Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zevk meselesi tabi ama açık göbek beni biraz itiyo yaa...bi de eşofman dediğin rahat kıyafet değil midir? e hem göbek açık oolacak bi karış,hem daracık düşük bel olacak da biz nasıl şööööle rahat rahat ayaklarımızı direye direye oturacağız parkta bahçede?
Eşofmanların bir çoğu gayet hoş
Ama bazı sorunlar var
1- Kızlar çok zayıf Herkes öyle değil ya
Olamazda olmasın da zaten Onların işi o
2- Beller çok açık ÜŞütür insan
Heleki ben belim azzzcık eseri hisseder
3-Bilumum üstü saçma sapan yazılı şeyleri sevmem
şortlar süper bayıldım..kızlar herkezin zevki kendine ama eşortmanları pek tutmadım..spor yapıyorum haftada 4 gün koşuyorum ama asla bunların birini giymem..eşortman demek rahatlık demek özgürce hareket etmek demek..
ay oram göründü, hareket yaparken belim açıldı...sonra o dar eşortmanlarla milletin gözü popomda..
amannn giyiyorum bitane spor kapri üstünede bol bi tşört saçlarıda at kuyruğu yapıyorum..hadi spora.
kızlar adidasın yeşil beyaz çizgili modeline bayılıorum ama herkes de war artık gına geldi..bnde kırmızı beyazını aldım ama yeşillerde gözm kaldı..bde gene adidasın altın sarı çizgili modeli hakkında ne düşünüosunuz çok ayağa düştü diorum ben
Baştaki beyazın üstü güzelmiş. Beli düşük ve dar sevmiyorum ben. Bugün pembe eşofman aldım biraz dar ama çok şık hem pantolon hem eşofman gibi duruyor. Ayrıca çok da rahat. Tabi bunlar gibi tüm bacakları kaplamıyor. Çok sevdim yeni eşofmanımı.