Esime karsımı diyorsunuz yoksa burda mı? Esimle defalarca konusmaya calıstım ama istemiyor sinirleniyo yada ben napıyırum diyo. Burda daha önce acmadım konuyuKonuşmak istemiyor derken siz daha önce açtınız mı bu konuyu?
Esime karsımı diyorsunuz yoksa burda mı? Esimle defalarca konusmaya calıstım ama istemiyor sinirleniyo yada ben napıyırum diyo. Burda daha önce acmadım konuyu
Seviyorum demiyo sevmiyorumda demiyı .aldatmaya gelince süphlerim var ama hicbisey yakalamadım.ayrılmak mı istiyorsun diyorum hayır diyo. Ben önceden güclü bi kadındım simdi cok gücsüz görüyo beni karsısında .Neden soğuk? Sevmiyormu acaba?
Sevmiyorsa niye boşanmıyor?
Sabah çikip gece geliyor derken isten eve evden ise mi?
Aldatma olabilir mi?
Cinsel hayatınız ne durumda?[/QUOT. Yok denecek kadar az ve yüzeysel
Telefonu ortada durmuyo hic parmak iziyle açılıyor.Telefonuna falan bakıyor musun? dikkatini çeken bir şey yok mu? iki senedir dikkatini çeken başka bir şey olmadı mı?
Bir iş var bu adamda. Hiç masum gelmedi bana. Onunla güzelce konuş ve sana açık olmasını, hayatında biri var ise onu seninle paylaşmasını. gerekirse boşanacağınızı söyle.Telefonu ortada durmuyo hic parmak iziyle açılıyor.
Defalarca dedim bıktım artık brnimle ayrılmak mı istiyorsun demekten . Hangi erkek söyler hayatımda biri var diye sordum biri varsa söyle hayatında yada baskasına asıksan diye hayır diyo benim hayatımda sadece cocuklarım var diyoBir iş var bu adamda. Hiç masum gelmedi bana. Onunla güzelce konuş ve sana açık olmasını, hayatında biri var ise onu seninle paylaşmasını. gerekirse boşanacağınızı söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?