ama bu kadınların hepsi esmer değil ki mesela megan fox özellikle çok beyaz tenli sadece saç rengi koyu.
ama bu kadınların hepsi esmer değil ki mesela megan fox özellikle çok beyaz tenli sadece saç rengi koyu.
Şaşkınım hepsi esmer değil mi?:) Megan Fox koyduğum fotosunda bariz bir şekilde esmer:/ normalde beyaz tenli olduğunu biliyorum... Ülkemizde beyaz tenli siyah saçlı olunca esmer diye anılmıyor ama yurtdışında teni beyaz olsa bile saçı siyahsa o kadına esmer derler ki bence doğru olanı budur. Yoksa çok bronz tenli bir kadın bulmak çok zor ülkemizde.
o resimde megan bronz tenli evet ama normalde o kadın beyaz olduğu için yadırgadım sanırım.esmerlik saçla ilgili bir durum değildir.esmer,buğday ve beyaz ten rengidir.bu durumda saçları siyah teni beyaz bir kadın esmer olamaz zaten bembeyaz teni olan bir kadına nasıl esmer denebilir ki :26: ülkemizdeki koyu renk saçlı kadınlar genellikle buğday tenli olduğu için çokta açık görünmüyorlar belki onlara o yüzden esmer deniyor olabilir ama bembeyaz teni olup da sırf saçları için birine esmer dendiğinde çok garip geliyor.
Ten renklerinden öte saçlarından dolayı nasıl biri olduğu tarif edilir. Bende böyle biliyorum:):) mesela sarışın, esmer ve kumral kişilere saçlarından ötürü öyle derim ve bir çok kişininde öyle dediğini gördüm... Sarı saçlı biri saçını siyah yaptığında esmer olmuşsun denir.
öyle bir kullanımı olduğunu biliyorum ama yanlış aslında.esmerlik tenle,sarışınlık saçla ilgilidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?