum
İnşallah eşinin sonuçları temiz çıkar mor
MssPARE

K KurkmantoluS kuzeni için MMorsalkimm için okuduk Rabbim niyetlerini kabul etsin inşallah MssPARE

MMorsalkimm canim niyetine okudum bagişladim Rabbim eşini sana ve ailesine bagişlasin sonuclari tertemiz ciksin amin
MssPARE

K KurkmantoluS kuzeni ile MMorsalkimm niyetlerine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah
MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…