• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

evet o da çok güzeldir,adriananın aksine asil duru bir güzelliği var gerçekten.

Konu nerden nereye gelmiş...
Yahu bırakın bu işleri:)
Genellemelerle, kendi ten renginizle güzelliği bağdaştırıp diretmeyin.(bu laf herkes için geçerli değil)
Herkesin bi güzelliği var.
Esmer sarışın kumral kızıl melez beyaz hatta zenci vs
Bunlar göreceli kavramlar...
Neyin ısrarı neyin diretmesi:)
Zevk meselesi bunlar:)
milyarlarca insan ve milyarlarca farklı zevk.
Söz konusu güzellikse ortak bi nokta yoktur.
Tartışmayın artık ya konu nerelere girmiş :D
Kadın kadının düşmanı valla bi kere daha şahit oldum buna:)

ben buğday tenliyim ama bembeyaz olmak isterdim..

ama çekiciliğe gelince esmer yada beyaz diye ayrım yapmak ne doğru...

her ikisinin de kendine göre çekiliği var bana göre...

erkeklere göre de değişiyor kimi beyazı sever kimi kumralı...

beyaz daha çekici ya da esmer daha çekici diye genelleme yapmak yanlış olur..

ama herkesin çekici bulduğu vardır tabiki o da ayrı bir konu..

Konu nerden nereye gelmiş...
Yahu bırakın bu işleri:)
Genellemelerle, kendi ten renginizle güzelliği bağdaştırıp diretmeyin.(bu laf herkes için geçerli değil)
Herkesin bi güzelliği var.
Esmer sarışın kumral kızıl melez beyaz hatta zenci vs
Bunlar göreceli kavramlar...
Neyin ısrarı neyin diretmesi:)
Zevk meselesi bunlar:)
milyarlarca insan ve milyarlarca farklı zevk.
Söz konusu güzellikse ortak bi nokta yoktur.
Tartışmayın artık ya konu nerelere girmiş :D
Kadın kadının düşmanı valla bi kere daha şahit oldum buna:)

teni koyu saçları simsiyah bir kadın bana güzel gelmiyor .bu benim fikrim .direttiğimiz yok ki .herkes kendi fikrini söylemeke özgür .
diretme veya dayatma yok .
sadece teni beyaz kadınlara esmer kadınların kıskançlığı üzerine açtım konuyu.türk erkeği beyaz ten sever dedim ondan çıktı tartışma .kimseyi sen neden böle seversin ?diye sorgulamıyoruz tabi.

bu kişiden kişiye değişir ben bu genellemeleri saçma buluyorum benim şu anda etrafımdaki çoğu erkek esmer kömür gibi kızlardan hoşlandığını söylüyor ama beyaz ten sevende oldukça fazla tabi ki ama farzedelim ki erkekler esmerlerden hoşlanıyor sırf bu yüzden solaryuma girmek ne kadar doğru olur?bana göre en büyük hata erkekler için bir şeyler yapmak benim simsiyah saçlarım buna rağmen açık tene sahibim ama bu özelliğimi seviyorum sırf erkeklerden esmer ten seviyor diye öyle mi olmalıyım?bence bu düşünce sistemi yanlış.

benim etrafımdada sarışın hastaları var hep nedense.kömür gibi kızlardan hoşlanan çok az .türkiye burası geneli esmer insanların .ondan diye düşünüyorum .

beyaz tenliyim
demekki eşim onca kızın arasından
beyaz olduğum için beni tercih etmiş
sevineyimmi üzüleyimmi
beyaz tenli olduğum doğruda
erkeklerin
dış görünüş kadar
konuşma oturma
hal hareket gibi faktörleride göz öünde tutup
kendine uygun eşi seçtiğini unutmayalım
kimse a bu esmer yada bu sarışın diye
evlenmiyor yada bi kızla çıkmıyor esmerlerden hoşlanırım der
gönlü sarışına kayar
sarışın favorim der kumralla çıkar
bi kıstası yok gönül bu

Esmere yakın ama cok esmer olmayan melez tenlı kadınları erkekler cekıcı buluyor evet ama beyaz tenlı koyu saclı kadınlarıda beğenıyorlar.Zevk meselesı aslında bu kımı cekıcı bulur kımı bulmaz.Bence cekıcılık tenle değil duruş ve bakışla alakalı..

bana sorarsanız, yüz olarak beyaz tenli olanlar güzel oluyo. türk erkeğinin güzellik tarifinde, beyaz yüz siyah kaşlar siyah gözler al yanaklar kiraz dudaklar vardır. tabi birde simsiyah saçlar. böyle kadınlar kadın erkek herkez tarafından güzel ilan edilir. ama vücutta iş değişiyo biraz. eski kafa erkekler beyaz vücut beğeniyo ama yeni nesil erkekler bronz seviyo.
profösör kesildim başınıza iyimi:60:

kimse kişisel algılamasın ama "bence" adriana lima'nın makyajsız hali bile onun makyajsız halini beğenmeyen binlerce kadından güzeldir. kız sanki gudubet de makyajla normale dönüyor gibi...

ben mesela beyonce'yi beğenirim ama rihanna'yı beğenmiyorum ona da tapan bir sürü insan var. ikisi de esmer.

ben de beyazım, esmerleşmeye de çalışmıyorum çünkü bana yakışmıyor. o daha çok yakışsaydı muhtemelen yatardım akşama kadar güneşin altında. herkes için de böyledir bu, bu yüzden saçımızı boyuyoruz, dudaklarımız kırmızı daha güzel görünüyor diye düşünüp ruj sürüyoruz vs. burda içten içe egomuzu tatmin ederken başka insanları aşağılamanın veya üzmenin anlamı yok.

esmerler kötü, isteseler de beyazlaşamaz gibi şeyleri görmek ne kadar kötü. bunun engelliler ne kadar kötü isteseler de yürüyemezler demekten bir farkı yok. beğenmiyor olabilirsiniz ama sizin beğenmeyip karaladığınız gibi ten rengine sahip insanlar da var ve ben burda keşke beyaz olsaydım diyen insanları görünce üzüldüm açıkçası. belki istemeden bir çok insana psikolojik baskı yapıyorusnuz. burayı binlerce kadın okuyor, küçük kızlar okuyor etkileniyorlar bir sürü şeyden. bu tip yargılar yüzünden millet bronzlaşmaya veya kimyasallarla beyazlaşmaya çalışıyor. bunu yapanların neredeyse hepsi de kadın. bunlara da biz kadınların ön ayak olması beni çok rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
benim etrafımdada sarışın hastaları var hep nedense.kömür gibi kızlardan hoşlanan çok az .türkiye burası geneli esmer insanların .ondan diye düşünüyorum .

Etrafında sarışın hastaları varsa bu konuyu neden açıp "ayy bilmem ki ama arkadaşım esmerler beğeniliyor diyor" gibi cümleler sarfettin?
Komiksin gerçekten. :19:
Şimdi de biri "kömür gibi kızları beğeniyor çevremdekiler" deyince yok sarışınlar beğeniliyor diye atlamışsın hemen. :60::60:
Kendi fikirlerin olsun biraz da. Çevreyi bırak sen. :D Tek başına düşün ve karar ver artık. Ne dersin?!! :27::27::27:

Son düzenleme:
Etrafında sarışın hastaları varsa bu konuyu neden açıp "ayy bilmem ki ama arkadaşım esmerler beğeniliyor diyor" gibi cümleler sarfettin?
Komiksin gerçekten. :19:
Şimdi de biri "kömür gibi kızları beğeniyor çevremdekiler" deyince yok sarışınlar beğeniliyor diye atlamışsın hemen. :60::60:
Kendi fikirlerin olsun biraz da. Çevreyi bırak sen. :D Tek başına düşün ve karar ver artık. Ne dersin?!! :27::27::27:

en atladım da sen niye atladın şimdi onu anlamadım .sana sormuyacağım yorum yparken .hoşlanmadıysan benden topiğime yazmazsın olur biter .konumu dağıtma lütfen tartışmaya çekmeye çalşıyorsun beni hiç hoş değil .

en atladım da sen niye atladın şimdi onu anlamadım .sana sormuyacağım yorum yparken .hoşlanmadıysan benden topiğime yazmazsın olur biter .konumu dağıtma lütfen tartışmaya çekmeye çalşıyorsun beni hiç hoş değil .

adale sonunu iyi görmüyorum.Tamam esmer kızlar daha güzel en güzel,biz hepimiz onları kıskanıyoruz diyiver de bitsin şu tartışma.Gerçi ben denedim pek bi fayda etmedi ama.:1:

adale sonunu iyi görmüyorum.Tamam esmer kızlar daha güzel en güzel,biz hepimiz onları kıskanıyoruz diyiver de bitsin şu tartışma.Gerçi ben denedim pek bi fayda etmedi ama.:1:

valla ben kızılım sarışınları kıskanıyorum ahahahhaha .esmerleri kıskanmam banane ya .yalan mı söyleyeyim .canım tamam söylüyorum burdan esmerleri feci derecede kıskanıyorum oldu mu şimdi .bitsin bencede sıkıldım .esmer güzelleri hepsi baksana .

offff bence artk bu saçmaspan tartışmalar gereğinden fazla uzamadımı arkadaşlar? insan nasıl yaratıldıysa öyledir ya yeter yani artk kömür gibi insan da insandır sarışın da kumral da kızıl da... herkesin güzelliği de çirkinliği de kendine!! burda şmdi ne esmerler kötülensin aşağılansın, ne de sarışınlar beyazlar yüceltilsin!! aynaya baktığında kendini beğeniyormu? kendiyle barışıkmı? sevgilisi ona tapıyormu onu beğeniyormu? tamamdır gerisi boş yani fazla uzamasn artk bence :20:

Son düzenleme:
abboovvvv ben peynir gibi birşeyim öyle bildiğin süt beyaz şimdi ben çekici değilmiyim :53::53:

En güzel sarışınlar playboyda bile sarışınlar ön planda istisnalar kaideyi bozmaz tabiiki! ha ha haa

Adele kompleksi ve sorunlu biri gibi görünüyorsun yazdıklarından...
Zira çok çelişiyorsun kendinle yazdıklarınla....
Bi cümle kurarken bi kere değil on kere düşün on kere oku yazdığını...

her tenin saçın güzeli var..güzellik renkte değil hatlarda bence.ama koyu ten cok fazla kusuru kapatıyor..selülitmiş lekeymiş oymuş buymuş..eskiden bayanlarda sarışın erkeklerde esmerleri begenirdim.ama artık öyle bir takıntım yok:27:

Back
X