• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

adale86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
501
0
0
İstanbul
kızlar size bir sorum olucak .geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum arkadaşım bayan bu arada .esmer kadınlar erkekleri daha çok cezbediyor daha çok beğenilir vs gibi birşey söyledi .bende dedim renle ne alakası var diye .var hemde çok dedi baksana herkes solaryuma giriyor falan dedi .bende dedim bende beyaz kalmaya çalşıyorum sürekli koruycu sürüyorum falan boş işlerle uğraşıyorsun dedi.
peki gerçektende esmerler daha mı çekici oluyor ?sizce sizin fikirleriniz neler ?

kızlar size bir sorum olucak .geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum arkadaşım bayan bu arada .esmer kadınlar erkekleri daha çok cezbediyor daha çok beğenilir vs gibi birşey söyledi .bende dedim renle ne alakası var diye .var hemde çok dedi baksana herkes solaryuma giriyor falan dedi .bende dedim bende beyaz kalmaya çalşıyorum sürekli koruycu sürüyorum falan boş işlerle uğraşıyorsun dedi.
peki gerçektende esmerler daha mı çekici oluyor ?sizce sizin fikirleriniz neler ?

kendisi esmermi? :27:

valla ben esmer kızları da erkekleri de daha çekici bulurum ama zevk meselesi öyle genelleme olmaz beyaz ve sarı seven de çok var rus kızlarına olan düşkünlüğünü biliriz türk erkeklerinin dimi:)
benim sevdiceğim de kumral,aklımın ucundan geçmezdi,kara kaşlı kara gözlü severim derken açık tenli renkli gözlü bi erkeğe aşık oldum:)

valla ben esmer kızları da erkekleri de daha çekici bulurum ama zevk meselesi öyle genelleme olmaz beyaz ve sarı seven de çok var rus kızlarına olan düşkünlüğünü biliriz türk erkeklerinin dimi:)
benim sevdiceğim de kumral,aklımın ucundan geçmezdi,kara kaşlı kara gözlü severim derken açık tenli renkli gözlü bi erkeğe aşık oldum:)

olabiliyor bu durumlar .ama ben ilk bakıştaki izlenimi sordum .

artık solaryuma girenlerin modası çoktan geçti.... hem sağlığa zararlı

ayrıca ben beyazım ve ben beyazsam demek ki beyazlar daha çekici :27:

Ben siyah saçlı ve beyaz tenli kızları beğenirim. Ten rengi koyu olduğu zaman sevmiyorum. Bu arada kendimde sarışınım :)

evet esmer ama doğuştan öyle solayum falan yok yani.ama bunu pek çok kişiden duuyorum son zamanlarda .oda deyince tuz biber oldu .

kendisi öyle olduğu için öyle diyor emin ol
gerçi esmerlerdende çok güzel insanlar var, sarışınlardanda, önemli olan yüz hatları ve vücut yapısı.

ama ben şahsen zencilerden hoşlanmıyorum, hintlilerdende

kendisi öyle olduğu için öyle diyor emin ol
gerçi esmerlerdende çok güzel insanlar var, sarışınlardanda, önemli olan yüz hatları ve vücut yapısı.

ama ben şahsen zencilerden hoşlanmıyorum, hintlilerdende

bende çok esmer bayanları beğenmem .buğday yada beyaz ten daha hoş oluyor .

madem ki erkekler esmer kadınları daha hoş buluyolar. o zaman neden rus kadınlara bu kadar ilgi gösteriyolar. hatta buna ilgi göstermek de denmez. ilgiden fazla bişey bizim türk erkeklerinin ruslara karşı hissettikleri.
benim fikrim de beyazlar daha çekici (bnde beyazımm tabikii ) :9::9::9:
birde arkadaşının teni nasıll çok merak ettim bnde. kesin esmerdir oyüzden böyle demiştirr:52::52::52:

evet esmer ama doğuştan öyle solayum falan yok yani.ama bunu pek çok kişiden duuyorum son zamanlarda .oda deyince tuz biber oldu .
canım konunu okurken çok güldüm benimde en yakın arkadaşım var oda koyu esmer teninde bir bayan , bende beyaz tenliyim oda bana aynı şeyleri söylüyor beyaz tenliler çok kötü oluyor falan diyor bir ara bende kendi kendime acaba doğrumu falan diye düşünmüştüm yanayım dedim ama vazgeçtim ben bembeyaz daha güzelim, kimse için yanıpta acı çekemem güler geçerim

Ben siyah saçlı ve beyaz tenli kızları beğenirim. Ten rengi koyu olduğu zaman sevmiyorum. Bu arada kendimde sarışınım :)

benim eşim öyle, kendisi bembeyaz saçları simsiyah gözleride yeşil.
bende çok beyazım ve saçlarım sarı

Beyaz olmak her zaman avantajlıdır bence.Beyaz tenliler koyulaşabilir sonra tekrar eski tenine dönebilir ama esmerlerin öyle bir şansı yok.Arkadaşında biraz kıskançlık sezdim ben.Erkekleri esmer cezbedermi bilmiyorum ama çoğu erkekte sarışın kadın merakı vardır onu biliyoruz.

anneannem beyaz tenli bi kadın görse "maaşallahhh peynir gibi avrat " der =) çekililiğin tenle alakası yok ya tamamen kadının asaletiyle alakası var..

Back
X