Adele kompleksi ve sorunlu biri gibi görünüyorsun yazdıklarından...
Zira çok çelişiyorsun kendinle yazdıklarınla....
Bi cümle kurarken bi kere değil on kere düşün on kere oku yazdığını...
ahahah esmersin galiba .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzel sarışınlar playboyda bile sarışınlar ön planda istisnalar kaideyi bozmaz tabiiki! ha ha haa
ahahah esmersin galiba .
Her karşı düşüncede olan esmer mi oluyor?
Arkadaşım bak tamam beyaz teni beğenebilirsin ama bu senin gibi olmayanı yerme ve karşı tarafı bir ten rengiyle(esmer olmakla) suçlama hakkını vermiyor sana. Çocukça bir davranış bu, senin yaşındaki bir kadına yakışmıyor. Burası her ne kadar sanal ortam da olsa karşımızdaki bir insan, kırılabilir, üzülebilir.
Beyaz,esmer, kumral, siyah olmaktan ziyade insan olmak önemli olan.![]()
ahahah esmersin galiba .
Yok anam ben zenci gibiyim
Hani senin şu eski sevgilinin yeni sevgilisini kıskandığın cinsten
Kızla bozdunya kafayı sürekli ona laf atıyorsun burdan kıskançlığından ne diceğini şaşırıyorsun ya :))))
Şaka bi yana esmer mi yoksa buğday tenlimiyim bilmiyorum kimi der esmer kimi der buğday.
Ama ben böyleyim diye kalkıpta aaa beyazlar kızıllar çok çirkin ben hiç beğenmem demem.
Karşıdaki insanı aşağılamam.
Zira sen beyazsın diye beyazlar beğenilir diyorsun ama diğer ten rengine sahip saç rengine sahip insanları aşağılarken senin bu tavırlarını gören bi erkek istersen dünyadaki en güzel kadın ol karakterin beş para etmedikten sonra ten rengin beyaz diye sen beğenilceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.
Öncedende yazdığım gibi benim insanların ten renkleriyle bi sorunum yok. Ama senin var. Hatta senin piskolojik bi sorunun var.
Zira bana göre esmerde beyazda kızılda sarıda çok güzel kadınlar var aynı şekilde erkeklerde. Önemli olan vücuttaki her şeyin uyumu... Kaş göz saç rengi göz rengi vs....
Yazmıştım yine yazıyorum. Milyarlarca insan milyarlarca FARKLI ZEVK!
Diretme. fikrini "bence" diye yaz geç. Milleti aşağılamak sana veya kimseye düşmez...
Zira sen insanların gözünde düşüyorsun.
yerme mi ?kimseyi yediğim yok takılıyorum sadece .bu kadar alıngan olmaya gerek var mı sence?burda esmerim ama beyaz olmayı çok isterdim yada beyazım ama esmer olmayı isterdim diyen bayanlar oldu bunda ne var .özgüvenli olan esmer-sarışın kendini zaten belli ediyor .sen merak etme .kimseyi üzme niyetinde değilim .kal sağlıcakla .
sende bu kadar cddiye alıp sorun etmesen mesela dimi senin için hayat daha kolay olur benden sana tavsiye .komlekliyim kararmak istiyorum derhal ahahaha .
Ben alıngan değilim, zira bembeyazım, senin mantığına göre ben de esmer olmalıyım ya o yüzden söyledim.
Takılıyorsun ama biraz daha dikkatli kur cümlelerini, önceki sayfalara göz gezdirdim, hoş olmayan yazışmalar olmuş. Alınmaları gayet normal değil mi...
Peki esmer, sarışın, kumral değil de insan olan nasıl belli ediyor kendini? Bu siteyi misafir olarak dışarıdan ziyaret eden yüzbinlerce, bu konuyu okuyan binlerce kişi var, ona göre...
Ben senin gibileri ciddiye almam ki ...
Çünkü laflara bakarım önce nasıl birinin ağzından çıkıyor diye...
Gördüğüm kadarıyla senin ağzından çıkan laflar senin karakterini az çok yansıtıyor...
Bu yüzden senin en ağır lafın bile bana koymaz:)
Ama bu demek değildir ki herkes benim gibi.
Alınan olabilir...
Bi arkadaşın dediği gibi burayı çok fazla kişi okuyor... Küçükler bile ergenlik çağında olanlar bile...
Sen ancak bu laflarınla onlara zarar verebilirsin... En kırılgan en hassas dönemlerinde olan insanlara...
Yaşın kaç bilmiyorum ama yaşından büyük sorunların olduğuna eminim.
Ben seni ciddiye almıyorum. Alanların olabileceğini hatırlatarak haddini bilmeni tavsiye ediyorum.
Ama boş çünkü karakter ortada had nedir biliyormusun önce onu sormak isterim :)
ciddiye almıyorsun ama sürekli birşeyler yazıyorsun .abartıyorsun .karekterimle ilgili bak söylediğin sözler hep .ben bilerek cevap vermiyorum .allaha emanet ol .hadi bakalım .
hatun öyle deme kzııyolar valla .
Bu konuyu kapatalım mı? Hani el atarsam çok kişi grileşecek...
Bu konuyu kapatalım mı? Hani el atarsam çok kişi grileşecek...
Kime ne cnm herkezin düşüncesi kendine çok güzel esmer olsada bir sarışın geliyor esmerin yanında patlıyor bu bir gerçek sarı kadın daha dikkat çekici olduğundan sebep oluyor bu işler yoksa tabiyki her rengin ayrı bir güzelliği var onun bilincindeyim ama sarılar heleki güzelse patlıyor aura gibi ışık saçıyor kim nederse desin bu böyledir.
evet kapatılmasını istiyorum lütfen .
Konuyu senmi açtın ki kapatıyorsun cnm işine gelmeyen konuşmasın kusura bakmada sarılar esmerlere nazaran daha ışık saçıyorlar çünkü saçının renginden sebep.
evet kapatılmasını istiyorum lütfen .