esnerken ve yan yatarken buruna birşey olma korkusu sizde de var mı?

lululu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
224
0
116
Esnemekten ve yan yatmaktan çok korkuyorum.. Doktor bana 3. haftadan sonra bir şey olmaz demişti ama hala yatamıyorum. Ayrıca 5 ameliyatlı biri olarak deneyimliyim de :) Şu an 2. aydayım. Şu sümkürmeyi de çok özledim.... kulak çöpleri kurtarıcı.. ben de korku oluyor ve ben 5 yıldır burnumu sümküremiyorum:) bilmiyorumkismile

ben amlyttan 2 ay sonra yan yattımmm içim rahat etmedigi için 1 aydan sonra yan yatılabilir ama ben vesvese ettigim için iki ay sırt üstü yattım..malesef bende burnumu silemiyorum rahar rahahat sümkürüyorum ama peceteyle bastırarark silemiyorum burnum sanki elimde kalcak gibime gelioeyvahedigeldismilekuzenlerimin biri 10 yıl önce digeri 6 yıl önce oldular şuanda rahat rahat siliyorlar..sanırım bende bi kaç sene sonra silerim rahatca ama şimdi çok korkuyorumeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
benim 40. gün ameliyatımın .
esnerken çok canım acıdığından , mimik yaparkende öyle . çok konuşunca , çok gülünce hepsi ayrı acı olarak geri döndüğünden hiçbirini rahat rahat yapamıyorum maalesef.

neyse yavaş yavaş geçiyor acılar :) ben en son bir ameliyatın 2 yıl sonrasına kadar gittim. 1 yılda hiçbirşey kalmıyor ztn :) acısı olsun yavaş iyileşsin ama güzel olsun burunlarımız inşallah :)

Esnemekten ve yan yatmaktan çok korkuyorum.. Doktor bana 3. haftadan sonra bir şey olmaz demişti ama hala yatamıyorum. Ayrıca 5 ameliyatlı biri olarak deneyimliyim de :) Şu an 2. aydayım. Şu sümkürmeyi de çok özledim.... kulak çöpleri kurtarıcı.. ben de korku oluyor ve ben 5 yıldır burnumu sümküremiyorum:) bilmiyorumkismile

İmdatttttttttttttttttttt korkutma beniiiiiii ben sümküremessem tıkanıklıktan giderim gerçi şuan banada yasak 4 ay bitti amaa zorlaynca kanıoo ondan merhemle akmasını sağlıyorum yan yatmaya gelincede ben düz hiç uyuyamazdım çekilmez çile çekerekten alışmak zorunda kaldım :) hala 2 yastık üstü üste gövdem hafif yukarda uyuyorum ve ister istemez burnumu değirmiyorum ama kafamı sağa sola hafif dönük uyuyorumm o yüzdende benim şişler ve ödemler oramda buramda dolaşıolar napiim sabit daha yatamıorum isyanlardayımmmmmmmmmmmmmm anlıycağın :) ama sümkürkme korkuttu beni walla zaten deviasyonm varrr ağlarım ben 1 seneyi gözden çıkarmıştımda sen böle yazınca korktummmmmmmmmmmmmmmmmm

benim 40. gün ameliyatımın .
esnerken çok canım acıdığından , mimik yaparkende öyle . çok konuşunca , çok gülünce hepsi ayrı acı olarak geri döndüğünden hiçbirini rahat rahat yapamıyorum maalesef.

Canım benm 4 ayı devirdim şuan rahatça esniyorum amaaaa okadar gene ağzımı açamıyorum doya doya değildeee gülebiliyorum daha dorusu gülümsüyorum eheueheuehu burun sabitttt ama oynamıoo daha açılmadı kendisi anlıcaın :)

İmdatttttttttttttttttttt korkutma beniiiiiii ben sümküremessem tıkanıklıktan giderim gerçi şuan banada yasak 4 ay bitti amaa zorlaynca kanıoo ondan merhemle akmasını sağlıyorum yan yatmaya gelincede ben düz hiç uyuyamazdım çekilmez çile çekerekten alışmak zorunda kaldım :) hala 2 yastık üstü üste gövdem hafif yukarda uyuyorum ve ister istemez burnumu değirmiyorum ama kafamı sağa sola hafif dönük uyuyorumm o yüzdende benim şişler ve ödemler oramda buramda dolaşıolar napiim sabit daha yatamıorum isyanlardayımmmmmmmmmmmmmm anlıycağın :) ama sümkürkme korkuttu beni walla zaten deviasyonm varrr ağlarım ben 1 seneyi gözden çıkarmıştımda sen böle yazınca korktummmmmmmmmmmmmmmmmm

sen bana bakma ben pimpirikliyim o yüzden yapamıyorum... hatta ameliyatımdan 3 hafta sonra grip oldum sen gör halimi.. peçete ile tampon yapıyordumm... :)

ameliyattan 1 hafta sonra yan yattım ben zaten ilk günler yatamıyosunuz benim başım dönüyo gibi oluyodu.

off güneşş benim burnumu ağrıtıyor onu farkettim.. ki adana da güneşten kaçış yokkk

ya ben 8. günümdeyim, dun gece sabah karsı son yarım saat yan yatma kacamagı yaptım umarım pişman olmam:))) ya nasıl ozlemisim yan yatmayı :))) of ameliyat degilde gunese cıkmamak yan yatmamak yordu beni:)

ya ben 8. günümdeyim, dun gece sabah karsı son yarım saat yan yatma kacamagı yaptım umarım pişman olmam:))) ya nasıl ozlemisim yan yatmayı :))) of ameliyat degilde gunese cıkmamak yan yatmamak yordu beni:)

yarım saatten bşy olmas kıs dikat et yan uyuyakalmıyasın ama:olmaz:aklinialirimsmile

Back
X