Esmin bana karsı cok soguk

Takip ettir. Bir şey yap. Bu şüphe ile yaşanmaz. Telefonunun kilidini açmasını söyle.

Telefonu ortada durmuyo hic parmak iziyle açılıyor.

Valla başta yazmak istememiştim ama telefonun sadece parmak iziyle açılabildiğini okuyunca dayanamadım. Oklar başka bir kadını gösteriyor olabilir. En iyisi takip edip kurcalamak filan değil, açıkça böyle bir şeyin olup olmadığını kendisine sormak bence.

Arkadaslar diyelimki biri yok sizce neden birden ve bu kadar sogumus olabılır ve neden ayrılmak istemiyo. Bunun cevabını bi tek o verebilir ama vermiyor iste. Ben yurtdısında yasıyorum ve cok yalnızım .akrabalarım cok ama bi kac arkadastan baska arkadaımda yok . Calısamıyorumda dilim olmadıgı icin .ve kızım cok kücük 1 yasında daha.

derdi ne ozaman delimi ne ?

bu arada lafa bak çocuklarım var diyo siz bunun neresindesiniz sorsaydınız!!!

Yok diyor arkadslarınada cok sordum bilmiyorlar ki bilseler bana söylemezler belki ama karılarına söylerler onlarda yemin ediyolar. Zaten samimi arkadsşları yemin ettiler öyle bisey duysak ilk önce yüzüne tükürür arkadsslıgomızı keseriz sonrada sana bu adamdan hayır gelmez diye söyleriz diyolar.kocam genel olarakta cok degisti sinirli merhametsiz biri oldu kimseden korkusu yok .

cevabını bir kendi bir allah bilir ama belki aldatıyorsa karşısındaki kadında evlidir bunu kocasına ve çocuklarına yapamaz cesareti yoktur nebilim veya bununla sadece flört etmek istiyordur saçma olabilir ama olamaz mı...

siz hiç eşinizi takip ettiniz mi madem telefonuna bakamıyosunuz bunu deneyin....

Edemedim o imkanım yok cünkü 3 cocukla bende öyle düsündüm acaba imkansiz biseymi karsısındakiyle birlikte olması yada sadece asık mı diye.

Edemedim o imkanım yok cünkü 3 cocukla bende öyle düsündüm acaba imkansiz biseymi karsısındakiyle birlikte olması yada sadece asık mı diye.

yok şimdi siz kurmayın da demin tahmin edelim dediniz ya içinizi bulandırmayın örnek olsun diye dedim.Umarım böyle birşey yoktur....

canım bu sebeple boşanma falan düşünme bir kere
adam belki de konuşacak birşeyler bulamıyordur
dır dır etmek yerine birşeyler yapmak için planlar yapın

canım bu sebeple boşanma falan düşünme bir kere
adam belki de konuşacak birşeyler bulamıyordur
dır dır etmek yerine birşeyler yapmak için planlar yapın
Benimle arasına öyle bi duvar ördüki yanına bile yaklasamıyorum beni öpmeyeli elimi tutmayalı aylaarrr gecti . Bende bosanmayı düsünmüyorum ama iste bi inansam düzelebiliriz tekrar beni sever eskisi gibi oluruz onu bilemiyorum. Ben cok negatif düsünüyorum hep aglıyorum elimden bisey gelmiyo en önemliside cocuklarıma karsı istedigin gibi bi anna olamıyorum cok sinirliyim onlarda beni hic dinlemiyolar . Napacagımı sasırdım yani bide tek basımayım.

Ya canim seni uzmek istemem ama malesef kocanin hayatinda biri var .Belki inanmak istemiyorsun ama biri olmasa adam senden sogumaz.Hem tabiki bosanmak istemez.Niye yuvasi yikilsin duzeni bozulsunki.Disaarda yapacagini yapar evine gelir.
Ayni seyleri yasadim .Yurtdisindayim benim eski koca degismeye basladi bana soguk davraniyordu .Ben soruncada yok maddi problemler yok yorgunum yok stres falan gecistiriyordu.Usteleyince dirdir etme baskasimi var deyince sacmalama ben o kadar serefsizmiyim cocuklarim var isine bak sen deyip konuyu kapatti hep.Sonunda aldattigini yakalayincada gene suclu ben oldum.Telini niye karistirmisim.Birine selam vermek sucmu sanki dedi ya hala bu lafa sinirleniyorum.Aldatmak ona gore slm vermek kadar basitmis .
Neyse olan oldu kiyametler koptu kapi disari ettim.ayrildim bosandim bitti.Aldatmasindan cok bana ettigi laflar hala kendini hakli cikarmaya calismasi yalanlari canimi daha cok yakti.
Hele bi erkek telini sakliyosa kesin birsey cikiyor altindan vede yatakta soguk davraniyorsa.
Yani herseye kendini hazirla lutfen ve birazda kendini gelistirleye bak.Git dil ogren Is bulmaya calis ona muhtac olmadigini goster .Bunu kendin icin yapmaya calis.Ozguvenin gelsin diye. Gerisi daha kolay duzelir zaten

Iki sene geçmiş artık.

Bir daha canlanmasına olanak yok gibi aranızdaki heyecanın. Ya böylesine Razı olup hayatına devam edeceksin ya da boşanıp önüne bakacaksın.

Çocuklarına da yazık.. Babaları annelrrini sevmiyor diye sinirli bir anneyi haketmiyor onlar .

Peki önceden iyimiydi aranız yani sizi neden aldattı gerci bi nedeni olmaz erkeklerin herzaman karsısındaki kadını suclarlar ama.

Peki önceden iyimiydi aranız yani sizi neden aldattı gerci bi nedeni olmaz erkeklerin herzaman karsısındaki kadını suclarlar ama.
Evet canim.onc eden aramiz cok iyiydi .Tabiki arada kavga ederdik ama uzun surmez barisirdik.Bana cok duskundu habire sakalar yapar oynasirdi.Tartismalarimiz alkol yuzunden olurdu.Ama adam aldatmaya baslayinca oyle soguk davranmaya basladiki.Onceleri konduramadim yok olsa bile gecici biseydir beni cocuklarini birakmaz kimseye degismez dedim.Ama adam resmen akli basindan gitti ailesini yok saydi o kadina beni ve cocuklarini tercih etti .Aldatmanin sebebi olmaz ama kadin cok zengindi diye yani simdilerde duyuyorum hep kadin
Ona diyormus gel benimle yasa herseyini karsilarim diye .Yani benimki jigololuk yapiyor.

Gecmis olsun allah yolunu acık etsin. Cocukların nasıl alıstılar mı ben en cok onları düsünüyorum. Benim kocamda cok sakacıydı cok düskündü bana . Simdi hic yüzü gülmüyo bana karsı.Gercekten cok zor 3 cocukla genc yasta bu duruma düsmek gencligimin en güzel seneleri üzülerek ve aglayarak geciyo.

Sagol canim gecicek insallah .Cocuklar alisti diyebilirim 6 yasinda kizim var o babaya cok duskùndu o yuzden psikolojisi alt ust oldu.Hala terapi aliyoruz.Oglum kucuk zaten babayi tanimayarak buyudu diger kizim ise 19 yasinda ama ilk yil okuluna konsantre olamadi simdi iyi .
Aslinda anne olarak sen guclu olursan cocuklarda kolay atlatiyor ben.malesef olamadim hep agladim ve cocuklarima cok y1nsittim diye onlarda kotu etkilendi
Sen guclu ol bosanmaya gucun yoksa eseleme.Norm1l davranmaya calis aldatiyosa meydana cikarsa ayni evde dayanamazsin kendini hazir hissedene kadar hersey normalmis gibi davran.Yoksa sonrasi î zorlu geciyor helede cocuklarin varsa

bunu bence sorun olarak gormemeye calısın bellıkı esınız farkında degıl bu durumu ya farklı seylerle gunlerınızı gecırın cocuklarınız buyukse mesela kurslara yazılabılırsınız yada bır vakıfa yada cocuk esırgeme kurumlarına zıyatte bulunabılırsınız yanı once sız bunu sorun olmakdancıkarın bence kafanızdan esınız nasıl kendısı ıcın yasıyorsa sızde kendınız ıcın yasamalısınız.zaten sız boyle yapıpda esınızın ustune gıtmedıkce o bu kez noluyor demeye baslıcaktır.kaçan kovalanır misalı

Ben yurtdısındayım canım öyle sanslarım yok belkide bu yüzden daha cok kafya takıyorum evet esim icin sorun olmuyo cünkü sabah cıkıp 3 de 4 te geliyo gece eve istedigi gibi yasıyo benim ne cektigimin farkında degil yada umrunda degil . Ben bisey olmamıs gibi davranamıyorum cünkü eski günlerimi cok özlüyorum nasıl bu kadar degisir bi insan inanamıyorum.

Yurtdışındasınız,yaşadığınız ülkenin dilini bilmiyorsunuz.Çalşmıyorsunuz ve büyük ihtimal 3 çocukla dışarı bile çıkamıyorsunuz.Siz eve kapanmışsınız,eşinizse özgürlükten gemi azıya almış koşuyor gibi.
Eşiniz sizi değil çocuklarını sevdiğini ima etmiş.Geç geldiğini söylemişsiniz,çocuklarla ne zaman ilgileniyor ?
Madem önemli olan çocuklarmış,eşinize çocuklarla ilgili görevler verebilirsiniz.Onları okula,berbere,kursa götürmek gibi.
Bu sürelerde siz biraz olsun kendinize zaman ayırırsınız.

Akrabalarınız arasında çocukları bırakabileceğiniz birisi varsa,bir gün giyinip süslenip eşinize sürpriz yapın.İşyerine gidip yemeğe çıkmayı teklif edin.Farklı hoşluklara tepkisini görürsünüz.Hoşuna giderse sorun monotonluktur.Kızarsa durum farklıdır,şüpheleriniz doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…