• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

esmer erkekler bana göre daha çekici ama biz bayanlar için de tam tersini düşünüyorum ben. ama bu durumlar şimdi burada herkes yazmıştır ben şöyle beğenirim sen şöyle diye görüldüğü üzere herkes için farklıdır yani buradan tutupta birisinin kararına göre bence erkekler esmerleden hoşlanır kanısına varmamız da mümkün değil ki bence. arkadaşınla samimiyetin nedir bilemem de seni çekemiyor belki de :1: :34:

bilmemki sadeceondan değil çok kişden duydum .hatta bir keresinde hoşlandığım biri vardı gitti kapkara bir kızla çıktı iyimi:)

ben esmer bir bayanım.

eşimin eski kız arkadaşlarının fotolarını gördüm sarışın afet kızlar

onlar aklıma geldikçe kıskanırdım,ben niye sarışın değilim diye.

geçen gün saçlarımı mavi-siyah yaptırcam dedim, eşim karşı çıktı.

neden? dedim, siyah saç çok çekici duruyor dedi, hele sende çok hoş oluyor dedi.

bende dedim,eski sevgililerin hep sarışınmış ne alaka dedim?

olabilir ama esmerler daha çekici,onların hiçbirisi beni nikah masasına oturtamadı bak senle evlendim dedi:))

not: sarışınlara bi lafım yok ben onları çok beğeniyorum kimse yanlış anlamasın.

:) Tatlım öncelikle şunu söylemeliyim esmer bayanların daha çekici olmasındaki asıl neden ciltlerinin daha pürüzsüz görünüyor olması.İnsanlar cilt tonlarını sırf renk tonları aynı görünsün diye esmerleştriyolar.Mesela ben cildimin yazın bronzlasınca daha ilgi çekici oldugunu görüyorum ve o şekilde tepkilerde alıyorum.Normalde bugday tenlıyım ve renk tonu bozukluklarını sık sık yasıyorum.

:) Tatlım öncelikle şunu söylemeliyim esmer bayanların daha çekici olmasındaki asıl neden ciltlerinin daha pürüzsüz görünüyor olması.İnsanlar cilt tonlarını sırf renk tonları aynı görünsün diye esmerleştriyolar.Mesela ben cildimin yazın bronzlasınca daha ilgi çekici oldugunu görüyorum ve o şekilde tepkilerde alıyorum.Normalde bugday tenlıyım ve renk tonu bozukluklarını sık sık yasıyorum.

ciltteki kusurlar pek görünmüyor yanınca galiba .

olabilir ama esmerler daha çekici,onların hiçbirisi beni nikah masasına oturtamadı bak senle evlendim dedi:))

eminim sırf onlar sarışın diye onları nikah masasına oturtmadı :27:

emin ol başka eksikleri vardı onların

Son düzenleme:
ben esmer bir bayanım.

eşimin eski kız arkadaşlarının fotolarını gördüm sarışın afet kızlar

onlar aklıma geldikçe kıskanırdım,ben niye sarışın değilim diye.

geçen gün saçlarımı mavi-siyah yaptırcam dedim, eşim karşı çıktı.

neden? dedim, siyah saç çok çekici duruyor dedi, hele sende çok hoş oluyor dedi.

bende dedim,eski sevgililerin hep sarışınmış ne alaka dedim?

not: sarışınlara bi lafım yok ben onları çok beğeniyorum kimse yanlış anlamasın.

iyide evlenmek için ten rengi önemli değil ki.belki o kızlar evliliğe uygun değildi bide öyle düşünmek lazım .

Ben de buğday tenliyim.

Bence kadında ne çok sarı ne çok kara olacak.

Benim gibi yani.:27::27:

Erkek dediğn de esmer olacak.Kara saçlı kara gözlü.

ben esmerim çekicimiyim değilmiyim tartışılır ama beyaz tenli olmayı çok isterdim :(

sanada öle çok yakışıyordur.

ah birde gözlerim renkli olsaydı. eşim beni sarı saçlıyım diye sevmiş (öle çok sarı değil) değiştireyim diyorum istemiyor. evlenmeden öncede babam istemezdi. şimdi eşim istemiyor. galiba hiç boyayamıyacağım:1:

iyide evlenmek için ten rengi önemli değil ki.belki o kızlar evliliğe uygun değildi bide öyle düşünmek lazım .

orda bi espri var, eşimle aramda geçen konuşmayı yazdım ben.
en altınada not yazdım farkındaysanız,ben sarışınlara bayılırım.

bende diyordum neden evlenemedim, eksiğim ne? esmer değilmişim. yarın saçımı siyaha boyayıp havuza gideceğim

bir de şansımı böyle deneyeyim:ssz:

Back
X