• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer erkek iticiliği !!!

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
Kızlar sizce de böyle bir şey var mı?

Not: Bence Allah ın yarattığı her kul güzeldir. başta insan olması sebebiyle. bir tırnağımız kırılsa yerine koymaya kimin gücü yeter. ama böyle bir şey okudum. sizin de fikrinizi almak istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Zevk meselesi ama ben de esmer erkek sevmem beyaz ten bi başka :))

eşimde esmer,bence erkek esmer olur.esmerim biçim biçim ölürüm esmer için hobaaaaa :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Turk kizi basliginda yazilanlari okuyup gaza gelmis ablamiz muhtemelen.
Birbirini bu kadar beğenmeyen baska millet var mi yaw?

her rengin var itici olanları..
özellikle esmer erkek itici diye bişey yok..

Şimdiye kadar hep kumral ve sarışın sevgilim olmuştu ama nişanlım esmer ve gerçekten esmer bir başka :ssz: Esmer + beyaz-siyah v yaka = :10:

eşim melezler kadar esmer ve bana göre dünyanın en çekici erkeği. zevk meselesi tabi çocuklar da pek sevmez eşimi

Allah insanı en güzel şekilde yaratmış, bize laf düşmez

Valla esmer olsun yeter diyorum...banada sarisinlar itici geliyor ve bugune dek hep karsima sarisinlar cikti.hala bekarim...olmayisinin nedeni bu sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esmer olsun yeter diyorum..banada sarisinlar itici gelir..geneldede karsima cikanlar sarisin olur hep sanirim bu yuzden hala bekarim...;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende esmer erkek sevmiyorum walla ne yalan diyim.gözüme hoş gelen paul walker(rahmetli):))

Back
X