- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
Allah kolaylık versin o adamıda bildigigibi yapsın. Bin pisman olsun. Benim cocuklarımda kück 6 ve 7 yasında kücühüde daha 1 yasında ve hepside cok düskün babalarına benim gücüm yok evet bosanmaya ama aldatılmaya hic yok . Herseyy normailmis gibi yapamıyorum iste en fazla bi iki hafta dayanıyorum sonra yine deliriyorım. Sende yasamıssın normal davranabiliyomuydun ilgisizligine aynı evin icinde yabancı olmaya cok zor allah kimseye yıvasında huzursuzluk yasatmasınSagol canim gecicek insallah .Cocuklar alisti diyebilirim 6 yasinda kizim var o babaya cok duskùndu o yuzden psikolojisi alt ust oldu.Hala terapi aliyoruz.Oglum kucuk zaten babayi tanimayarak buyudu diger kizim ise 19 yasinda ama ilk yil okuluna konsantre olamadi simdi iyi .
Aslinda anne olarak sen guclu olursan cocuklarda kolay atlatiyor ben.malesef olamadim hep agladim ve cocuklarima cok y1nsittim diye onlarda kotu etkilendi
Sen guclu ol bosanmaya gucun yoksa eseleme.Norm1l davranmaya calis aldatiyosa meydana cikarsa ayni evde dayanamazsin kendini hazir hissedene kadar hersey normalmis gibi davran.Yoksa sonrasi î zorlu geciyor helede cocuklarin varsa
Ben bosanamam demiyorum istemiyorum en son care böyle dwvam ederse tabiki de evli kalmam ne olursa olsun ben sadece cözümü varmı bulabilirmiyım diye arastırıyorum. Bakın 3 tane cocugum var benim ben babasız büyüdüm onlarda büyümesin diye cabam sabrım yoksa onursuz gurursuz oldıgumdan degil.Bakın konu sahibi burda size gerçekten çok mantıklı öneriler gelmiş . Özellikle de aynı seyleri yasamış olan bir bayan kendi hatalarından da kesitler sunarak anlatmış durumu..
Siz hala yok boşananam yok çalışamam yok Çocuklarım küçük..
Dost acı Söyler ben de acı söyleyeceğim . Anlattıklarınız kadarı ile adam sizi istemiyor düzen bozmaya şimdilik cesareti yok gibi geldi bana.. Açık açık sizi değil cocukları sevdiğini ifade etmiş zaten..
Kendinizi geliştirin . Dil ve meslek edinin. Özgüveninizi tekrar kazanın. Evet siz de güzelliğinizin üstünde HAKLI ve ya haksız gerekçeleri vardır adamın bilemem ama sevilmemeyi haketmiyorsunuz. Ilgi sevgi cinsellik sizin de hakkınız. Bunu vermeyen birinden yalvar yakar beklemek yerine şu evrede maddi manevi toparlanıp biraz çocuklarınızı büyütüp yepyeni bir hayata yelken açın..
Boşanmak demek coçuklar babasız büyüyecek demek değil. Düzeninizi onlara göre kuracaksınız ve herkes Vazifesini bilecek. Zaten Üçte dörtte eve geliyormuş. Haftada kaç saat çocuklarla ki?Ben bosanamam demiyorum istemiyorum en son care böyle dwvam ederse tabiki de evli kalmam ne olursa olsun ben sadece cözümü varmı bulabilirmiyım diye arastırıyorum. Bakın 3 tane cocugum var benim ben babasız büyüdüm onlarda büyümesin diye cabam sabrım yoksa onursuz gurursuz oldıgumdan degil.
canim inaki durumuna uzuldum ayni seyleri yasadim .sadece isimler kisiler farkli olay ayniAllah kolaylık versin o adamıda bildigigibi yapsın. Bin pisman olsun. Benim cocuklarımda kück 6 ve 7 yasında kücühüde daha 1 yasında ve hepside cok düskün babalarına benim gücüm yok evet bosanmaya ama aldatılmaya hic yok . Herseyy normailmis gibi yapamıyorum iste en fazla bi iki hafta dayanıyorum sonra yine deliriyorım. Sende yasamıssın normal davranabiliyomuydun ilgisizligine aynı evin icinde yabancı olmaya cok zor allah kimseye yıvasında huzursuzluk yasatmasın
yok malesef bu yontem ise yaramiyorSen de ona soğuk davran.Belki kaçanı kovalar..
Cemre bak burda kimsenin derdi senin psikolojini bozmak değil aksine seni muhtemel tehlikelere karşı uyarıp gardını Almanı Sağlamak..Ben bunları biliyorum ben demiyorum bana yalan söyleyin ama cogunuz benim canımın dahada yanmasına neden oluyosunuz kusura bakmayın. Cünkü benim psikolojim zaten normal degil ve basına gelmeyen bilemez sizin yarın ne yasayacagınız belli olmaz. Bende eskisen neler yazardım belki bunu yasayan birine ...
Arkadaslar diyelimki biri yok sizce neden birden ve bu kadar sogumus olabılır ve neden ayrılmak istemiyo. Bunun cevabını bi tek o verebilir ama vermiyor iste. Ben yurtdısında yasıyorum ve cok yalnızım .akrabalarım cok ama bi kac arkadastan baska arkadaımda yok . Calısamıyorumda dilim olmadıgı icin .ve kızım cok kücük 1 yasında daha.
Sizi tebrik ediyorum.canim inaki durumuna uzuldum ayni seyleri yasadim .sadece isimler kisiler farkli olay ayni
Bende hersey normalmis gibi davranamadim bazi arkadaslarim diyordu bosver bir sey bilmiyor gibi davran duyma gorme bilme diye oyna dediler kullan dediler
Ama bir kac gun yada hafta dayanamayip gene basa sariyordum cunki kocamin baskasiyla olmasina dayanamiyordum
Onun baskasiyla oldugunu dusunmek beni delirtiyordu kiskaniyordum
Sonra birike birike patladim
Hersey bitti o evden gitti ben cocuklarla kaldim dunya basima yikildi
Evde kalmak istemedim once dilimi ilerlettim bebegimi yuvaya verip kurslara gittim dilim suan super derecede
Sonra is kurslarina gittim formasyonlar yaptim is buldum hatta suan bir kac is teklifi birden var hangisini tercih edicem diye sastim dusunuyorum
Buyuk kizim tip okuyor ,bebegim suan koca adam oldu ben daha iyiyim diyebiliyorum
Huzursuzluk cok zor dayanilicak bir sey degil seni anliyorum
Yapicagin sey bir sure kocani arka plana it ve kendini one al .Ertele biraz biliyorum zor ama suan baska secenegin yok
Birden bosanmaya kalksan sudan cikmis baliga donersin dahada kou gunler yasarsin aklinla hareket et lutfen
Kendini gelistir sifirdan basliycaksin zor ama imkansiz degil canim istersen basarirsin
Anlıyorum ama su an benim sadece destege ihtiyacım var evet zayıf birisi degilim 3 cocugu olan bi anne zayıf olamaz zaten ben onları tek basıma büyüttüm ayrılırsamda yinede güclü olup bakarım cocuklarıma cünkü ben önce Anneyim..Cemre bak burda kimsenin derdi senin psikolojini bozmak değil aksine seni muhtemel tehlikelere karşı uyarıp gardını Almanı Sağlamak..
Kendini buraya aksettiğin kadar Zayıf bir bayan olmadığını düşünmek istiyorum .
İste cocuk istemedim o da buna cok sinirlendi yalvardı yakardı seni cok seviyorum diye ama inadımı kıramadım bide korkumu . Bide o ara kaynanamla aynı yerde calısıyolsrdı o da cok girdi kafasına doldurdu onu diye düsğnüyorum.arkadaşım çok kızacağı, içine yer edecek bir şey yaptın mı? duygularını etkileyen bir kırgınlığı kızgınlığı oldu mu sana? sen onu haksız bulsan da!
Haklısın bende öyle diyorum esimi bi kenara atıp kendime ve cocuklarıma yogunlasayım diyorum ama dedigim gibi en fazla 2 hafta dayanabiliyorum. Dediklerini yapmaya calısıcam canım cok sagol destegin icin.canim inaki durumuna uzuldum ayni seyleri yasadim .sadece isimler kisiler farkli olay ayni
Bende hersey normalmis gibi davranamadim bazi arkadaslarim diyordu bosver bir sey bilmiyor gibi davran duyma gorme bilme diye oyna dediler kullan dediler
Ama bir kac gun yada hafta dayanamayip gene basa sariyordum cunki kocamin baskasiyla olmasina dayanamiyordum
Onun baskasiyla oldugunu dusunmek beni delirtiyordu kiskaniyordum
Sonra birike birike patladim
Hersey bitti o evden gitti ben cocuklarla kaldim dunya basima yikildi
Evde kalmak istemedim once dilimi ilerlettim bebegimi yuvaya verip kurslara gittim dilim suan super derecede
Sonra is kurslarina gittim formasyonlar yaptim is buldum hatta suan bir kac is teklifi birden var hangisini tercih edicem diye sastim dusunuyorum
Buyuk kizim tip okuyor ,bebegim suan koca adam oldu ben daha iyiyim diyebiliyorum
Huzursuzluk cok zor dayanilicak bir sey degil seni anliyorum
Yapicagin sey bir sure kocani arka plana it ve kendini one al .Ertele biraz biliyorum zor ama suan baska secenegin yok
Birden bosanmaya kalksan sudan cikmis baliga donersin dahada kou gunler yasarsin aklinla hareket et lutfen
Kendini gelistir sifirdan basliycaksin zor ama imkansiz degil canim istersen basarirsin
sagol canimSizi tebrik ediyorum.
Çok güzel bir örneksiniz..
Keşke ilk değişimleri farkettiğiniz an kendinizi geliştirme yoluna girip hiç yıpranmasaydınız..
Böyle bir insanla ömür geçmez o zamanyok malesef bu yontem ise yaramiyor
Bende denemistim ama adamin dahada isine geldi hic bir seyine karismayan bir es olunca oda ipini dahada saldi ve dahada azdi nasil olsa evdeki sesini cikarmiyor bana karismiyor diye
ask mesajlari vardi (canim seni istiyor x otelde bulusalim)Cok zor Şeyler yaşamışsınız ama herkesin başına gelebilir.. Ne olacağı bilinmez.
Hakim nasıl kanaat getirdi aralarında bişi olduğına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?