• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

bu kişiden kişiye değişir ben bu genellemeleri saçma buluyorum benim şu anda etrafımdaki çoğu erkek esmer kömür gibi kızlardan hoşlandığını söylüyor ama beyaz ten sevende oldukça fazla tabi ki ama farzedelim ki erkekler esmerlerden hoşlanıyor sırf bu yüzden solaryuma girmek ne kadar doğru olur?bana göre en büyük hata erkekler için bir şeyler yapmak benim simsiyah saçlarım buna rağmen açık tene sahibim ama bu özelliğimi seviyorum sırf erkeklerden esmer ten seviyor diye öyle mi olmalıyım?bence bu düşünce sistemi yanlış.

güz hatları ve fiziği güzelse rengin çok önemi kalmıyor esmerde olsa sarışında olsa çok seviliyor
ama ben erkek gözüyle baktığımda evet esmerler daha çekici :)

sarılarda cok kıllı oluyor ayva tuyumu derler ınce ınce ama cok yogun oluyor
esmerlerın kılları sert cıkıyor o yuzden ole gorunuyor sanırım bılmıorm valla ben tenımın ne renk oldgunu bılmıyorum saclarım röflelı ama sıfır kıllıyım:52:

kılın renkel alaksı yoktur ya.orda arkadaşa cevap verdim ben hormonaldir kıl olayı .

bu arada dünya erkeklerinin en çekici, en seksi bayan dedikleri ağzının sularının aktığı adriana lima da esmer yani,hatırlataym dedm.Ülkemizde de esmer beğenilmez diyosunuz ama tapılıyor ona.Çünkü hatun güzel...

Tabi yurdum esmerlerinin hepsi birer adriana lima.Biz onu atlamışız .Affınıza sığınıyoruz.Zaten yorum yapmaya korkar olduk.Bu ne alınganlık ya.

Tabi yurdum esmerlerinin hepsi birer adriana lima.Biz onu atlamışız .Affınıza sığınıyoruz.Zaten yorum yapmaya korkar olduk.Bu ne alınganlık ya.

yok estafurullah alınganlık değil,sanırım ne demek istediğim tam anlaşılmamış... demek istediğim ten renginin bir önemi yoktur.Güzelse güzeldir yani insan her türlü dikkat çekiyorsa farketmez teniydi saçıydı... ayrıca evet ülkemizde de dikkat çekici güzel bayanlar var belki de bir adriana kdr neden yurdum insanları sanki öle diye aşağılıyosunki? özellikle izmirde ve ben de bir izmirliyim görüyorum yani =)

Son düzenleme:
yok estafurullah alınganlık değil,sanırım ne demek istediğim tam anlaşılmamış... demek istediğim ten renginin bir önemi yoktur.Güzelse güzeldir yani insan her türlü dikkat çekiyorsa farketmez teniydi saçıydı... ayrıca evet ülkemizde de dikkat çekici güzel bayanlar var belki de bir adriana kdr neden yurdum insanları sanki öle diye aşağılıyosunki? özellikle izmirde ve ben de bir izmirliyim görüyorum yani =)

ooooo izmirliysen sen de güzelsindir.

adrianın gözleri renkli ve sürekli solaryuma giriyor bence .açık tenli hali daha güzel kızın .ayrıca öle de çok numarası yok .şişiriliyor .

kızlar size bir sorum olucak .geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum arkadaşım bayan bu arada .esmer kadınlar erkekleri daha çok cezbediyor daha çok beğenilir vs gibi birşey söyledi .bende dedim renle ne alakası var diye .var hemde çok dedi baksana herkes solaryuma giriyor falan dedi .bende dedim bende beyaz kalmaya çalşıyorum sürekli koruycu sürüyorum falan boş işlerle uğraşıyorsun dedi.
peki gerçektende esmerler daha mı çekici oluyor ?sizce sizin fikirleriniz neler ?

bence çekicilik sadece ten uyumuna göre belirlenecek bir sey degil...

Bune şimdi..
Yok beyaz çekici yok esmer
bi kere zevkler ver renkler tartışılmaz..
Tartışılınca işte aynen bu topik gibi olur:1:

adrianın gözleri renkli ve sürekli solaryuma giriyor bence .açık tenli hali daha güzel kızın .ayrıca öle de çok numarası yok .şişiriliyor .

belki konudan saptırılacak ama güzel bir kadın evet ,şişirildiği doğru haklısın... çünkü twitterda makyajsız fotolarını paylaşmıştı dedm o kdr da değil yahu normal bi kadın.Ayrıca ben solaryuma girdiğini blmiyodum zaten kendisi de brezilyalı olduğu için esmer die tahmn ediyorum saçlarını da hep koyu kullanıyor zaten. =)

Son düzenleme:
belki konudan saptırılacak ama güzel bir kadın evet ,şişirildiği doğru haklısın... çünkü twitterda makyajsız fotolarını paylaşmıştı dedm o kdr da değil yahu normal bi kadın.Ayrıca ben solaryuma girdiğini blmiyodum zaten kendisi de brezilyalı olduğu için esmer die tahmn ediyorum saçlarını da hep koyu kullanıyor zaten. =)

bilemem ben zaten çok beğenmiyorum .benim beğendiğim tipteki kadınlardan değil .ben scarlett johanson ı beğenirim mesela daha kadınsı ve hatları dolgun örnek vermek gerekirse .

Back
X