Esmin bana karsı cok soguk

yazdıklarımı değiştirebilirsdiniz öutlaka yasadıgınız yerde yapabılecegınız bıseyler vardır.yada iş bulabılırsınız calısıp kendınıze cevre edınıp onlarla zaman gecırebılırsınız.kısaca cevrenızı genısletmenızı sıkca gorusebıldıgınız arkadaslar edınebılmenızı soylemeye calısmak ıstedım

Allah kolaylık versin o adamıda bildigigibi yapsın. Bin pisman olsun. Benim cocuklarımda kück 6 ve 7 yasında kücühüde daha 1 yasında ve hepside cok düskün babalarına benim gücüm yok evet bosanmaya ama aldatılmaya hic yok . Herseyy normailmis gibi yapamıyorum iste en fazla bi iki hafta dayanıyorum sonra yine deliriyorım. Sende yasamıssın normal davranabiliyomuydun ilgisizligine aynı evin icinde yabancı olmaya cok zor allah kimseye yıvasında huzursuzluk yasatmasın

Bakın konu sahibi burda size gerçekten çok mantıklı öneriler gelmiş . Özellikle de aynı seyleri yasamış olan bir bayan kendi hatalarından da kesitler sunarak anlatmış durumu..

Siz hala yok boşananam yok çalışamam yok Çocuklarım küçük..

Dost acı Söyler ben de acı söyleyeceğim . Anlattıklarınız kadarı ile adam sizi istemiyor düzen bozmaya şimdilik cesareti yok gibi geldi bana.. Açık açık sizi değil cocukları sevdiğini ifade etmiş zaten..

Kendinizi geliştirin . Dil ve meslek edinin. Özgüveninizi tekrar kazanın. Evet siz de güzelliğinizin üstünde HAKLI ve ya haksız gerekçeleri vardır adamın bilemem ama sevilmemeyi haketmiyorsunuz. Ilgi sevgi cinsellik sizin de hakkınız. Bunu vermeyen birinden yalvar yakar beklemek yerine şu evrede maddi manevi toparlanıp biraz çocuklarınızı büyütüp yepyeni bir hayata yelken açın..

Ben bosanamam demiyorum istemiyorum en son care böyle dwvam ederse tabiki de evli kalmam ne olursa olsun ben sadece cözümü varmı bulabilirmiyım diye arastırıyorum. Bakın 3 tane cocugum var benim ben babasız büyüdüm onlarda büyümesin diye cabam sabrım yoksa onursuz gurursuz oldıgumdan degil.

valla ben en cok hayatımda sadece cocuklarım var lafına takıldım.. siz yoksunuz onun için demek.. bu durumda aldatsa ne aldatmasa ne.. sizi yok sayıyo adam umursamıyor daha ne olsun.. telefon konusuda ayrı bı dert tabi.. büyük ıhtımalle baskasına asık oldu.. mesela değiştimi eşin bakım kıyafet falan. anlamında

Ben bunları biliyorum ben demiyorum bana yalan söyleyin ama cogunuz benim canımın dahada yanmasına neden oluyosunuz kusura bakmayın. Cünkü benim psikolojim zaten normal degil ve basına gelmeyen bilemez sizin yarın ne yasayacagınız belli olmaz. Bende eskisen neler yazardım belki bunu yasayan birine ...

Boşanmak demek coçuklar babasız büyüyecek demek değil. Düzeninizi onlara göre kuracaksınız ve herkes Vazifesini bilecek. Zaten Üçte dörtte eve geliyormuş. Haftada kaç saat çocuklarla ki?

Hem önemli olan çocuklarla kaliteli mesai geçirmek. Sürekli mırç mırç olup da çocuğuna hiçbirşey katamayan ebeveyn o kadar çok ki...

Ben size zaten hadi boşanın da demedim. Hal böyle iken gidişatınız bu doğrultuda ve siz de eğitim ve birikim olarak kendinizi buna hazırlayın dedim.
Derdiniz ne olursa olsun eşim eskiye dönsün ise ben bunun bir yolu OLDUĞUNU zannetmiyorum.

canim inaki durumuna uzuldum ayni seyleri yasadim .sadece isimler kisiler farkli olay ayni
Bende hersey normalmis gibi davranamadim bazi arkadaslarim diyordu bosver bir sey bilmiyor gibi davran duyma gorme bilme diye oyna dediler kullan dediler
Ama bir kac gun yada hafta dayanamayip gene basa sariyordum cunki kocamin baskasiyla olmasina dayanamiyordum
Onun baskasiyla oldugunu dusunmek beni delirtiyordu kiskaniyordum
Sonra birike birike patladim
Hersey bitti o evden gitti ben cocuklarla kaldim dunya basima yikildi
Evde kalmak istemedim once dilimi ilerlettim bebegimi yuvaya verip kurslara gittim dilim suan super derecede
Sonra is kurslarina gittim formasyonlar yaptim is buldum hatta suan bir kac is teklifi birden var hangisini tercih edicem diye sastim dusunuyorum
Buyuk kizim tip okuyor ,bebegim suan koca adam oldu ben daha iyiyim diyebiliyorum
Huzursuzluk cok zor dayanilicak bir sey degil seni anliyorum
Yapicagin sey bir sure kocani arka plana it ve kendini one al .Ertele biraz biliyorum zor ama suan baska secenegin yok
Birden bosanmaya kalksan sudan cikmis baliga donersin dahada kou gunler yasarsin aklinla hareket et lutfen
Kendini gelistir sifirdan basliycaksin zor ama imkansiz degil canim istersen basarirsin

Sen de ona soğuk davran.Belki kaçanı kovalar..
yok malesef bu yontem ise yaramiyor
Bende denemistim ama adamin dahada isine geldi hic bir seyine karismayan bir es olunca oda ipini dahada saldi ve dahada azdi nasil olsa evdeki sesini cikarmiyor bana karismiyor diye

Cemre bak burda kimsenin derdi senin psikolojini bozmak değil aksine seni muhtemel tehlikelere karşı uyarıp gardını Almanı Sağlamak..

Kendini buraya aksettiğin kadar Zayıf bir bayan olmadığını düşünmek istiyorum .

arkadaşım çok kızacağı, içine yer edecek bir şey yaptın mı? duygularını etkileyen bir kırgınlığı kızgınlığı oldu mu sana? sen onu haksız bulsan da!

Sizi tebrik ediyorum.

Çok güzel bir örneksiniz..

Keşke ilk değişimleri farkettiğiniz an kendinizi geliştirme yoluna girip hiç yıpranmasaydınız..

Anlıyorum ama su an benim sadece destege ihtiyacım var evet zayıf birisi degilim 3 cocugu olan bi anne zayıf olamaz zaten ben onları tek basıma büyüttüm ayrılırsamda yinede güclü olup bakarım cocuklarıma cünkü ben önce Anneyim..

arkadaşım çok kızacağı, içine yer edecek bir şey yaptın mı? duygularını etkileyen bir kırgınlığı kızgınlığı oldu mu sana? sen onu haksız bulsan da!
İste cocuk istemedim o da buna cok sinirlendi yalvardı yakardı seni cok seviyorum diye ama inadımı kıramadım bide korkumu . Bide o ara kaynanamla aynı yerde calısıyolsrdı o da cok girdi kafasına doldurdu onu diye düsğnüyorum.

Haklısın bende öyle diyorum esimi bi kenara atıp kendime ve cocuklarıma yogunlasayım diyorum ama dedigim gibi en fazla 2 hafta dayanabiliyorum. Dediklerini yapmaya calısıcam canım cok sagol destegin icin.

Sizi tebrik ediyorum.

Çok güzel bir örneksiniz..

Keşke ilk değişimleri farkettiğiniz an kendinizi geliştirme yoluna girip hiç yıpranmasaydınız..
sagol canim
Ama o firtinali donemde malesef mantikli dusunmek yerine duygularimla hareket ettim
Ustelik hamileydim cok zor bir donemdi
Simdiki aklim olsaydi aldatildim diye yaygara koparmak yerine gormemezlikten gelir bir sure duzluge cikana kadar beklerdim hazir olunca hucuma gecerdim .Ben tam tersini yaptim en zayif halimle hareket ettim .Hamilelik ,lohusalik donemi kucuk bir bebek le aklimi kacirmadigima sukrediyorum.Benim olay sadece aldatilmak degildiki ex koca o kadin ugruna tum birikimlerimizi harcadi .Altinlarim takilarim ortak hesaplar hepsi uctu
Allah yanlarina birakmasin insallah onlara dert olarak geri donsun
Beni resmen deli ilan ettiler aramizda bir sey yok uydurup duruyor psikolojisi bozuk dediler benim icin
Ruh hastasisin manyaksin sen dediler cocuklarim elimden alinsin diye yapmadik pislik birakmadilar mahkemelik olduk
Neyseki hakim beni hakli buldu onlarin arasinda ilski oldugu kanitlandi davayi ben kazandim hakimdende azar isittiler aranizdaki apacik meydanda neyin inkari bu diye
Neyse dusundukce titriyorum o gunleri Allah bir daha yasarmasin
Ama o ikisininde belasini versin insallah
Onlarla ugrasmak beni cok yordu o yuzden konu sahibine diyorum kendini hazir hissedince ayrl yoksa su durumda yapamazsin diye
Insan cok yipraniyor kimseye yasatmasin Allah

Cok zor Şeyler yaşamışsınız ama herkesin başına gelebilir.. Ne olacağı bilinmez.

Hakim nasıl kanaat getirdi aralarında bişi olduğına ?

yok malesef bu yontem ise yaramiyor
Bende denemistim ama adamin dahada isine geldi hic bir seyine karismayan bir es olunca oda ipini dahada saldi ve dahada azdi nasil olsa evdeki sesini cikarmiyor bana karismiyor diye
Böyle bir insanla ömür geçmez o zaman

Cok zor Şeyler yaşamışsınız ama herkesin başına gelebilir.. Ne olacağı bilinmez.

Hakim nasıl kanaat getirdi aralarında bişi olduğına ?
ask mesajlari vardi (canim seni istiyor x otelde bulusalim)
seni seviuyorum askim
seni deli deli deli gibi seviyorum
sensiz yapamiyorum
askindan oluyorum
herseyim sensin askim sevgilim bilmem ne
benimki kadinin evinden cikmiyormus kac sahit var
sonra dayak yedim sikayet ettim diye ex ceza aldi ve sevgiliside sahitlik yapti suclu karisidir diye
hakimde sen nerden biliyorsun ayni evdemi yasiyorsun dedi o fahise sustu kaldi tabi
evimizde olan herseyi salak gibi mahkemede anlatti tabi kendini ele verdi kadin
ben kocami evden kovunca gidecek yeri yokmus o yuzden gelip bende kaliyordu dedi gunlerce kaliyordu orda
oysaki ex kocanin ailesi yurume mesafesinde 15 dklik yoldu o kadinin evi ise 60 km yoldu
yani hakimler salak degil
daha bir cok delil vardi bunlar ilk aklima gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…