Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet o da çok güzeldir,adriananın aksine asil duru bir güzelliği var gerçekten.
Konu nerden nereye gelmiş...
Yahu bırakın bu işleri:)
Genellemelerle, kendi ten renginizle güzelliği bağdaştırıp diretmeyin.(bu laf herkes için geçerli değil)
Herkesin bi güzelliği var.
Esmer sarışın kumral kızıl melez beyaz hatta zenci vs
Bunlar göreceli kavramlar...
Neyin ısrarı neyin diretmesi:)
Zevk meselesi bunlar:)
milyarlarca insan ve milyarlarca farklı zevk.
Söz konusu güzellikse ortak bi nokta yoktur.
Tartışmayın artık ya konu nerelere girmiş
Kadın kadının düşmanı valla bi kere daha şahit oldum buna:)
bu kişiden kişiye değişir ben bu genellemeleri saçma buluyorum benim şu anda etrafımdaki çoğu erkek esmer kömür gibi kızlardan hoşlandığını söylüyor ama beyaz ten sevende oldukça fazla tabi ki ama farzedelim ki erkekler esmerlerden hoşlanıyor sırf bu yüzden solaryuma girmek ne kadar doğru olur?bana göre en büyük hata erkekler için bir şeyler yapmak benim simsiyah saçlarım buna rağmen açık tene sahibim ama bu özelliğimi seviyorum sırf erkeklerden esmer ten seviyor diye öyle mi olmalıyım?bence bu düşünce sistemi yanlış.
benim etrafımdada sarışın hastaları var hep nedense.kömür gibi kızlardan hoşlanan çok az .türkiye burası geneli esmer insanların .ondan diye düşünüyorum .
Etrafında sarışın hastaları varsa bu konuyu neden açıp "ayy bilmem ki ama arkadaşım esmerler beğeniliyor diyor" gibi cümleler sarfettin?
Komiksin gerçekten.
Şimdi de biri "kömür gibi kızları beğeniyor çevremdekiler" deyince yok sarışınlar beğeniliyor diye atlamışsın hemen.
Kendi fikirlerin olsun biraz da. Çevreyi bırak sen.Tek başına düşün ve karar ver artık. Ne dersin?!!
![]()
en atladım da sen niye atladın şimdi onu anlamadım .sana sormuyacağım yorum yparken .hoşlanmadıysan benden topiğime yazmazsın olur biter .konumu dağıtma lütfen tartışmaya çekmeye çalşıyorsun beni hiç hoş değil .
adale sonunu iyi görmüyorum.Tamam esmer kızlar daha güzel en güzel,biz hepimiz onları kıskanıyoruz diyiver de bitsin şu tartışma.Gerçi ben denedim pek bi fayda etmedi ama.![]()