teşekkür ederim :)güle güle kullan canım güzel bir burnun olmuş:)
sağol canım. evet istanbula gittim. ankarada doktor araştırmadım hiçguzel duruyor gözun aydin =)
sen ankaradan istanbulami gittin ameliyat icin? ankarada doktor arastirdinmi, tercihin neden onur erol oldu?
teşekkürler canım. inan bana o kadar da korkulacak bişey değil.çok güzeL oLmuş canım bide ben cesaret edebiLsem
Çok teşekkür ederim canım. eski burnum büyük ve kemerliydi, ucu düşüktü.Hayirli olsun yeni burnun cok kibar duruyor yüzüne yakismis. Eski burnun nasildiki farki görüp daha iyi yorum yapabilmek acisindan. Albume 1 tanede eski koyarsan iyi olur. Cok gecmis olsun. Kesin daha da güzel olacaktir.
sakıncası yoksa ücretini öğrenebilir miyim? fotoğrafları göremedim ben çok merak ettim, nasıl bakabilirim? genel anestezi ile mi oldun?
ayyy ne şeker olmuş. çok ta yakışmış. keşke eski fotolarında olsaydı.
güle güle kullan.
Merhaba Espoir,
Cok guzel olmus burnun. Benim ameliyatimida Onur bey yapti 22 aralikta. Sana Onur bey atelle masaj yapmani soyledi mi? Ben hala masaj yapiyorum.
Merhaba Espoir,
Cok guzel olmus burnun. Benim ameliyatimida Onur bey yapti 22 aralikta. Sana Onur bey atelle masaj yapmani soyledi mi? Ben hala masaj yapiyorum.
espoir çok mu pahalı bieşy yazmamışsın ücret konusundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?