- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi esmergulum
-
çatal bıçak takımımız aynı canım, baska renklerde vardı ama pembesi bencede en güzeli, aldıkların hepsi çok hoş, güzel günlerde kullan
güle güle kullan çeyizlerini
Uzun zamandir ceyiz topiklerine girmek istemedigim icin ugramiyordum buralara o yüzden yorumun gec geldi canim kusura bakma..
aldiklarini gülle gülle sevdiginle mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insAllah tatlim...
Amin canım güzel dileklerin için çokkk saol. hayırdır sende bir sorun filan yoktur umarım...:26:
Rabbim hepsini iyi günlerde kullanmanı nasip etsin. Hepsi çok güzel. Rendelerimiz aynı
Amin tatlım çok saoll. rende çok şirin çok begenerek almıştım
güle güle kullan canım aldıklarını. çok güzeller.
Aynen canım aynen şirin olan herşeyi almak istiyorum
ayyy ayyyy ayy benim adaşımmmmm topicte mi açarmış,aldıklarıını buraya da mı sergilermiş..nede güzellermiş öleeeee
güle güle kullan tatlım,herşey çok güzel ve sade ..umarım herşeyini gönlüne göre alıp hayırlısıyla bitirirsin inşallah canım benim
öyle valla canım yaa. çok şirin tuzluklar vs. buluyorum ama o kadarını ne yapcam diye vazgeçiyorum tekrar :)
Hiç sorma ortada fol yok yumurta yok ben şimdiden 3 tane tuzluk aldım. Her eve geldiğimde elimde birşeyler oluyor. Annem yerlere atıyor kendini
aman allahımmmmm sen buralardamıydınkayboldun sanmıştım :)
canım benim çok teşekkür ederim. ufaktan ufaktan alıveriyorum birşeyler işte kend çapımdaamin canım hayırlısı olsun herkes için
ahh o anneler :) benim annemde kendisinin hoşuna giden bişe oldumu hemen alcak çeyizime. benim hoşuma gidenlerede napcannn bunu derr
buralardayımm tabeeee
rica ederimmm.amin canım.al all all.bende tchıbodan waffel makinası almayı düşünüyorum ama karrasızım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?