- Konu Sahibi Esmerim_1990
-
Selam2 ay az vakit varmis tum kiloyu veremesen de 10 kilo verirsin bence harika olur, ama kendini biraz displine etmen lazim kinderlere biraz ara ver ayrica hergun 1 saat spor yaparsan cok guzel incelirsin cok buyuk fark olur 2 ayda benden soylemesi :))) normalde hergun yapmaya gerek yok ama madem dugun varmis.... sadece sok diyet yapip hareketsiz kalma yani bunu demek istiyorum. sonra tartidaki rakam azalir ama sen yumusak yumusak olursun bicimli durmaz gobegin cikar vs ben zamaninda yaptim ondan biliyorum sonra da kisa zamanda kat kat geri alirsin dugun gununden itibaren (sekil a). ama eger sporla yaparsan 5 kilo versen bile 10 kilo vermis gibi gorunursun disaridan. neyse kolay gelsin canim arada ziyaret ederim topigini
hadi bakalım kolay gelsin =)
Tsk ederim cnm oncelike:)) Evet spor yapicam yaninda insallah dedigin gibi olurum :)) Sanada tebrikler 10 kilo vermisin:)
tesekkur ederim canim senden de bekliyoruz en az 10 kilo hadi bakalimdugune kadar kacamak yok
Canım hayırlı olsun günlüğün aramıza hoşgeldin :) Düğününe çok az kalmış ama hiçbir şey için geç değil. Önemli olan tek şey azimli olmak. Gelinliği giyeceğin anı hayal etsene bir. Aynaya bak sonra.. Şimdi mi daha çok yakışır yoksa vücundan çıkan 10 kg fazlalıktan sonra mı? Nasıl daha mutlu olursun. Gelinlik giymek çok harika ama sürekli bir yerlerini gizlemeye çalışmak, anın tadını çıkaracağına orana burana dikkat etmek korkunç bi duygu canım. Kendimden biliyorum yanlış anlama. 2 ayda düzenli devam edersen istikrarlı olursan 10 kg vereceğinden eminim canım benim. 10 kglık bir market poşeti düşün. Taşıyamazsın ki değil mi?Vücuduna binen fazladan 10 kg ile bütün bir günü geçiriyosun işte. Bu seni daha yavaş daha halsiz yapıyor.. Yememezlik etme sakın. Sadece kinderlerden ve unlu gıdalardan uzak dur. Anneden gizli kinder yemek ne demek bilirim. Bir de çöplerini çantaya atardım da sonra yakalanırdım nasıl da utanırım. :) Ve spor şart. Takipçin olacağım canım.. Vee başaracağına eminim. O gelinliğinin içinde şu an olduğundan çok daha harika duracaksınGöster millete gücünü.
Selam canım nerelerdesin menülerin nerde kilon nerde? :26:
Hayırlı uğurlu olsun canım başlamışsın inş istediğin kiloya ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?