• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşofman ve Şort Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cidden çook güzeller bayıldım hepsine
nerden bulabiliriz
markaları ne acaba
şakkıdı şakkıdı

V268180.jpg
V266566.jpg
V257361SPLIT_J87.jpg
V262856_EDIT_1M.jpg
V270014_Q10.jpg

zevk meselesi tabi ama açık göbek beni biraz itiyo yaa...bi de eşofman dediğin rahat kıyafet değil midir? e hem göbek açık oolacak bi karış,hem daracık düşük bel olacak da biz nasıl şööööle rahat rahat ayaklarımızı direye direye oturacağız parkta bahçede?

ben ilk sayfadakilere yaptım yorumumu bu arada diğerleri harika bayıldımmm

Ay insan bunları görünce ac kalıp hem zayıflamk istıyooooooooooooooooooooooooo

Eşofmanların bir çoğu gayet hoş
Ama bazı sorunlar var

1- Kızlar çok zayıf Herkes öyle değil ya
Olamazda olmasın da zaten Onların işi o
2- Beller çok açık ÜŞütür insan
Heleki ben belim azzzcık eseri hisseder
3-Bilumum üstü saçma sapan yazılı şeyleri sevmem

şortlar süper bayıldım..kızlar herkezin zevki kendine ama eşortmanları pek tutmadım..spor yapıyorum haftada 4 gün koşuyorum ama asla bunların birini giymem..eşortman demek rahatlık demek özgürce hareket etmek demek..
ay oram göründü, hareket yaparken belim açıldı...sonra o dar eşortmanlarla milletin gözü popomda..
amannn giyiyorum bitane spor kapri üstünede bol bi tşört saçlarıda at kuyruğu yapıyorum..hadi spora.

bence o kadar da güsel değiller eşofman dediğin rahat olacak onu giyince oran buran açılacak onunla mu uğraşcm yhaa :D:D:D

kızlar adidasın yeşil beyaz çizgili modeline bayılıorum ama herkes de war artık gına geldi..bnde kırmızı beyazını aldım ama yeşillerde gözm kaldı..bde gene adidasın altın sarı çizgili modeli hakkında ne düşünüosunuz çok ayağa düştü diorum ben

hiç sevmiyorum poposu yazılı eşofmanları çok
basit duruyo bence tabi zevk meselesi

çok güzellermiş de bunları böyle taşıcak fizik nerde mafoldumben

Son düzenleme:
Baştaki beyazın üstü güzelmiş. Beli düşük ve dar sevmiyorum ben. Bugün pembe eşofman aldım biraz dar ama çok şık hem pantolon hem eşofman gibi duruyor. Ayrıca çok da rahat. Tabi bunlar gibi tüm bacakları kaplamıyor. Çok sevdim yeni eşofmanımı. :70::70:

Back
X