Saç Rengi ve Saç Boyama esmerlere yakışan saç boyası rengi nedir sizce?

esmerlere yakisan tek renk kahverengi bence.
tatli bir kahve isterseniz sogan kabugu rengine yakin bir renge boyatabilirsiniz

tek tercihim çikolata kahvee. esmer olsam düşünmeden yapardım o rengi emin ol. ama esmerlik ne kelime bembeyazım süt gibi bayılırım esmerlere zateen.

esmere platin sarısımı
Bi kişide gördüm tek kelime ile facia...
Esmere sarı saç gitmez bi kere...

eltim esmerdir saci da kahverengi ya da siyah oyle koyu bir renk...
ten rengi baya esmer yani...birazcik siyahi bir irktan geliyor Turk degil...
seksi olma hirsi ile sacini sariya boyatti...aman Allah'im igrenc oldu...
arkadaslari gaz verdi beyonce gibi oldun cok yakisti diye..atiyorlardi yani hic yakismamisti...
suan yine degistirdi, bal kopugu yapti ama teni koyu oldugu icin bu renk te cok siritiyor...
hep akil veriyorum bu renkler gitmiyor sana kahve cok yakisiyor o renk yap diye ama ozenti iste illa acik renkler yaptiriyor siritmasina ragmen...
siz siz olun boyle olmayin kizlar cok feci gorunuyor...

Bencede esmerleri koyu renk çok boğuyor. Bakır tonları yada karamel tonları hoş durur ayrıca bazı esmerlere sarı saçta çok yakışabiliyor.

kızıl da yakışıyor bence esmerlere. ama tonuna karar vermek önemli. mesela pembemsi bir kızıl çok açık durabilir...mesela örnek olarak Rihanna:

bende esmer tayfasındanın esmerım ama bır yıgın renk denemısımdır suan kızıl saclarım ve goren yakıstıgını soyler bende severım turuncu yaptım bı ara karamel sogan kabugu rengı koyu kahve sacımı koyu dıye acdım acıcı ıle hosuma gıdınce rengı bırakdım oyle gezdım bır sure

esmerim ve tek kelimeyle siyah harika oluyor.... hele de uzun saçlıysanız... ama aşırı esmerseniz boğabilir

kendi sac renginiz daha iyi duruyor ne derseniz deyin 2 hafta önce botattım acık bir kahveye hala alısamadım..

esmerlere kesinlikle karamel ,bal köpüğü tonları gidiyo..

bncede esmerlere balköpüğü çok yakışıyorr esmer olsam bnde balköpüğü yapardımm ama beyaz tenliyim hemde çok beyaz tenliyim acaba beyaz tenlilere hangi renk tonları yakışır sizcee :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…