• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

ahahaha peynir gibi avrat :D burcu bayıldım :D

Kimse kendinden memnun değil ki, kimi solaryum solaryum gezer, kimi saclarını taksi sarısı yapınca kendini sarışın ilan eder :D Gönül kimi sevdiyse güzel de odur.

Umarım konun sayfalar ilerlemeye başlayınca tartışmaya dönüşmez
Herkese göre değişir
Erkekleri bilemeyeceğim ama bana kalırsa kadının beyazı makbul,hatta bembeyazı :34:

ben çok beyazım ve halimden çok memnunum, kara olmak istemezdim, solaryumada hayatta gitmem

bu arada dudakları mor olan esmerleri hoş bulmuyorum

Son düzenleme:
ben sarı saç ve beyaz tenli olmayı seviyorum. kararmayı sevmem. çocukkende sevmezdim. şimdide sevmem. eşimde beyaz tenli. ben beyaz teni seviyorum. kişisel birşey. hatta en çokta kızım olsun, sapsarı saçları, renkli gözü olsun çok istiyorum. herkezin zevki işte.

Erkek arkadaşlarım hep beyaz teni çekici bulduklarını söylerlerdi :37:

Son düzenleme:
ama esmerler daha çekicimiş neden herkes solaryuma giriyor o zaman dedi bend ehönk diye kaldım .

Solaryuma,daha çekici görüneyim diye gidilmiyor :)

Bir ara modaydı,artık değil zaten.

Şu dönem (yaza geçiş) kısa kollu veya çorapsız çıkınca rahatsızlık hissetmemek için arada gidenler oluyor.

ya bencede beyaz tenli kızlar çok güzel ve çok dikkat çekici etrafda o kadar çok esmer kız var ki beyaz tenliler ve özellikle de koyu renk saçlıysa çok dikkat çekici oluyorlar vampir gibi :)) eğer ben o kadar beyaz olsaydım asla günese çıkmaz o süt gibi tenime yanmasın diye özellikle dikkat ederdim.

ya bencede beyaz tenli kızlar çok güzel ve çok dikkat çekici etrafda o kadar çok esmer kız var ki beyaz tenliler ve özellikle de koyu renk saçlıysa çok dikkat çekici oluyorlar vampir gibi :)) eğer ben o kadar beyaz olsaydım asla günese çıkmaz o süt gibi tenime yanmasın diye özellikle dikkat ederdim.

bence olmuyor çok beyaz tene koyu renk saç
bi defa yaptırmıştım herkes lösemili zannediyordu beni

esmer erkekler bana göre daha çekici ama biz bayanlar için de tam tersini düşünüyorum ben. ama bu durumlar şimdi burada herkes yazmıştır ben şöyle beğenirim sen şöyle diye görüldüğü üzere herkes için farklıdır yani buradan tutupta birisinin kararına göre bence erkekler esmerleden hoşlanır kanısına varmamız da mümkün değil ki bence. arkadaşınla samimiyetin nedir bilemem de seni çekemiyor belki de :1: :34:

bende buğday tenliyim

yeri gelmişken yazayım. solaryuma girip gündüz fenerine dönmüyorlar mı.... en gıccık aldığım tip

hiç güzel olmuyorsunuz inanın

Sevdicegim esmer, yani sacı falan kumral ama teni esmer..
Erkek kardesim de bronz tenli sacı kası acık kumraldır, böyleleri daha cok begeniyorum..
Teni bronz olsun, beyaz tenli erkekler pek ilgimi cekmezdi.. :)
Kadınlara gelirsek bilemiyorum ya ben cok esmerleri begenmem pek, :ssz:

Son düzenleme:
Hemcinslerimi anlamakta zorlanıyorum valla. Bi yandan solaryuma gitmeye çalışanlar bi yandan özel bölgeleri, koltuk altı vs için renk açıcı kremler aramalar :ssz:

Back
X